Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
25 Νοεμβρίου 2024, 15:31:29

Αποστολέας Θέμα: «Καταραμένε Παπαδόπουλε…»  (Αναγνώστηκε 7287 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

6 Οκτωβρίου 2010, 08:25:41
Αναγνώστηκε 7287 φορές
Αποσυνδεδεμένος

timex

Καταραμένε Παπαδόπουλε, 40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης. Γιατί βρε άθλιε; Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο που τόσο αγαπούσα και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να κάνω σπίτι, με μόνο όρο μάλιστα να έχει την τουαλέτα μέσα!
Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί ο άθλιος ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τόσα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την στρατιωτική ΜΟΜΑ! Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα; Σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο; Πέθαναν της πείνας οι άνθρωποι και κοντά σ’ αυτούς και τόσοι άλλοι μεσάζοντες και σύμβουλοι.
Ποιός σου είπε ρε παλιάνθρωπε ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα;

Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες… Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί, τόσα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται λες και πείραζε να είχαμε λίγο νέφος περισσότερο;

Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα; Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε!

Δεν φτάνει αυτό παλιοδικτάτορα, αλλά διέγραψες τα αγροτικά χρέη του πατέρα μου και όλων των αγροτών; Τους καλόμαθες, τους έλυσες τα προβλήματά τους και τώρα κάθε τρεις και λίγο μπλόκα!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έστελνες και εκείνο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους και τους πουλούσες τα αγαθά που έκανε εξαγωγή η χώρα και πέταξες στον δρόμο τόσους μεσάζοντες.

Άσε εκείνος ο Πατακός με το μυστρί του! Βρε μανία!

Κάθε μέρα εγκαίνια για σχολεία, νοσοκομεία, εργοστάσια, γέφυρες, δρόμους και εργατικές κατοικίες! Μας ζάλιζες στα επίκαιρα όποτε πηγαίναμε σινεμά!

Τι κατάφερες ρε; Τί μαγείρεψες και πήρες βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη;

Δεν ντράπηκες να ταπεινώσεις το δολάριο επί τόσα χρόνια;Ακούς εκεί! Η δραχμή ισχυρότερη από το δολάριο!

Τί σου κάναμε και μας καταράστηκες για να φτάσουμε τα 300 δισεκατομμύρια ευρώ χρέη;

Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έτρωγες μόνο το φαγητό σου, στο τέλος δεν είχες τίποτα να αφήσεις. Το μόνο σου περιουσιακό στοιχείο να ήταν η στολή σου!

Και αντί να την δωρίσεις τρομάρα σου στο κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!

Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί ξεκίνησες την ιστορία να βγάλεις τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους καλούς μας γείτονες τους Τούρκους;

Μια χαρά δεν κοιμόμασταν ήσυχοι; Ήθελες να μας κάνεις παραγωγούς πετρελαίου σαν τους αραπάδες;

Tα εργοστάσια ενέργειας που κατασκεύασες π.χ. στην Πτολεμαΐδα ή στους Φιλίππους που τα έφτιαξες μάλιστα με τους Ρώσους κομουνιστές για ποιόν λόγο τα έκανες;

Σώνει και καλά να καταργήσεις όλες τις λάμπες πετρελαίου στα χωριά και γέμιζες στύλους και καλώδια όλη την ύπαιθρο! Βρε μανία.

Χώρια τα στάδια αθλητισμού σε όλη τη χώρα. Άκου λέει «κάθε πόλη και στάδιο κάθε χωριό και γυμναστήριο»! Άσχημα περνάει τώρα η νεολαία πίνοντας φραπέδες στις καφετέριες;

Βρε άχρηστε αναχρονιστικέ, αντιδημοκράτη ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ για πλιάτσικο;

Ακούς εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα μου ή όχι… Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής ρε παλιοφασίστα;

Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα όμορφο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι ευτυχισμένοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί των Ανατολικών χωρών που εισπράττουν τώρα τόσο συνάλλαγμα από τα εργαζόμενα κορίτσια τους στο εξωτερικό, ενώ οι δικοί μας επιστρέφοντας πήραν συντάξεις και τους κοροϊδεύουν. Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους Ισραηλίτες.

Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους για χάρη των Αράβων που μας παίρναν όλο το ελληνικό τσιμέντο για τα έργα τους σε μια εποχή που όλοι οι πολίτες και το κράτος εδώ έκτιζαν και τα τσιμεντάδικά μας είχαν τρελαθεί στην δουλειά;

Ευτυχώς που μετά τα πούλησε η Νέα Δημοκρατία στους ξένους αφού το – ΠΑΣΟΚ πρώτα τα… κοινωνικοποίησε και τα έκανε ζημιογόνα – και τώρα επιτέλους έτσι ησυχάσαμε!

Δεν ντρέπεσαι βρε άθλιε εχθρέ της Δημοκρατίας;

Μας στέρησες ένα από τα βασικότερα ανθρώπινα δικαιώματα να μην τραγουδάμε 14 τραγούδια του Θεοδωράκη; Ξέρεις τι ψυχολογικά τραύματα μας προκάλεσε εκείνη η απαγόρευση; Τραύματα βαθιά που δεν έχουν επουλωθεί ακόμη!

Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από τόσα χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον έξαλλο τον γείτονα μου, που μου τα πρήζει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!

Bαρέθηκα να ακούω συνέχεια «Πού είσαι Παπαδόπουλε…» όταν πέφτω στα μπλόκα της Εθνικής οδού όπου διάφορες κοινωνικές ομάδες αγροτών – ποδοσφαιρόφιλων και άλλων διαμαρτυρομένων ανθρώπων ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα – πάντοτε υπό την προστασία της αστυνομίας – να σταματούν την κυκλοφορία, καθώς και κάθε φορά όταν βρίσκομαι στο κέντρο των Αθηνών όπου φιλήσυχοι πολίτες εκφράζουν πολιτισμένα και ειρηνικά την αγανάκτησή τους για τις αδικίες σε βάρος τους, έχοντας επιπλέον παράλληλα την ευθύνη να προστατεύσουν τα καταστήματα, τους εργαζομένους και τους περαστικούς από τους προβοκάτορες φασίστες που σπάνε, καίνε και καταστρέφουν τα πάντα.

Άσε και αυτούς τους ταξιτζήδες που είναι όλοι τους πρώην χαφιέδες της ασφάλειας. Ούστ Φασισταριά!

Εγώ είμαι Δημοκράτης ρε, και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και εγώ και τα παιδιά μου και ας ταλαιπωρούμαι όποτε χρειαστεί να πάω στα νοσοκομεία και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας οικονομικός μετανάστης… αφού βέβαια ενημερωθώ πρώτα από την τηλεόραση για τις κλοπές, τις κομπίνες και τις μίζες τόσων και τόσων πρώην υπουργών – πράσινων και γαλάζιων – που οι άνθρωποι τι έκαναν τελικά;

Εξαργύρωσαν τους κόπους και τους αγώνες τους για την εδραίωση της Δημοκρατίας μετά την μεταπολίτευση!

Λίγο το έχεις αυτό; Είμαι Δημοκράτης ρέ! Τ’ ακούς;

Κείμενο αγνώστου Έλληνος “Δημοκράτη” από το Διαδίκτυο

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

6 Οκτωβρίου 2010, 14:52:10
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Παπαδόπουλε, 40 χρόνια μετά

Μου έχει τύχει μια δυο-φορές, κατόπιν μικρής -έστω- καθυστέρησης στην πρωινή προσέλευσή μου, ασφαλισμένοι τινές που περίμεναν στο ιατρείο από το άγριο χάραμα (προφ. γιατί ξυπνούν με τα κοκκόρια και δεν έχουν να διανύσουν 70 χλμ με νεροποντή ή χιονιά για να φτάσουν στο Κ.Υ.),  να με υποδέχονται με επαινετικο-νοσταλγικές επικλήσεις στον εν λόγω δικτάτορα και στην επταετία του, όπου όλα προφανώς δούλευαν ρολόι.

Έτσι όπως τον αντιλαμβάνομαι, ο αφορισμός "Ενας Παπαδόπουλος μας χρειάζεται", αποτελεί έκφραση αγανάκτησης ανάμεσα σε Νεοέλληνες που επικαλούνται τον πρ. δικτάτορα εξ Ελαιοχωρίου Αχαΐας, ως Σωτήρα για την έξοδο της χώρας από τη σημερινή δομολειτουργική και θεσμική κρίση.

Η έκφραση περικλείει το νόημα της ανάγκης για νομιμοφροσύνη και αυστηρότητα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τα κακώς κείμενα που μαστίζουν την Ελ: Διαφθορά, ραστώνη, λούφα, ψευτιά, ωχαδελφισμός, ή, στα δικά μας, "μη εξυπηρέτηση του πολίτη", όπως φυσικά την αντιλαμβάνονται την εξυπηρέτηση οι ασφαλισμένοι-νοσταλγοί.

Τώρα, αν "εμείς" που επικαλούμαστε την ακραία νομιμότητα (βούρδουλα) και απαιτούμε την απαρέγκλιτη τήρηση των κανονισμών και των υποχρεώσεων των άλλων απέναντί μας, συμβαίνει συμπτωματικά να παραμελούμε συστηματικά τις δικές μας υποχρεώσεις απέναντι στο Κράτος (φόροι, εισφορές) και στους άλλους συμπολίτες μας (με μικρο- ή μεγαλο- ματσακωνιές όπου μας παίρνει), ε, καλά, "Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι" και όχι από εμάς που είμαστε "Η τελευταία τρύπα του ζουρνά".

Γιατί "Πού ΄σαι ρε Παπαδόπουλε" και όχι "Πού ΄σαι ρε Ιωαννίδη" (ο προσφάτως εκδημήσας επονομαζόμενος "αόρατος δικτάτωρ" [διοικητής των ΕΑΤ-ΕΣΑ]) ; Προφ. στο λαϊκό θυμικό, ένας Συνταγματάρχης  (όπως ο Παπ.)  απολαμβάνει a priori περισσότερης δημοφιλίας από έναν Στρατηγό (όπως ο Ιωαννίδης), λόγω της μεγαλύτερης εγγύτητας του βαθμού του Σ/χη προς τον απλό φαντάρο/λαϊκή βάση (Όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Λιβύη με τον Σ/χη Γκαντάφι, που παραμένει χωρίς προαγωγή από το 1969 για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους.)

Χουντάλες όμως, δεν υπάρχουν μόνο στην Ελ: Είναι γνωστή η φράση "C'est Pétain qu'il nous faut" (Ο Petain είναι αυτό που χρειαζόμαστε), που αποτελεί ευθεία νοσταλγική αναφορά στον Γάλλο Στρατάρχη (ήρωα του Α' Π.Π.)  που (ωστόσο) συνεργάστηκε με τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής της Γαλλίας, ιδρύοντας το κράτος-μαριονέττα του Vichy, για να καταδικαστεί μετά την Απελευθέρωση σε θάνατο και να εκτελεστεί1.

Άλλοι Ελ στρατιωτικοί που κατέλυσαν το Κοινοβούλιο και ανέλαβαν τη διακυβέρνηση ως αυτόκλητοι Σωτήρες, υπήρξαν ο Σγος Θεόδ. Πάγκαλος (Ιουν.1925 - Αυγ.1926, οπότε και ανατράπηκε από το κίνημα του Σγου Γεωργ. Κονδύλη), και ο Ιω. Μεταξάς (Αυγ.1936 - Ιαν.1941). Ένα περίπου χρόνο πριν από την εγκαθίδρυση του τεταρτοαυγουστιανού καθεστώτος, στις 6 Μαρτίου 1935, είχε προηγηθεί το αποτυχημένο πραξικόπημα του Νικ. Πλαστήρα, την επομένη της ήττας των Βενιζελικών στις εκλογές της 5ης Μαρτίου. Από τους πρωταιτίους, ο ίδιος ο Πλαστήρας κατόρθωσε να διαφύγει στη Νίκαια της Γαλλίας, όχι όμως και ο 79χρονος Σγος Αναστ. Παπούλας, πρώην ακραιφνής Κωνσταντινικός, Αρχιστράτηγος της Μικρασιατικής Εκστρατείας, που συνελήφθηκε, καταδικάστηκε και εκτελέστηκε από τους πρώην δικούς του [το Λαϊκό Κόμμα του Παν. Τσαλδάρη]. Έχει ο καιρός γυρίσματα...

1 βλ. και το ποστ του Δημήτριος που ακολουθεί.
« Τελευταία τροποποίηση: 7 Οκτωβρίου 2010, 15:03:54 από Ο διακομιστής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

7 Οκτωβρίου 2010, 03:41:37
Απάντηση #2
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτριος

Χουντάλες όμως, δεν υπάρχουν μόνο στην Ελ: Είναι γνωστή η φράση "C'est Pétain qu'il nous faut" (Ο Petain είναι αυτό που χρειαζόμαστε), που αποτελεί ευθεία νοσταλγική αναφορά στον Γάλλο Στρατάρχη (ήρωα του Α' Π.Π.)  που (ωστόσο) συνεργάστηκε με τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής της Γαλλίας, ιδρύοντας το κράτος-μαριονέττα του Vichy, για να καταδικαστεί μετά την Απελευθέρωση σε θάνατο και να εκτελεστεί.

Δεν εκτελεστηκε!Η ποινη του μετατραπηκε σε ισοβια δεσμα

σε Γαλλια αλλα και Βελγιο υπηρξε μεγαλο αριθμος δωσιλογων..παρολα αυτα μετα τον ΒΠΠ επανηλθαν σε ηρεμη πολιτικη ζωη.,.ενω εμεις θες η γενετικη θες η γεωπολιτικη..αλληλεσφαγημεν

7 Οκτωβρίου 2010, 09:07:32
Απάντηση #3
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Στος Δημήτριε! (σόρυ για τη "μικρή" ανακρίβεια, δεν μπήκα στον κόπο να το τσεκάρω).

...η ποινή του μετατράπηκε σε ισόβια φυλάκιση από τον Πρόεδρο Σαρλ ντε Γκωλ, σε αναγνώριση των υπηρεσιών που είχε προσφέρει στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μεταφέρθηκε στην φυλακή του Ιλ ντ' Ιε (Île d'Yeu), όπου, ύστερα από λίγο διάστημα, έπαθε άνοια και χρειαζόταν συνεχή παρακολούθηση και φροντίδα.

[Τώρα τελευταία είδα το σχήμα:
tabs Aricept 10mg s:1x2 και μαζί
tts Exelon 9.5 s:1x1!

Όχι ότι φέρνει κανένα σπουδαίο αποτέλεσμα στον ασθενή, απλά "τζίρο να κάνουμε".]

Αντίθετα, στην Ελ δεν δόθηκε χάρη στον 79χρονο Σγο Αναστάσιο Παπούλα που καταδικάστηκε σε θάνατο για το αποτυχημένο κίνημα Πλαστήρα της 6ης Μαρτίου του 1935, προφ. επειδή οι του Λαϊκού Κόμματος του κρατούσαν μανιάτικο για το ότι 13 χρόνια πριν, τον Οκτώβριο του 1922, είχε κάψει με την κατάθεσή του στη "Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος" τους (πρώην δικούς του) Δημ. Γούναρη (ιδρυτή του Λαϊκού Κόμματος), Π. Πρωτοπαπαδάκη, Ν. Στράτο, Ν. Θεοτόκη κ.λπ.
« Τελευταία τροποποίηση: 7 Οκτωβρίου 2010, 09:13:46 από Ο διακομιστής »

7 Οκτωβρίου 2010, 20:55:19
Απάντηση #4
Αποσυνδεδεμένος

flone

Ιατροί

7 Οκτωβρίου 2010, 22:59:58
Απάντηση #5
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Είχε όμως και τα "καλά" της η Επταετία: Ας δούμε με ποιό τρόπο ο Πάο "έφτασε" στον τελικό του Wembley το 1971, από τη Δέσποινα συζ. Γ. Παπαδοπούλου:

« Τελευταία τροποποίηση: 8 Οκτωβρίου 2010, 20:43:02 από Ο διακομιστής »

7 Οκτωβρίου 2010, 23:59:27
Απάντηση #6
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

«Καταραμένε Παπαδόπουλε….»
Γιατί δηλαδή μιας χρήσης; Ε; Ε;
Μονοφαγά!

"Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος γεννήθηκε στο Ελαιοχώρι Αχαΐας, με πατέρα το δάσκαλο του χωριού τον Χρήστο Παπαδόπουλο και μητέρα την Χρυσούλα. Ήταν μεγαλύτερος από τα άλλα δύο αδέλφια της οικογένειας, τον Κωνσταντίνο και τον Χαράλαμπο. Τελειώνοντας το λύκειο το 1937, εισήχθη στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων όπου παρακολούθησε τριετή εκπαίδευση μέχρι το 1940. Αποφοίτησε ως ανθυπολοχαγός πυροβολικού. Παντρεύτηκε το 1941 τη Νίκη Βασιλειάδη και απέκτησε δύο παιδιά μαζί της, τον Χρήστο και την Χρυσούλα. Το 1970 πήρε διαζύγιο με νομοθετικό διάταγμα μιας χρήσης και εν συνεχεία παντρεύτηκε τη Δέσποινα Γάσπαρη (υπάλληλο του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης),με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Υπερμαχεία."

« Τελευταία τροποποίηση: 8 Οκτωβρίου 2010, 00:37:40 από Αδαμάντιος Σκούφαλος »

8 Οκτωβρίου 2010, 05:43:46
Απάντηση #7
Αποσυνδεδεμένος

timex

Πού να βρισκεται σήμερα η Υπερμαχεία;
Τί να κάνει;
Με τί να ασχολείται;

8 Οκτωβρίου 2010, 17:17:45
Απάντηση #8
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτρης Μακρέας

Επώνυμοι
Κάντε μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο" σκάνδαλα χούντας" και θα διαπιστώσετε την ίδια κρατική σαπίλα.
Μαζί με μερικές εκατοντάδες νεκρούς της επίσημης κρατικής τρομοκρατίας.
Μαζί με χιλιάδες βασανισμένους, εξόριστους, εκτοπισμένους
Με μιά χώρα ξεπουλημένη.

Προφανώς οι πρόγονοι κάποιων νοσταλγών ευεργετήθηκαν!
Κάποιοι άλλοι, παλι, όχι...
Αντίθετα...

8 Οκτωβρίου 2010, 22:58:52
Απάντηση #9
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτριος

Κάντε μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο" σκάνδαλα χούντας" και θα διαπιστώσετε την ίδια κρατική σαπίλα.
Μαζί με μερικές εκατοντάδες νεκρούς της επίσημης κρατικής τρομοκρατίας.
Μαζί με χιλιάδες βασανισμένους, εξόριστους, εκτοπισμένους
Με μιά χώρα ξεπουλημένη.

Αντίθετα...

αναρωτιεμαι τι να λεμε οι Ρουμανοι για τον Τσαουσεσκου.

10 Οκτωβρίου 2010, 22:35:26
Απάντηση #10
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Αντίθετα...

Πολλοί ευεργετήθηκαν επί Παπαδόπουλου και μεταξύ αυτών και οι ιδιοκτήτες άδειας ΔΧ.
Άλλοι ευεργετήθηκαν με τεράστια κέρδη τελείως ανήθικα.

Προσωπικά, δυσκολεύομαι να ζυγίσω τα υπερ και τα κατά σε κάθε διακυβέρνηση από άνθρωπο, σε κάθε εποχή, σε κάθε χώρα, σε κάθε κοινωνία.
Πάντα κάποιοι ποδοπατούνται και κάποιοι ευεργετούνται.

Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

31 Οκτωβρίου 2010, 19:21:47
Απάντηση #11
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

31 Οκτωβρίου 2010, 23:56:57
Απάντηση #12
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτριος

Τυχαια Ερωτηση: Τι πιστευετε εσεις για το Χιτλερ και τι η Χ.Α. ;

edit:
Ιδου κάτι αναλογο απο τον καθηγητικο χωρο:

Ερωτηση: και ο Σταλιν η ο Μαο δικτατορες δεν ηταν; αν στη σελιδα του εξυμνουσε αυτους ολα θα ηταν καλα η οχι;
υγ.η στοχοποιηση ολοκληρου λαου (Εβραιου) μου φαινεται για μεγαλο αισχος αλλα πιοτερο η συμπορευση-συφωνα με πολλους- Χριστιανισμου και Ορθοδοξιας  (απιστευση βλακεια απο μερους οσων νομιζουν πως οι εχθροι του κομουνισμου ειναι καλοι  ( !!! ) Χριστιανοι
« Τελευταία τροποποίηση: 3 Νοεμβρίου 2010, 20:39:27 από Δημήτριος »

10 Μαρτίου 2012, 21:28:49
Απάντηση #13
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Ακροδεξιά σταγονίδια παρεμβαίνουν με άποψη γύρω από το φαρμάκο και το ελληνικό φαρμακείο! (Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝ)

22 Μαρτίου 2012, 08:32:20
Απάντηση #14
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

21.3.2012
του Νίκου Δήμου

Μου γράφει ένας αναγνώστης:

«Την περίοδο 2000-2004 εργαζόμουν ως ωρομίσθιος καθηγητής σε κολυμβητήριο μεγάλου δήμου του Λεκανοπεδίου. Το κολυμβητήριο αυτό είναι το μοναδικό της περιοχής. Ήταν δε η πρώτη φορά που εργαζόμουν ως καθηγητής.

Αφού ξεκίνησα να εργάζομαι, ανακάλυψα με έκπληξη τα κάτωθι: το κολυμβητήριο διέθετε μόνο έναν γυμναστή (εμένα) για τα 600 και πλέον άτομα που είχαν γραφτεί σε αυτό. Όλα αυτά με μισθό ωρομισθίου 5,75 ευρώ την ώρα.

Ο “υπεύθυνός μου”, που ήταν γυμναστής, όπως εγώ (καθηγητής Φυσικής Αγωγής), έκανε δουλειά γραφείου, διότι ήταν… μόνιμος!

Ο ίδιος, επίσης, μου είχε εκμυστηρευτεί ότι έγινε μόνιμος, κάνοντας αυτός και άλλα 2-3 άτομα “διαδήλωση” στο κέντρο της Αθήνας! Την άλλη μέρα ήμασταν μόνιμοι, μου είπε.
Την ίδια περίοδο που το κολυμβητήριο διέθετε μόνο έναν ωρομίσθιο καθηγητή (εμένα), διέθετε επίσης ως προσωπικό 10 κηπουρούς. Τα δέντρα του κολυμβητηρίου ήταν εφτά μετρημένα! Διέθετε, επίσης, 20 φύλακες και 10 καθαρίστριες».

Αυτά ο αναγνώστης. Τίποτα καινούργιο. Τα ίδια συμβαίνουν σε όλους τους ΟΤΑ -π.χ. στον Οργανισμό Νεότητας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων (ΟΝΑ), όπου οι μόνιμοι δεν πατάνε καν (ούτε στα γραφεία) και οι συμβασιούχοι σκοτώνονται- αλλά και στα απορρίμματα (μαφία εκεί!).

Για όλα αυτά, βέβαια, φταίει η Μέρκελ.

Όπως ευθύνεται και για τους μιζαδόρους του υπουργείου Ανάπτυξης, για τους κομπιναδόρους του ΙΚΑ Καλλιθέας, για τους υπεύθυνους προμηθειών των νοσοκομείων που είχαν στις αποθήκες υλικό αρκετό για να μας βάλουν όλους στον γύψο ( πού είσαι, Παπαδόπουλε! ), για τους χιλιάδες άνδρες που πήραν επίδομα τοκετού, για τους απέθαντους συνταξιούχους που εισπράττουν 30 χρόνια μετά θάνατον, τους πεντακόσιους τυφλούς ανοιχτομάτηδες της Ζακύνθου κ.λπ.

Αλλά για τα επιδόματα, τις «μαϊμού» αναπηρικές και τους φοροφυγάδες, φταίει αποκλειστικά ο Σόιμπλε.

Η χώρα αυτή είναι βόθρος!

Μια χαβούζα με βοθρολύματα, που ζέχνει εκατοντάδες χιλιόμετρα γύρω και μολύνει όλη την Ευρώπη. Κι έχουμε το θράσος να τα βάζουμε με την τρόικα, τη Μέρκελ, τον Ράιχενμπαχ (τους νεοναζί του Στάθη), όταν επί χρόνια δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να κλέβουμε ο ένας τον άλλο κι όλοι μαζί το κράτος (δηλαδή, πάλι εμάς). Αναρωτιέμαι: εκείνοι που βρίζουν το μνημόνιο (και είναι η πλειονότητα) συνειδητοποιούν, άραγε, τη δική μας συμβολή που του άνοιξε την πόρτα; Αν δεν κλέβαμε, δεν εξαπατούσαμε και πληρώναμε τους φόρους μας, θα χρειαζότανε;

Λέξεις κλειδιά: Παπαδόπουλος