Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσόντα για προσλήψεις επιμελητών β
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν είναι να επικυρώνουμε και τις βεβαιώσεις απο τα συνέδρια καήκαμε!
Εγώ αυτό πρώτη φορά το ακούω!!!!!
Δε γίνεται να βάλεις απλές φωτοτυπίες και αν σου τα ζητήσουν,τους δείχνεις τα original?
--- Τέλος παράθεσης ---
Μπορούν να μαζευτούν 2-3, να βάλουν κάτω τις βεβαιώσεις από τα συνέδρια τους και τις "ανταλλάξουν" μεταξύ τους.
Δεν είναι δύσκολο νομίζω σε βεβαιώσεις που γράφουν χειρόγραφα το όνομα του παρακολουθήσαντα να αντικατασταθεί με το όνομα άλλου.
Πώς ακριβώς θα "τους δείξεις τα original";
Για πες μου μερικές ιδέες.
Π.χ. θα στέλνεις τα πρωτότυπα στους εισηγητές ή θα πηγαίνεις αυτοπροσώπως να τους τα δείχνεις;
timex:
Εγγραφή ή Είσοδος
Μπορούν να μαζευτούν 2-3, να βάλουν κάτω τις βεβαιώσεις από τα συνέδρια τους και τις "ανταλλάξουν" μεταξύ τους.
Δεν είναι δύσκολο νομίζω σε βεβαιώσεις που γράφουν χειρόγραφα το όνομα του παρακολουθήσαντα να αντικατασταθεί με το όνομα άλλου.
Π.χ. θα στέλνεις τα πρωτότυπα στους εισηγητές ή θα πηγαίνεις αυτοπροσώπως να τους τα δείχνεις;
--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω!!!
Πως θα ανταλλάξουν τις βεβαιώσεις αφου γράφει το όνομα πάνω με στυλό; Θα το σβήσουν και θα γράψουν άλλο; Θα καραφαίνεται!!!
Μπορεί αν αμφιβάλει κάποιος για τις βεβαιώσεις μου, να διαλέξει μία απο όλες(ή οσες θέλει τελος πάντων) και να με καλέσει.Ναι, θα πάω να του δείξω τις orginal.
Πάντως αυτο με τα επικυρωμένα αντίγραφα δεν γίνεται σε καμία χώρα!!!
Δηλαδή , δεν φτάνει που πληρώνω την εγγραφή και όλα τα έξοδα για να παρακολουθήσω το συνέδριο, θα πληρώσω και τον δικηγόρο για να τα επικυρώσει;;;
Αν έχω πάει σε 200 συνέδρια, θα πρέπει να δώσω τουλάχιστον 2000 ευρώ για τις επικυρώσεις!!!!!!!!!
Δεν πάμε καλα!
Σορρυ αλλά εγω αυτο το θεωρώ μεγάλη βλακεία!!
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω!!!
Πως θα ανταλλάξουν τις βεβαιώσεις αφου γράφει το όνομα πάνω με στυλό; Θα το σβήσουν και θα γράψουν άλλο; Θα καραφαίνεται!!!
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχεις δίκιο! Θα καραφαίνεται!
Αλλά.........για στάσου μια στιγμή!
Τροποποίηση: αφαίρεσα το αρχικό κείμενο για να μην θεωρηθεί ότι δίνονται ιδέες δημιουργίας πλαστών πιστοποιητικών. Είχα σκοπό να το στείλω στην timex με προσωπικό μήνυμα όμως πρόλαβε και το διάβασε και απάντησε οπότε κατάλαβε το "κόλπο" που είναι γνωστό σχεδόν σε όλους.
timex:
Δεν το εχω δοκιμασει για να σου πω αλλα αυτο ειναι ρισκο.
Αν πιασουν καποιον να κανει κατι τετοιο θα πρεπει να αποκλειστει για παντα απο ολες τις προκηρυξεις του δημοσιου.
Αν υπαρχουν κυρωσεις δεν θα τολμα κανεις να κανει κατι τετοιο!
Harper:
Το ερώτημα είναι:τελικά οι βεβαιώσεις από συμμετοχές σε συνέδρια τι ισχύ έχουν σε μία κρίση?
Με αυτό το σκεπτικό-το έχω ξαναγράψει-ο Αθηναίος που έχει την ευκαιρία να παρίσταται σε 1000 συνέδρια το χρόνο έχει απείρως περισσότερες πιθανότητες σε κρίση από τον ιατρό της Ρόδου ή του Διδυμοτείχου που ζήτημα να έχει 2-3 το χρόνο.Δε νομίζω πως τα συνέδρια μετράνε τόσο πολύ όσο η προυπηρεσία και μεταπτυχιακά/διδακτορικά,συμμετοχή σε εργασίες,δημοσιεύσεις κτλ.Αυτή η παπαριά με τις βεβαιώσεις είναι από τη φύση της άδικη και εξυπηρετεί βασικά κάποιες εταιρίες ή μεγαλογοατρούς για να γίνονται πανηγυράκια που αποκαλούν "συνέδρια"
Η νέα καραμέλα λέγεται CME (μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης)και ξεφτυλιζόμαστε να μαζεύουμε χαρτάκια σαν την κόρη που φτιαχνει την προίκα της.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση