Γενικά > Γενική συζήτηση
Ευχές για το Πάσχα
Δ. Κουναλάκης:
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά και καλά.
Και από την εμπειρία μας, η υγεία είναι ότι πολυτιμότερο και εύχομαι πάντα να υπάρχει υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειες σας.
Και πάντα να έχουμε ότι καλύτερο.
Δεν ξεχνάμε ότι ποτό και οδήγηση δεν πάνε μαζί.
πρώτη & καλύτερη:
Εύχομαι σε όλη την πραγματικά εκλεκτή παρέα καλό πάσχα και ήσυχες εορτές.
ps1. Νηστεύσαντες και μη νηστεύσαντες (κι όσοι το κρέας ψάρι κάνατε ), ευφράνθητε σήμερον. Η τράπεζα γέμει, τρυφήσατε πάντες. Ο μόσχος πολύς, μηδείς εξέλθη πεινών. Πάντες απολαύσατε του συμποσίου της πίστεως. Πάντες απολαύσατε του πλούτου της χρηστότητας.
ps2. A... μου είπε ο smatterer να μεταφέρω τις ευχές του προς όλους ;)
timex:
Χρόνια πολλά, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και απο εμένα.
Εύχομαι σε όλους όσους εφημερεύουν τις μέρες του Πάσχα ( και αμέσως μετά) να μη πατήσει κουνούπι!
Ν.ΔΗΜΟΥ:
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
D-Michalis:
Καλή ανάσταση εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ σε όλους, παρόντες, αλλά και απόντες (κατά το νηστεύσαντες και μη νηστεύσαντες) αφού πολλοί είναι απόντες θεωρητικά, αλλά παρόντες με το να μας παρακολουθούν.
Α, και κάτι άλλο από τα κείμενα των ημερών "Συγχωρήσομεν πάντες τη Αναστάση και ούτω βοήσομεν Χριστός Ανέστη..."
Μίσος, έχθρες, κράτημα Μανιάτικο και συμμετοχή στη Χαρά της Αναστάσεως, δεν πάνε μαζί.
Και κάτι άλλο σχετικά με το
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος.......
ps2. A... μου είπε ο smatterer να μεταφέρω τις ευχές του προς όλους ;)
--- Τέλος παράθεσης ---
Ανέστη (στα κοινά εννοείται) ο smatterer?
YΓ: Αγαπητέ "συν-φορουμίστα" "πρώτη και καλύτερη". Ομολογώ ότι η νέα σου φωτογραφία δεν μου προκαλεί αρνητικά συναισθήματα όπως έκανε η προηγούμενή σου, γι' αυτό σε ευχαριστώ για την αλλαγή της.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση