ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων
Φαρμακοποιοι και δυο κουτάκια αντιβίωσης...
timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο γεγονος πως ο εκπαιδευομενος ρωτα εδω, αντι για τον εκπαιδευτη του,μονο εγω το προσεξα?
--- Τέλος παράθεσης ---
Φυσικά και ρώτησα τον εκπαιδευτή μου πρώτα.
Τον ενημέρωσα άλλωστε πως πρέπει να υπογράψει γνωμάτευση για δυο αμυγδαλίτιδες,αφου λογω απουσίας μου δεν μπορώ να βοηθήσω τον φαρμακοποιο.Εκεινο που μου ειπε ήταν καλά τώρα δεν θα μπορείτε να γράφετε 2 κουτάκια; Τί πράγματα είναι αυτα;!!
Κατα τη γνώμη μου είχε δίκιο αλλά τεσπα...
Είναι μεγάλη συζήτηση.
Επίσης, εδώ έχω ρωτήσει πάρα πολλές ερωτήσεις, γιατί πρώτον τα άτομα που συμμετέχουν στο φόρουμ είναι πολύ ενημερωμένα σχετικά με θέματα της ΠΦΥ και δεύτερον γιατί οι απαντήσεις τους είναι αμεσες, εύστοχες και ανιδιοτελείς!
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Γιατί θα έπρεπε ο εκπαιδευτής (προφανώς νοσοκομειακός ειδικευμένος γιατρός) να είναι ενημερωμένος για τους κανόνες συνταγογράφησης ανειδίκευτων γιατρών; Το θεωρείτε μέρος της εκπαίδευσης;
Οι περισσότεροι νοσοκομειακοί δεν γνωρίζουν τους κανόνες συνταγογράφησης ούτε για τους ίδιους και την ειδικότητά τους. Στο ΙΚΑ δεν έχουν δικαίωμα συνταγογράφησης και στα υπόλοιπα ταμεία για λόγους συντομίας (ή άλλους λόγους κι ο νοών νοήτω) συνταγογράφηση σε απλό χαρτί και παραπομπή για "ξέπλυμα" στα "παιδιά" της πρωτοβάθμιας ή στους γιατρούς των αντίστοιχων ταμείων. Εδώ το ίδιο κάνουν και πολλοί ιδιώτες (κι εδώ ο νοών νοήτω) με δικαίωμα συνταγογράφησης στα ταμεία των ασθενών.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση