προφανως θελεις να μας πεισεις οτι εν μεσω κρισεις θα δωσει καποιος 250.000 ευρω ν ακανει φαρμακειο για να βγαζει 3.000 το μηνα και οποτε τα παρει απο τα ταμεια
πρεπει να ειναι ανοητος.........αυτο δεν ειναι επενδυση
αλλα ακομα και αν δεχθω οσα λες να σου πω οτι στην ακτινα 500 μετρα απο το ιατρειο μου ανοιξε νεο φαρμακειο φετος
αρα οποος θελει μπορει και να το κανει
προπαγανδα ...ΤΕΛΟΣ
Αν δεν ξέρετε κάτι κ. Δούβη, ρωτήστε μας... Δεν είναι ντροπή, ακόμα και για εναν γιατρό να μην ξέρει τα πάντα. Είναι λίγο περίεργο και ύποπτο να φέρεται σαν να τα ξέρει όλα...
Λοιπόν, ως νέα ΦμΦ θα σας στενοχωρήσω, αλλά ανοίγω το φαρμακείο μου επενδύοντας (μόνο) 60.000 ευρώ μαζί με 30.000 εμπόρευμα... Στην διάθεση σας όλα τα παραστατικά....
Επίσης, ως νέα ΦμΦ, αρκετά ανέχτηκα τις ανακρίβειες που πετάτε... Ρωτήστε μας να σας πούμε πως άνοιξε νέο φαρμακείο στα 500μ από το ιατρείο σας... Φέρεστε σαν να είναι ανοικτό το επάγγελμα ενώ και οι δύο ξέρουμε πως είναι κλειστό.. Άρα ποιόν κοροϊδεύετε; Τον εαυτό σας ή εμάς;;;; Ο συνάδελφος, λοιπόν που άνοιξε, έσκασε το ελάχιστο 300.000 ευρώ και μάλιστα μαύρα... (Σας θυμίζω οτι εγώ ανοίγω με 60.000). Άρα όλοι βλέπουν ποιούς βολεύει το
κλειστό του επαγγέλματος... Μια ερώτηση... Στο ιατρείο σας κοντά βρίσκονται κι άλλα ιατρεία ή είστε μονοπώλιο και ο ασθενής αναγκάζεται να έρχεται σε εσάς;;; Κερδίζετε τους ασθενείς σας με το σπαθί σας ή τους έχετε έτοιμους στο πιάτο και αλυσοδεμένους με τα βιβλιάρια στο ντουλάπι;;;;
Θα εκτιμούσα μια ειλικρινή απάντηση...κύριε Δούβη!!!
Ευχόμενη, να τελειώσει η παραπληροφόρηση που εδώ και καιρό κάνετε εις βάρος χιλιάδων άνεργων ανθρώπων.....