Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα
Ο καλός, οι κακοί και οι άσχημοι... δεν διορθωνονται με αλόη πάντως...
deleteduser:
Λόγω προσωπικών προβλημάτων δεν μπορούσα να έχω επαφή με το forum.
Αγαπητέ Δημήτρη,
Δεν μπορώ να βρω χαρακτηρισμό να σου αντιγυρίσω
Ακου συνδικαλιστικές κραυγές
Θα σκεφτώ κάτι, αλλά δύσκολο να βρω χειρότερο.
Κατά τα άλλα δεν παίρνω το μέρος κανενός.
Μια κόσμια ισότιμη συμπεριφορά επιζητώ.
Κι όχι κραυγές γεμάτες τεστοστερόνη
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚι όχι κραυγές γεμάτες τεστοστερόνη
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχεις απόλυτο δίκιο, ζητώ συγνώμη. Ας δούμε την συνέχεια.
@tax2684
Να υπενθυμίσω ότι μέχρι να απαντηθούν συγκεκριμένα ερωτήματα μηνύματα με διαφημιστικό περιεχόμενο άμεσο ή έμμεσο θα διαγράφονται.
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓιατί φαρμακευτικός αντιπρόσωπος πλέον μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε.
Και εάν είσαι χημικός, βιολόγος, φαρμακοποιός, γιατρός, φυσικός και μιλάς για "φυσική" και "χημική" μορφή τότε σίγουρα μας δουλεύεις και το έχεις μάθει καλά το μάθημα σου στο marketing και ξεγέλασες πολλούς εδώ.
Εάν όμως πχ έχεις τελειώσει ένα ΙΕΚ ας πούμε στα computer graphics και το φερε η μοίρα να κάνεις το φαρμακευτικό επισκέπτη τότε δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε σε επιστημονική βάση.....Πήγαινε σε κανένα άλλο φορουμ να γράφεις αυτά τα επιχειρήματα.
Και δεν είμαι ρατσιστής, απλά ο φαρμακευτικός επισκέπτης πρέπει να ξέρει καλύτερα από τον ιατρό, την μοριακή βιολογία, τη βιοχημεία, την φυσιολογία, την παθοφυσιολογία και τις κλινικές δοκιμές που σχετιζονται με το φάρμακο που θα πάει να μιλήσει, ώστε να μπορεί να απαντήσει σε κάθε ερώτημα. Δυστυχώς η χείριστη ποιότητα ιατρών που αγνοούν τι συνταγογραφούν έχει οδηγήσει αυτό τον κλάδο σε αυτή την κατάντια.
Λοιπόν, tax2684, τι σπουδές έχεις κάνει;
--- Τέλος παράθεσης ---
Θα συνεχίσω να σβήνω όσο χρειαστεί όσο βλέπω μηνύματα που υποστηριζουν το διαφημιστικό σου έργο.
tax2684:
τετοια λογοκρισια ουτε επι χουντας δεν υπηρχε.
πιστευα οτι η ιατρικη ειναι λειτουργημα και ανοικτη σε οποιαδηποτε πληροφορια για το καλο του ανθρωπου,
αλλα βλεπω οτι τελικα ειστε περισοτερο εμποροι φαρμακων παρα γιατροι , ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!!!!!
ΣΠΟΥΔΕΣ δεν εχω κανει πανω στην ιατρικη και ουτε ειιμαι ειδικος για την αλοη,εγω σας εδωσα μια πληροφορια για να σας
παρακινησω να το ψαξετε,αν δεν θελετε δικο σας θεμα.
ειμαι σιγουρος οτι στο μελον θα αναθεωρησετε ολα αυτα που πιστευτε τωρα σε απολυτο βαθμο,
και λυπαμαι που ενω θα μπορουσατε να βοηθησετε κοσμο εχετε κλειστα τα αυτια σας.
αραγε για ποιο λογο?????
1η αιτια θανατου στην αμερικη με 750 χιλ καρδια
2η αιτια θανατου στην αμερικη με 450 χιλ καρκινος
3η αιτια θανατου στην αμερικη με 160 χιλ ΦΑΡΜΑΚΑ!!
και
5η αιτια θανατου στην αμερικη ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις
καληνυκτα σας!!!!!
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή Είσοδοςτετοια λογοκρισια ουτε επι χουντας δεν υπηρχε.
πιστευα οτι η ιατρικη ειναι λειτουργημα και ανοικτη σε οποιαδηποτε πληροφορια για το καλο του ανθρωπου,
αλλα βλεπω οτι τελικα ειστε περισοτερο εμποροι φαρμακων παρα γιατροι , ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!!!!!
ΣΠΟΥΔΕΣ δεν εχω κανει πανω στην ιατρικη και ουτε ειιμαι ειδικος για την αλοη,εγω σας εδωσα μια πληροφορια για να σας
παρακινησω να το ψαξετε,αν δεν θελετε δικο σας θεμα.
ειμαι σιγουρος οτι στο μελον θα αναθεωρησετε ολα αυτα που πιστευτε τωρα σε απολυτο βαθμο,
και λυπαμαι που ενω θα μπορουσατε να βοηθησετε κοσμο εχετε κλειστα τα αυτια σας.
αραγε για ποιο λογο?????
1η αιτια θανατου στην αμερικη με 750 χιλ καρδια
2η αιτια θανατου στην αμερικη με 450 χιλ καρκινος
3η αιτια θανατου στην αμερικη με 160 χιλ ΦΑΡΜΑΚΑ!!
και
5η αιτια θανατου στην αμερικη ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις
καληνυκτα σας!!!!!
--- Τέλος παράθεσης ---
Τα πράγματα είναι απλά. Άλλο διαφήμιση άλλο συζήτηση. Συζήτηση υπάρχει όταν έχεις το γνωστικό υπόβαθρο για να γίνει. Δηλώνεις φαρμακευτικός αντιπρόσωπος και η ερώτηση είναι σαφής: Τι σπουδές έχεις σχετικά με τη δουλειά που κάνεις;
Δεν σου ζήτησε κανείς να είσαι γιατρός.
tax2684:
Δεν είναι απαραίτητο ένας φαρμακευτικός αντιπρόσωπος να έχει κάνει και σπουδές..ναι μεν είναι προσόν αλλά δεν είναι και αναγκαίο 100%.
Πέρα από γενικές γνώσεις δεν έχω κάνει εξειδικευμένες σπουδές..αν και νομίζω ότι δεν είναι το ζητούμενο αυτό..εγώ δεν προσπάθησα να κάνω ιατρική συζήτηση για τα προιόντα αυτά..αλλά μετά από πολλές προσωπικές εμπειρίες τόσο σε μένα όσο και στην οικογένειά μου αλλά και σε άλλους συνανθρώπους μου που έτυχε να γνωρίσω θεώρησα καλό να σας γνωστοποιήσω μία ανάλυση των δύο αυτών προιόντων τα οποία έχουν ένγκριση από το γενικό χημείο του κράτους και από τον Ε.Ο.Φ. και δεν στερούνται ιατρική βιβλιογραφία όπως ανέφερα και παραπάνω να βρείτε άφθονα σε ένγκυρα ιατρικά site (pubmed κλπ..)
Διευκρινίζω ότι αναφέρομαι σε καθαρό τζελ αλόης χωρίς αλοίνη και χωρίς το εξωτερικό της περίβλημα.
Θα <<παρακαλούσα>> να δοκιμάσετε κάποια προιόντα πρωτού τα απορρίψετε συλλήβδην.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση