Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα

Ο καλός, οι κακοί και οι άσχημοι... δεν διορθωνονται με αλόη πάντως...

<< < (5/5)

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι απαραίτητο ένας φαρμακευτικός αντιπρόσωπος να έχει κάνει και σπουδές..ναι μεν είναι προσόν αλλά δεν είναι και αναγκαίο 100%.
Πέρα από γενικές γνώσεις δεν έχω κάνει εξειδικευμένες σπουδές..αν και νομίζω ότι δεν είναι το ζητούμενο αυτό..εγώ δεν προσπάθησα να κάνω ιατρική συζήτηση για τα προιόντα αυτά..αλλά μετά από πολλές προσωπικές εμπειρίες τόσο σε μένα όσο και στην οικογένειά μου αλλά και σε άλλους συνανθρώπους μου που έτυχε να γνωρίσω θεώρησα καλό να σας γνωστοποιήσω μία ανάλυση των δύο αυτών προιόντων τα οποία έχουν ένγκριση από το γενικό χημείο του κράτους και από τον Ε.Ο.Φ. και δεν στερούνται ιατρική βιβλιογραφία όπως ανέφερα και παραπάνω να βρείτε άφθονα σε ένγκυρα ιατρικά site (pubmed κλπ..)
Διευκρινίζω ότι αναφέρομαι σε καθαρό τζελ αλόης χωρίς αλοίνη και χωρίς το εξωτερικό της περίβλημα.
Θα <<παρακαλούσα>> να δοκιμάσετε κάποια προιόντα πρωτού τα απορρίψετε συλλήβδην.

--- Τέλος παράθεσης ---
Λυπάμαι ο χώρος σε αυτό το φόρουμ δεν είναι για διαφημίσεις. Έχουμε δεχτεί μηνύματα που περιορίζονται απλά σε δύο σειρές και ένα μήνυμα ανά εμπορική επιχείρηση. Μπορείτε να κάνετε τη παρουσίαση των προϊόντων σας με τον τρόπο που την κάνατε σε άλλα φορουμ ή όπου αλλού θελετε. ΟΧΙ ΕΔΩ. Οι εμπειρίες μη υγειονομικών επίσης είναι εκτός της θεματολογίας του φόρουμ. Υπάρχουν άλλα φόρουμ για να συζητάνε οι "ασθενείς" μεταξύ τους.

Το πρόβλημα με ότι δεν έχει ετικέτα φαρμάκου είναι ότι δεν ελέγχεται από τον ΕΟΦ παρά μόνο όταν υπάρξει καταγγελία. Σε καταγγελία όπου γίνεται έλεγχος, βλέπει κανείς τις ανακοινώσεις στο site του ΕΟΦ όπου τα "φυτικά" σκευάσματα είναι γεμάτα από χημικές ουσίες και ουσίες επίσημων φαρμακευτικών σκευασμάτων. Αυτό που ονομάζετε έγκριση του ΕΟΦ είναι απλά η ενημέρωση στον ΕΟΦ ότι κυκλοφορεί το Χ μη φαρμακευτικό σκεύασμα. Το γενικό χημείο του κράτους μετρά απλά την ποσότητα μιας ουσίας που θα του ζητήσεις σε ένα υλικό.

Δεν σας είπε κανένας ότι χημικές ουσίες που βρίσκονται σε φυτά-ζώα-ερπετά-έντομα-μικρόβια-μύκητες και ότι άλλο θέλετε δεν έχουν φαρμακευτική δράση. Καλή, κακή, σε τι δόση, πότε χρησιμοποιείται, και τι διακύμανση έχει η συγκέντρωση και τα λοιπά "εκδοχα" μεταξύ παρτίδων σε σκευάσματα που δεν ελέγχονται έστω και υποτυπωδώς είναι μια μεγάλη συζήτηση.

Η διαφήμιση τελειώνει εδώ και το παρόν θέμα κλειδώνεται. παρακαλώ μην χρησιμοποιήσετε ξανά το φορουμ σαν μέσο διαφήμισης.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση