ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Αποσπάσματα από τον έντυπο & ηλεκτρονικό τύπο

Educational videos from Youtube: Ultrasound.

<< < (24/29) > >>

Argirios Argiriou:

Argirios Argiriou:

schumifer:
Οι υπέρηχοι που έχουμε στα επείγοντα και σκίζονται καθημερινά στη χρήση και την κατάχρηση, ούτε προληπτικές ετήσιες συντηρήσεις έχουν ούτε καθαρισμούς φίλτρων (που όμως μπορεί να μην έχουν).
Θα έλεγα ότι ούτε ups έχουν, αλλά δεν ξέρω αν έχει έλεγχο το ρεύμα γενικώς του νοσοκομείου

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟι υπέρηχοι που έχουμε στα επείγοντα και σκίζονται καθημερινά στη χρήση και την κατάχρηση, ούτε προληπτικές ετήσιες συντηρήσεις έχουν ούτε καθαρισμούς φίλτρων (που όμως μπορεί να μην έχουν).
Θα έλεγα ότι ούτε ups έχουν, αλλά δεν ξέρω αν έχει έλεγχο το ρεύμα γενικώς του νοσοκομείου

--- Τέλος παράθεσης ---

Κάθε Νοσοκομείο στην Σουηδία έχει ένα Τμήμα Υπεύθυνο για την επιδιόρθωση και την συντήρηση των Ιατρικών Μηχανημάτων του Νοσοκομείου. Υποψιάζομαι ότι τα κάνουν συντήρηση κατά τακτά χρονικά διαστήματα απλά δεν το ξέρουν οι Ιατροί.

(Από την άλλη η παραπάνω φωτογραφία προέρχεται από πωλητή και επιδιορθωτή Υπερηχογράφων εδώ στην Ελλάδα, και πιθανόν, όντως, να τα παραλέει προς ίδιον όφελος).

schumifer:
Ναι έχουμε τέτοιο τμήμα φυσικά, και τους βλέπουμε συχνά πυκνά στα επείγοντα, αλλά από όσο γνωρίζω, με τους υπερήχους μας ασχολούνται μόνο όταν κάτι χαλάσει. Και τότε όχι με πολύ επιτυχία. Βέβαια δεν ήμουν και 24/7 στα επείγοντα, οπότε μπορεί και να είναι έτσι

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση