Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσόντα για προσλήψεις επιμελητών β
tsilidr:
Αγαπητοί συνάδελφοι. Όταν κάποιος καταθέτει χαρτιά για θέση επιμελητή Β, οι βεβαιώσεις που αφορούν την παρακολούθηση συνεδρίων θα πρέπει να κατατίθενται ως επικυρωμένα αντίγραφα ή αρκεί απλή φωτοτυπία? Επίσης αν είναι απλές φωτοτυπίες μπορεί κάποιος άλλος υποψήφιος να κάνει ένσταση και να ζητήσει να μην ληφθούν υπόψη? Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει. Επίσης αν γνωρίζει ας δώσει και κάποιες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αξιολόγησης της εμπειρίας και της ποιοτικής προϋπηρεσίας τα οποία στην υπουργική απόφαση είναι λίγο αόριστα. Ευχαριστώ.
Argirios Argiriou:
Συνάδελφε, θα ωφεληθείτε αρκετά από το forum αν εκμεταλευτείτε την αναζήτηση κάτω αριστερά
στην αρχική σελίδα μέσω Google, που θα σας υποδείξει τις ενότητες όπου έχει ξαναζητηθεί το θέμα
σας, πριν προσθέστε ένα νέο ερώτημα.
Με το τρόπο αυτό οι συζητήσεις εδώ δεν επαναλαμβάνονται ούτως ώστε να καθιστούν το forum
πληκτικό στους παλαιότερους συνομιλητές, και το ενδιαφέρον ανανεώνεται προσθέτοντας ο καθένας
μας νέες απόψεις ή ερωτήματα.
ΑΡΗΣ:
Επικύρωση φωτοτυπίας γίνεται όταν το πρωτότυπο έγγραφο φέρει στρογγυλή σφραγίδα που αναγράφει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Κανένα άλλο έγγραφο δεν επικυρώνεται η φωτοτυπία του.
αννουλα:
Επικυρωση φωτοτυπιας αν δεν φερει σφραγιδα ελληνικης δημοκρατιας γινεται μονο μεσω δικηγορου(ισχυει για ολα τα εγγραφα πασης φυσεως και οχι μονο φυσικα για τις βεβαιωσεις συνεδριων) οπου πληρωνεις και το σχετικο χαρτοσημο.Το επικυρωμενο φωτοαντιγραφο μεσω δικηγορου ,το βγαζεις φωτοτυπιες τις οποιες επικυρωνεις στα ΚΕΠ εχοντας σαν πρωτοτυπο αυτο που επικυρωσες στο δικηγορο(αυτο το κανεις για να μην πληρωνεις συνεχεια χαρτοσημα συν αμοιβη δικηγορου).Τα επικυρωμενα απο τα ΚΕΠ μετα στειλτα οπου θες....Εχω κανει δεκαδες φορες αυτη τη διαδικασια κ την εχω μαθει πλεον απεξω....
timex:
Αν είναι να επικυρώνουμε και τις βεβαιώσεις απο τα συνέδρια καήκαμε!
Εγώ αυτό πρώτη φορά το ακούω!!!!!
Δε γίνεται να βάλεις απλές φωτοτυπίες και αν σου τα ζητήσουν,τους δείχνεις τα original?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση