Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
φορητος καρδιογράφος μονοκάναλος -πως λειτουργεί?
antonis:
ξέρει κανένας εαν το φορητό καρδιογράφο τσέπης μονοκάναλο ,μπορεί να είνα καλό εργαλείο για τις κατοίκον επισκεψεις;
εχει΄΄καποιος απο τους συναδέλφους εμπειρία η γνώμη για υτο το θέμα;
ρωτάω διότι ει΄ναι μονοκάναλο και δεν έχω εμπειρία σε αυτά τα καρδιογραφήματα.
VK:
Δείτε το παρακάτω:
"ECG VA80, Ο μικρότερος και ανθεκτικότερος φορητός καρδιογράφος της αγοράς 12 απαγωγών. Με πολύ μεγάλη αξιοπιστία."
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
:D
Denominator:
Εγγραφή ή Είσοδοςξέρει κανένας εαν το φορητό καρδιογράφο τσέπης μονοκάναλο ,μπορεί να είνα καλό εργαλείο για τις κατοίκον επισκεψεις;
εχει΄΄καποιος απο τους συναδέλφους εμπειρία η γνώμη για υτο το θέμα;
ρωτάω διότι ει΄ναι μονοκάναλο και δεν έχω εμπειρία σε αυτά τα καρδιογραφήματα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάδελφε έχω ψάξει το θέμα πάρα πολύ.
Σου προτείνω τον 80Α της Contec από το Ebay (159 λίρες Αγγλίας μαζί με τα ταχυδρομικά) - δες το σύνδεσμο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Επίσης βλέπω και τον CMS-80A που έχει και software (279 USD μαζί με τα ταχυδρομικά) - Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Εγώ έχω ένα παλαιότερο μοντέλο της Contec που είναι σχεδόν πανομοιότυπο με τους πιο πάω φορητούς ηλεκτροκαρδιογράφους και από το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Θεωρητικά έχει λίγο υποδεέστερο φιλτράρισμα θορύβου (παράσιτα) σε σχέση με το τελευταίο μοντέλο της σειράς, τον VA80 (Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος). Επειδή όμως έχω δοκιμάσει και τον VA80 - ήταν ο πρώτος ηλεκτροκαρδιογράφος μου αλλά μου τον έκλεψαν σε μία διάρρηξη - μπορώ να σου πω ότι δε βρήκα καμμία αισθητή από εμένα διαφορά ως προς τα παράσιτα.
Καλή αγορά!
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
--- Παράθεση ---Επίσης βλέπω και τον CMS-80A που έχει και software (279 USD μαζί με τα ταχυδρομικά)
--- Τέλος παράθεσης ---
Επιφύλαξη, για ότι έρχεται από το ebay από χώρα εκτός EU, να υπάρξουν πρόσθετοι δασμοί στο τελωνείο, ιδιαίτερα σε τέτοια μηχανήματα. (σε απλούστερα αντικείμενα π.χ. PC games δεν είχα πρόβλημα)
Την "πάτησα" με φωτογραφική μηχανή από ΗΠΑ που φαινόταν τρομερή ευκαιρία αλλά με τους δασμούς ήρθε ίδια τιμή (και λίγο ακριβότερα) από το να την αγόραζα από Ελλάδα.
Denominator:
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Παράθεση ---Επίσης βλέπω και τον CMS-80A που έχει και software (279 USD μαζί με τα ταχυδρομικά)
--- Τέλος παράθεσης ---
Επιφύλαξη για ότι έρχεται από το ebay από χώρα εκτός EU να έχεις δασμούς στο τελωνείο ιδιαίτερα σε τέτοια μηχανήματα. (σε απλούστερα αντικείμενα π.χ. PC games δεν είχα πρόβλημα)
Την "πάτησα" με φωτογραφική μηχανή από ΗΠΑ που φαινόταν τρομερή ευκαιρία αλλά με τους δασμούς ήρθε ίδια τιμή (και λίγο ακριβότερα) από το να την αγόραζα από Ελλάδα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχετε δίκιο. Το φοβόμουν κι εγώ αλλά σε 17 αγορές το 2011 πλήρωσα 2 φορές τελωνείο: Μία σε ένα μεταχειρισμένο μηχάνημα αερίων αίματος (αξίας 600 ευρώ) - 142 ευρώ και μία σε ένα παλμικό οξύμετρο - 3 ευρώ. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Η πιθανότητα μπλοκαρίσματος στο τελωνείο μειώνεται αν έχει κανείς γνωστό στο εξωτερικό που να αποτελέσει ενδιάμεσο κρίκο της αποστολής. Για παράδειγμα αγοράζει κανείς κάτι που αποστέλλεται και στις ΗΠΑ, το στέλνει σε ένα γνωστό του εντός ΗΠΑ και εκείνος το στέλνει με απλό ταχυδρομείο στην Ελλάδα. Είναι μία καλή λύση που την έχω δοκιμάσει επίσης σε ένα σπιρόμετρο.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση