Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
18 Νοεμβρίου 2024, 16:42:59

Αποστολέας Θέμα: Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών  (Αναγνώστηκε 631162 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

24 Ιουνίου 2011, 16:34:14
Απάντηση #690
Αποσυνδεδεμένος

Black Mamba

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
προφανως θελεις να μας πεισεις οτι εν μεσω κρισεις θα δωσει καποιος 250.000 ευρω ν ακανει φαρμακειο για να βγαζει 3.000 το μηνα και οποτε τα παρει απο τα ταμεια

πρεπει να ειναι ανοητος.........αυτο δεν ειναι επενδυση

αλλα ακομα και αν δεχθω οσα λες να σου πω οτι στην ακτινα 500 μετρα απο το ιατρειο μου ανοιξε νεο φαρμακειο φετος

αρα οποος θελει μπορει και να το κανει

προπαγανδα ...ΤΕΛΟΣ

Αν δεν ξέρετε κάτι κ. Δούβη, ρωτήστε μας... Δεν είναι ντροπή, ακόμα και για εναν γιατρό να μην ξέρει τα πάντα. Είναι λίγο περίεργο και ύποπτο να φέρεται σαν να τα ξέρει όλα...

Λοιπόν, ως νέα ΦμΦ θα σας στενοχωρήσω, αλλά ανοίγω το φαρμακείο μου επενδύοντας (μόνο) 60.000 ευρώ μαζί με 30.000 εμπόρευμα... Στην διάθεση σας όλα τα παραστατικά....

Επίσης, ως νέα ΦμΦ, αρκετά ανέχτηκα τις ανακρίβειες που πετάτε... Ρωτήστε μας να σας πούμε πως άνοιξε νέο φαρμακείο στα 500μ από το ιατρείο σας... Φέρεστε σαν να είναι ανοικτό το επάγγελμα ενώ και οι δύο ξέρουμε πως είναι κλειστό.. Άρα ποιόν κοροϊδεύετε; Τον εαυτό σας ή εμάς;;;; Ο συνάδελφος, λοιπόν που άνοιξε, έσκασε το ελάχιστο 300.000 ευρώ και μάλιστα μαύρα... (Σας θυμίζω οτι εγώ ανοίγω με 60.000). Άρα όλοι βλέπουν ποιούς βολεύει το κλειστό του επαγγέλματος...

Μια ερώτηση... Στο ιατρείο σας κοντά βρίσκονται κι άλλα ιατρεία ή είστε μονοπώλιο και ο ασθενής αναγκάζεται να έρχεται σε εσάς;;; Κερδίζετε τους ασθενείς σας με το σπαθί σας ή τους έχετε έτοιμους στο πιάτο και αλυσοδεμένους με τα βιβλιάρια στο ντουλάπι;;;;

Θα εκτιμούσα μια ειλικρινή απάντηση...κύριε Δούβη!!!

Ευχόμενη, να τελειώσει η παραπληροφόρηση που εδώ και καιρό κάνετε εις βάρος χιλιάδων άνεργων ανθρώπων.....
« Τελευταία τροποποίηση: 24 Ιουνίου 2011, 16:36:03 από Black Mamba »

24 Ιουνίου 2011, 18:02:08
Απάντηση #691
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

να τελειώσει η παραπληροφόρηση που εδώ και καιρό κάνετε εις βάρος χιλιάδων άνεργων ανθρώπων.....

Ανέργων και αποκλεισμένων από το ιερό δικαίωμα της εργασίας, θα προσέθετα. Επειδή έτσι συνέφερε κάποιους!

Για το νέο φαρμακείο πλησίον του @ Γ. Δούβη, υπάρχει (νομίζω) και το ενδεχόμενο να μετεγκαταστάθηκε εκεί κάποιος ήδη φμφ.

@Black Mamba: Kαλή (και γρήγορη) επαγγελματική αρχή, και μακάρι να μην αλλάξεις τώρα πια στρατόπεδο και πάντοτε να αγωνίζεσαι για δίκαιες αρχές και ιδανικά.

@ΔΟΥΒΗΣ: Φίλε, κάνε μας τη χάρη να ενεργοποιήσεις τον ορθογράφο του Word σου, πονάνε τα ματάκια μας κάθε λίγο και λιγάκι με τα "μπράβω" και "της κρίσεις" που βλέπουμε.
« Τελευταία τροποποίηση: 24 Ιουνίου 2011, 18:04:40 από Ο διακοσμητής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

24 Ιουνίου 2011, 19:35:56
Απάντηση #692
Αποσυνδεδεμένος

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

μετα απο εικοσι χρονια στο επαγγελμα ξερω αρκετα για το τι γινεται γυρω μου

κανεις δεν χανεται.......οποιος εχει κοτσια επιβιωνει

ναι το φαρμακειο που ανοιξε κοντα μου ειναι καινουργιο-στην αρχη τα ραφια ηταν σχεδον αδεια

θελει σιγουρα μια πενταετια να πιασει -αν αντεξει την κριση

αυτο ισχυει και για ενα καινουργιο ιατρειο

εξ αλλου ο διακομιστης ελεγε οτι φαρμακοποιοι πωλουν το φαρμακειο τους 150,000

αντε βγαλε τα εξοδα...να δουμε ποιος αντεχει

24 Ιουνίου 2011, 19:40:33
Απάντηση #693
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

να δουμε ποιος αντεχει

Τότε για ποιό λόγο οι φμφ μεταβιβάζουν τα φαρμακεία τους στα παιδιά τους και παράλληλα προσπαθούν να εμποδίσουν τους φχφ να ανοίξουν φαρμακείο; Ο θάνατος των φχφ, η ζωή των φμφ... Μπράβο, ωραία κοινωνία θέλετε...

24 Ιουνίου 2011, 19:53:15
Απάντηση #694
Αποσυνδεδεμένος

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

kανεις λαθος

στα δεκα φαρμακεια που εχω διπλα μου το ενα εχει μεταβιβασθει στα παιδια του

τα αλλα 9 η τα παιδια ακολουθησαν αλλο δρομο η ειναι ατεκνοι

παντως η αναλογια 1 προς 10 δεν δικαιολογει τοση φασαρια

και γω αν τα παιδια μου γινονταν γιατροι-που δεν θελουν-θα τα βοηθουσα με αναλογο τροπο ....που ειναι το λαθος???????

και ταβερνα να ειχα στα παιδια μου θα την εδεινα

εσυ θα την χαριζες σε αλλους??

δεν νομιζω οτι λεω κατι παραλογο.................

24 Ιουνίου 2011, 20:02:24
Απάντηση #695
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Στα 16 φαρμακεία που βρίσκονται γύρω μου, και τα 16 έχουν τέκνα-διαδόχους. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Η σύγκριση με την ταβέρνα είναι εντελώς άστοχη, διότι στις ταβέρνες δεν υπάρχει -ευτυχώς- μονοπώλιο, δηλαδή μπορεί όποιος θέλει να έρθει και να ανοίξει ταβέρνα δίπλα σου. Και τότε κανένα δεν θα απασχολούσε η άδεια της ταβέρνας σου, την οποία, βεβαίως, θα μπορούσες να μεταβιβάσεις στα παιδιά σου ή να την κάνεις ό,τι ήθελες (ακόμη και να την ψήσεις στο φούρνο).

24 Ιουνίου 2011, 20:06:52
Απάντηση #696
Αποσυνδεδεμένος

Black Mamba

μετα απο εικοσι χρονια στο επαγγελμα ξερω αρκετα για το τι γινεται γυρω μου

κανεις δεν χανεται.......οποιος εχει κοτσια επιβιωνει

ναι το φαρμακειο που ανοιξε κοντα μου ειναι καινουργιο-στην αρχη τα ραφια ηταν σχεδον αδεια

θελει σιγουρα μια πενταετια να πιασει -αν αντεξει την κριση

αυτο ισχυει και για ενα καινουργιο ιατρειο

εξ αλλου ο διακομιστης ελεγε οτι φαρμακοποιοι πωλουν το φαρμακειο τους 150,000

αντε βγαλε τα εξοδα...να δουμε ποιος αντεχει

Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά δείχνετε να μην ξέρετε.... Προσωπικά θέλω να ανταγωνιστω μαζι τους με τον κανονα της επιβιωσης, αλλά ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ οι άτιμοι... και το εντυπωσιακό είναι που έχουν κάτι ελευθερο-επαγγελματίες να τους στηρίζουν.... (τους κλειστοεπαγγελματίες, βολεμένους....)!!

Μια ερώτηση... Στο ιατρείο σας κοντά βρίσκονται κι άλλα ιατρεία ή είστε μονοπώλιο και ο ασθενής αναγκάζεται να έρχεται σε εσάς;;; Κερδίζετε τους ασθενείς σας με το σπαθί σας ή τους έχετε έτοιμους στο πιάτο και αλυσοδεμένους με τα βιβλιάρια στο ντουλάπι;;;;

Θα εκτιμούσα μια ειλικρινή απάντηση...κύριε Δούβη!!!

Ακόμα ΔΕΝ απαντήσατε στην ερώτηση μου....

kανεις λαθος

στα δεκα φαρμακεια που εχω διπλα μου το ενα εχει μεταβιβασθει στα παιδια του

τα αλλα 9 η τα παιδια ακολουθησαν αλλο δρομο η ειναι ατεκνοι

παντως η αναλογια 1 προς 10 δεν δικαιολογει τοση φασαρια

και γω αν τα παιδια μου γινονταν γιατροι-που δεν θελουν-θα τα βοηθουσα με αναλογο τροπο ....που ειναι το λαθος???????

και ταβερνα να ειχα στα παιδια μου θα την εδεινα

εσυ θα την χαριζες σε αλλους??

δεν νομιζω οτι λεω κατι παραλογο.................

Δεν νομίζω να εμποδίζατε τα παιδιά ενός αγρότη να γίνουν γιατροί και να ανοίξουν δίπλα σ'εσας ή τα παιδιά σας.... Αυτό θέλετε;;;

@Black Mamba: Kαλή (και γρήγορη) επαγγελματική αρχή, και μακάρι να μην αλλάξεις τώρα πια στρατόπεδο και πάντοτε να αγωνίζεσαι για δίκαιες αρχές και ιδανικά.

Αυτό θα τους βόλευε, αλλά έχουμε πολύ δουλείά ακόμα νυν και πρώην ΦχΦ.... ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ του κλάδου μας...!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: 24 Ιουνίου 2011, 20:10:51 από Black Mamba »

24 Ιουνίου 2011, 20:28:55
Απάντηση #697
Αποσυνδεδεμένος

tasath

@Black Mamba καλή αρχή !
Αναμένω εντυπώσεις τώρα που πέρασες στην πλευρά των επιχειρηματιών-ιδιοκτητών (σε σχέση με εκείνη των υπαλλήλων, για να μην παρεξηγούμαι).

Μια ερώτηση όμως:
Αν πράγματι έδωσες μόνο 60Κ για να στήσεις μαγαζί (είχε ήδη έπιπλα; δεν χρειάστηκε ανακαίνιση; δεν έβαλες ρολά-τζαμαρία; δεν αγόρασες εξοπλισμό και συρταριέρες; δεν έβαλες μηχανογράφηση-συναγερμό; δεν έχεις ενοίκιο;) και 30Κ για εμπόρευμα, νομίζω ότι είσαι στην αρχή και θα χρειαστείς αρκετό κεφάλαιο στην άκρη για να τα φέρεις βόλτα. Ο @Δουβής μπορεί να υπερέβαλλε ελαφρώς για τα 250Κ αλλά δεν νομίζω ότι στήνεις ανταγωνιστικό μαγαζί τη σήμερον ημέρα με λιγότερα από 150Κ (κατάστημα-εμπόρευμα-ρευστό). Αυτό δεν το γράφω για να σου την πω, αλλά απεναντίας για να σε προειδοποιήσω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και έχουν αλλάξει πολύ ακόμα και για τα φαρμακεία...

Σε κάθε περίπτωση, σου εύχομαι καλή επιτυχία.
Μπουμπούκος γιοκ. Τσεκούρι τώρα.

24 Ιουνίου 2011, 20:36:23
Απάντηση #698
Αποσυνδεδεμένος

Black Mamba

@Black Mamba καλή αρχή !
Αναμένω εντυπώσεις τώρα που πέρασες στην πλευρά των επιχειρηματιών-ιδιοκτητών (σε σχέση με εκείνη των υπαλλήλων, για να μην παρεξηγούμαι).

Μια ερώτηση όμως:
Αν πράγματι έδωσες μόνο 60Κ για να στήσεις μαγαζί (είχε ήδη έπιπλα; δεν χρειάστηκε ανακαίνιση; δεν έβαλες ρολά-τζαμαρία; δεν αγόρασες εξοπλισμό και συρταριέρες; δεν έβαλες μηχανογράφηση-συναγερμό; δεν έχεις ενοίκιο;) και 30Κ για εμπόρευμα, νομίζω ότι είσαι στην αρχή και θα χρειαστείς αρκετό κεφάλαιο στην άκρη για να τα φέρεις βόλτα. Ο @Δουβής μπορεί να υπερέβαλλε ελαφρώς για τα 250Κ αλλά δεν νομίζω ότι στήνεις ανταγωνιστικό μαγαζί τη σήμερον ημέρα με λιγότερα από 150Κ (κατάστημα-εμπόρευμα-ρευστό). Αυτό δεν το γράφω για να σου την πω, αλλά απεναντίας για να σε προειδοποιήσω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και έχουν αλλάξει πολύ ακόμα και για τα φαρμακεία...

Σε κάθε περίπτωση, σου εύχομαι καλή επιτυχία.

5.000 συρταριέρα (από μαραγκό), 400 ευρώ νοίκι..., 10.000 τα ράφια, 2.000 οι 2 υπολογιστές + 350 το πρόγραμμα, ρολά έχει, τζάμια έχει, πόρτες έχει.... και στο κάτω κάτω όλα cash και χωρίς να χρωστάω σε κανέναν... Με ανταγωνισμό μηδαμινό. λόγω επιστημονικής ανεπάρκειας των γειτόνων ΦμΦ.... (Κάτι λέγαμε οτι θέλω να ανοίξω σε χωριό και αυτό κάνω)...

Παρακαλώ, μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μου, ούτε τις επιχειρηματικές τακτικές μου.... Σε αμφισβήτηση τίθενται όσες πρακτικές έχουν καταντήσει στην μιζέρια και στην ζητιανιά τους ΦμΦ των τζιπ και των ιστιοπλοϊκών... Και μια διόρθωση... Δεν ήμουν απλά υπάλληλος... Διευθυντικό στέλεχος ήμουν!!!

Ούτε κατά διάνοια δεν πέρασα στην απέναντι όχθη, καθώς απέναντι βρίσκονται οι βολεμένοι κι εγώ δεν θα επαναπαυτώ ποτέ... Ούτε κατά διάνοια να αποκτήσω το ύφος και την παραποιότητα αυτών που πολέμησα και θα συνεχίσω να πολεμώ... Ούτε κατα διάνοια να  με ξανασυγκρίνετε με αυτούς!!! Εξακολουθώ να μην αισθάνομαι όμοιά τους....
« Τελευταία τροποποίηση: 24 Ιουνίου 2011, 20:44:43 από Black Mamba »

25 Ιουνίου 2011, 00:28:15
Απάντηση #699
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Υπάρχουν επίορκοι γιατροί και επίορκοι φαρμακοποιοί.
Υπάρχουν βολεμένοι γιατροί και βολεμένοι φαρμακοποιοί.
Υπάρχουν ηθικά ακέραιοι γιατροί και ηθικά ακέραιοι φαρμακοποιοί.
Οι ηθικά ακέραιοι γιατροί είναι συνήθως μεροκαματιάρηδες (πλέον).
Για τους ηθικά ακέραιους φαρμακοποιούς δε γνωρίζω, υποθέτω όμως ότι μπορεί να είναι κι έτσι.
Ας διαλέξουμε με ποιους θα πάμε.
Στο κάτω-κάτω πρωτίστως αξιολογείται η προσωπική ευθύνη του καθενός μας.
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

26 Ιουνίου 2011, 12:30:45
Απάντηση #700
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Όποιος λέει αλήθειες που καίνε, συγκεντρώνει και τα πυρά των προνομιούχων.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος.

Βέβαια, να θυμίσουμε και τη μαύρη σελίδα της προσωπικής ιστορίας του κ. Μάνου, όταν ως υπουργός εθνικής οικονομίας το 1992, ανέβασε το ποσοστό κέρδους του φμφ από 20% σε 23%, υπακούοντας στα κελεύσματα της συντεχνίας και του τότε συντεχνιάρχη και νυν επίτιμου, κ. Δ. Βαγιωνά.

Δυστυχώς, και η παρούσα κυβέρνηση αντί να περιορίσει το ποσοστό κέρδους των φμφ, επιδίδεται σε υψηλή φορολογία και ανηλεές κυνηγητό των εργαζομένων και των συνταξιούχων.
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Ιουνίου 2011, 12:44:30 από Ο διακοσμητής »

27 Ιουνίου 2011, 09:13:04
Απάντηση #701
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος*

Μουμπάρακ; Ποιός είναι ο Μουμπάρακ;  :D

Και ποιό είναι το "κουμπαράκι" που παρακρατά 1000 βιβλιάρια; Πού γράφει τις συνταγές του; Πόσους γιατρούς έχει στο τσεπάκι του;   ???

* Για να προλάβουμε αλλοίωση ή κατέβασμα του μνημειώδους κειμένου, το αναδημοσιεύουμε με copy-paste:
ΜΠΟΡΕΙ-Ο-ΚΟΡΙΟΣ-ΤΗΣ-ΕΥΠ-ΝΑ-ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ-ΤΗΝ-ΑΘΛΙΑ-ΠΑΡΑΓΚΑ-[ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ-ΣΕ-ΜΙΚΡΕΣ-ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ]--ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ-ΤΗΣ-ΛΑΡΙΣΑΣ-ΠΟΥ-ΜΕ-ΤΗΝ-ΑΝΟΧΗ-ΤΟΥ-ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ-ΔΙΑΛΥΟΥΝ-ΤΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΤΑΜΕΙΑ.....1]ΑΠΑΤΕΣ-ΚΑΙ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΜΕ-ΤΙΣ-ΦΥΛΑΚΕΣ..2]ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ-ΚΟΜΠΙΝΕΣ-ΜΕ-ΣΥΝΤΑΓΕΣ-ΑΠΟ-ΤΟ-ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ...3]ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ-ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ-ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ-ΜΕ-ΤΟ-ΔΕΨΥΠΑ...4]ΛΑΜΟΓΙΕΣ-ΑΠΑΤΕΣ-ΜΕ-ΤΗ-ΒΟΗΘΕΙΑ-ΣΤΟ-ΣΠΙΤΙ....5]ΚΟΜΠΙΝΕΣ-ΤΡΕΛΛΕΣ-ΜΕ-ΤΑ-ΚΑΠΗ...6]ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-17/00-ΣΤΑ-ΦΑΡΜΑΚΑ---ΝΑΙ---17/00--ΣΤΙΣ-ΚΛΙΝΙΚΕΣ-ΤΟΥ-ΓΝΩΣΤΟΥ-ΚΙΝΑΙΔΟΥ-ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΥ-ΟΠΛΩΝ....7]ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ-ΕΞΑΓΩΓΕΣ-ΦΑΡΜΑΚΩΝ--[ΒΛΕΠΕ-ΝΤΑΛΙΚΕΣ-ΡΙΟ]-ΚΑΙ-ΤΑ-ΚΟΥΠΟΝΙΑ-ΣΤΑ-ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ..8]ΕΠΕΙΓΟΝ.......ΤΟ-ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙ-ΝΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ-ΤΑ-ΧΙΛΙΑ..[1000]-ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ-ΠΟΥ-ΚΑΤΕΧΕΙ-[ΟΠΩΣ-ΟΙ-ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ-ΤΙΣ-Π*****-]-ΓΙΑΤΙ....ΘΑ-ΓΙΝΕΙ-ΤΗΣ-ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ.........ΕΛΕΟΣ-ΔΕΝ-ΕΧΟΥΝ-ΑΦΗΣΕΙ-ΤΙΠΟΤΑ-ΟΡΘΙΟ-ΟΙ-ΑΘΛΙΟΙ
« Τελευταία τροποποίηση: 28 Ιουνίου 2011, 08:03:48 από Ο διακοσμητής »

28 Ιουνίου 2011, 10:42:35
Απάντηση #702
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος*
Μουμπάρακ; Ποιός είναι ο Μουμπάρακ;  :D

Με βάση εμπειρία από ανάλογη περίπτωση στο Ηράκλειο Κρήτης, μια λογική σκέψη είναι ότι τα φάρμακα εξάγονται σε χώρα της αφρικής αφού τα κουπόνια τους γραφτούν στα βιβλιάρια ασθενών. Στην αφρική ουδείς θα ασχοληθεί με το τι κουπόνια έχουν αφαιρεθεί. Είναι πολύ sic με ακριβά φάρμακα και ανοσορυθμιστικά......
Φυσικά ο κυρ Λοβέρδος δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τέτοιες περιπτώσεις ούτε κι ο κυρ Κουτρουμάνης. Αλλά δεν είναι λίγο περίεργο ότι έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό χρήσης συγκεκριμένων φαρμάκων σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ;
« Τελευταία τροποποίηση: 28 Ιουνίου 2011, 21:59:38 από Δ. Κουναλάκης »
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

28 Ιουνίου 2011, 12:14:34
Απάντηση #703
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Φυσικά ο κυρ Λοβέρδος δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τέτοιες περιπτώσεις ούτε κι ο κυρ Κουτρουμάνης. Αλλά δεν είναι λίγο περίεργο ότι έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό χρήσης συγκεκριμένων φαρμάκων σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ;
Είναι τόσο δύσκολο να ισχύσει υποχρεωτικά η ηλεκτρονική συνταγογράφηση τουλάχιστον για τέτοια φάρμακα (ανοσορυθμιστικά, αντινεοπλασματικά κ.λ.π.);
Μήπως είναι πολύ τραβηγμένο να θεωρούμε συνένοχο και το υπουργείο;
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

28 Ιουνίου 2011, 17:59:06
Απάντηση #704
Αποσυνδεδεμένος

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ηλεκτρονικη συνταγογραφιση στην Αμοργο και την Κυθνο?????????????