Θέματα Εργασίας > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

Διεκδικούν ρεπό μετά τις εφημερίες οι Αγροτικοί Γιατροί στη Λέσβο

<< < (4/7) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Υπάρχει και σχετική απόφαση της OENGE (από το ygeianet.gr) :

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

ΑΡΗΣ:
Πάντως στο νόμο 3205 του 2003 περί μισθολογικών θεμάτων που είναι και ο τελευταίος που ρυθμίζει τέτοια θέματα, γίνεται σαφής διάκριση μεταξύ αγροτικών ιατρών υπόχρεων υπηρεσίας υπαίθρου που λαμβάνουν αποδοχές όπως και οι υπόλοιποι Δ.Υ και ειδικού μισθολογίου ιατρών ΕΣΥ που λαμβάνουν οι γιατροί του ΕΣΥ.

anastasios theodoridis:

--- Παράθεση ---αγροτικοί γιατροί είναι με απόφαση του συνεδρίου μας μέλη των τοπικών Ενώσεων και της ΟΕΝΓΕ
--- Τέλος παράθεσης ---

Ερώτηση:
Ως ειδικευόμενος είχα κράτηση στις αποδοχές μου 3 ευρώ κάθε μήνα υπέρ ΕΙΝΑΠ.
Ως αγροτικός στο νομό Κοζάνης γιατί δεν είχα αντίστοιχη κράτηση αφού ήμουν μέλος της αντίστοιχης ένωσης;

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
--- Παράθεση ---αγροτικοί γιατροί είναι με απόφαση του συνεδρίου μας μέλη των τοπικών Ενώσεων και της ΟΕΝΓΕ
--- Τέλος παράθεσης ---

Ερώτηση:
Ως ειδικευόμενος είχα κράτηση στις αποδοχές μου 3 ευρώ κάθε μήνα υπέρ ΕΙΝΑΠ.
Ως αγροτικός στο νομό Κοζάνης γιατί δεν είχα αντίστοιχη κράτηση αφού ήμουν μέλος της αντίστοιχης ένωσης;

--- Τέλος παράθεσης ---

Οι αγροτικοί γιατροί έγιναν  μέλη της ΟΕΝΓΕ , άρα και των τοπικών ενώσεων, με απόφαση του 7ου συνεδρίου το Φεβρουάριο του 2010.
Αρα από κει  και μετά και για όσο διάστημα υπηρετούσες ως αγροτικός έπρεπε να είχες την όποια κράτηση εχει αποφασίσει η τοπική ένωση.
ίσως δεν πρόλαβαν.

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠάντως στο νόμο 3205 του 2003 περί μισθολογικών θεμάτων που είναι και ο τελευταίος που ρυθμίζει τέτοια θέματα, γίνεται σαφής διάκριση μεταξύ αγροτικών ιατρών υπόχρεων υπηρεσίας υπαίθρου που λαμβάνουν αποδοχές όπως και οι υπόλοιποι Δ.Υ και ειδικού μισθολογίου ιατρών ΕΣΥ που λαμβάνουν οι γιατροί του ΕΣΥ.

--- Τέλος παράθεσης ---

όντως ισχύει αυτό , όπως και μεταγενέστερες εγκύκλιοι κάνουν η υπονοούν διάφορους διαχωρισμούς
Πχ.
--Ειδικευμένων γιατρών Ε.Σ.Υ.
− Ειδικευομένων (Πολιτικών και Στρατιωτικών).
− Πανεπιστημιακών.
− Γιατρών εκτός κλάδου Ε.Σ.Υ. (γιατροί ασφαλιστικών οργανισμών).
− Μονίμων γιατρών του Δημοσίου.
− Αγροτικών γιατρών.
− Επικουρικών γιατρών.
− ΠΕ Ιατρών του ν. 3106/2003.

αλλά αυτό δεν αναιρεί τη νομιμότητα του ρεπό μετά από ενεργό εφημερία στους αγροτικούς , όπως δεν την αναιρεί βεβαιώς και στους επικουρικούς ειδικευμένους που υπηρετούν στα νοσοκομεία.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση