ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων
Σχετικά με την τέχνη της κλινικής εξέτασης
kdiwavvou:
καλό μήνα, λοιπόν
παραθέτω ένα σύνδεσμο, σαν αφορμή για συζήτηση
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
---------------------------------------------------------------------------
καλή ακρόαση
kdiwavvou:
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
kdiwavvou:
EΠΙΛΟΓΕΣ
1. ΔΙΑΚΟΜΙΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ <<ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ>> ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ 1 ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
2. ΚΑΜΩ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΙΣ 17:ΟΟ μ.μ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΤΙΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 10 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΕ
3. ΕΜΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΣΥΧΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ [ ΤΟΜΕΑΣ - HARRISON - CECIL - OXFORD'S - MURTAGH - SLOANE ] KAI ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΞΕΡΑ
4. ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΝΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΩ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΤΟΙΧΟ ΤΥΠΟΥ : ''ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ, ΑΣ' ΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ>>
5. ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΚΛΙΝΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ
7. ΑΛΛΟ ????
kdiwavvou:
ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΔΙΚΗΝ MURTAGH ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΔΙΚΗΝ SLOANE [= ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ] ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗς
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ, ΑΥΤΟ ΨΙΛΟΚΟΙΤΑΖΑ ΑΠΟΨΕ
ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ? Η ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΧΩ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΟΥ ΔΕ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΑΛΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΕΜΒΑΛΑΪΑ ΘΑ ΧΩΡΗΓΗΣΟΥΝ
ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ ΦΙΕΣΤΑ ΦΡΑΠΕ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ! : Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος of Rheumatology1_opt.pdf
Argirios Argiriou:
Ας αποφεύγουμε να γράφουμε ολόκληρες λέξεις, φράσεις ή προτάσεις με κεφαλαία γράμματα.
Ένας άγραφος νόμος στην επικοινωνία μέσω internet, λέει ότι τα κεφαλαία γράμματα σημαίνουν ότι είμαστε θυμωμένοι και φωνάζουμε.
Εκτός αυτού είναι πιο δύσκολο να διαβάζει κανείς λέξεις που είναι γραμμένες με κεφαλαία. Είδαμε ποτέ κανένα βιβλίο ή άρθρο να είναι γραμμένο με κεφαλαία;
Παραθέτω σχετικό σύνδεσμο στα Αγγλικά: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση