ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων
Σχετικά με την τέχνη της κλινικής εξέτασης
Harper:
ειναι εντύπωσή μου ή χάνεις λάδια?
kdiwavvou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςειναι εντύπωσή μου ή χάνεις λάδια?
--- Τέλος παράθεσης ---
τα υλικά για ζωγραφική, τα πινέλα και τα χρώματα, είναι η μια παράμετρος, του να μπει κανείς στον εικονικό ιδανικό του κόσμο, τον παράδεισό του
μια άλλη απαραίτητη παράμετρος, είναι η επιφάνεια .... μουσαμάς ; νοβοπάν θαλλάσης ; ξύλο ; πέτρα ; ντουβάρι ;
σε αυτό το τραγουδάκι μιλάει για επιφάνεια
υποσχέθηκα ένα προγραμματάκι, μετατροπής των πάντων σε acrobat .pdf : Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος Folder Flash PapeR.rar
απορία, στον παράδεισό του, ο ζωγράφος θα ακούει και τη φωνή Του ; αλήθεια, τι έχει αυτός ο κόσμος δηλαδή ;
kdiwavvou:
ολοκλήρωση εκπαίδευσης στην ορθοπιδική, σήμερα.
μάλιστα
εφημερείες 12 στο σύνολο
παρεκτοπισμένα κατάγματα κλασσικά εισάγονταν
επιπλοκές σε σπονδυλοδεσίες και αρθροπλαστικές παραπέμπονταν στον ιατρό που είχε κάμει την επέμβαση, άνευ αξιολόγησης αιμοδυναμικής κατάστασης, καρδιαγγειακής, πνευμονικής, νεφρικής και ηπατικής λειτουργίας
εν δυνάμει : [ κολλαγονώσεις, αγγειίτιδες, αντιδραστικές αρθρίτιδες ] δεν αξιολογήθηκαν, ούτε ενημερώθηκαν έστω για μετά τριμήνου αξιολόγηση με ραντεβού σε ρευματολόγο συνάδελφο, αντιμετωπίσθηκαν με ΜΣΑΦ
άτυπες ενοχλήσεις μυοσκελετικές και αρθρικές μη συμβαδίζουσες με την απεικονιστική εικόνα διαβρώσεων / εκφυλίσεων και άνευ συνοδών φλεγμονοδών στοιχείων περιαρθρικών, δεν αξιολογήθησαν, ούτε παραπέμφθησαν έστω για μετά τριμήνου αξιολόγηση [= ~ ινομυαλγία ] με ραντεβού σε ψυχίατρο συνάδελφο, αντιμετωπίσθησαν με ΜΣΑΦ
θα τα έχω υπ'όψιν μου, προς παροχή υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών στην Πρωτοβάθμια, αύριο μεθαύριο
kdiwavvou:
σύμφωνα με τα λεγόμενα του συντονιστή μου, αποτελεί εκτενή συζήτηση το εάν θα πρέπει η διαχείρηση του επείγοντος να αποτελεί καθημερινότητα για τον Γενικό / οικογενειακό ιατρό, του οποίου το μέλημα είναι πρωτίστως η πρωτοβάθμια. Συμφωνώ σε ένα βαθμό
η κλινική εξέταση είναι χρήσιμη στον θεράπντα και σε νορμάλ συνθήκες υπάρχουν χρονικά περιθώρια και η δυνατότητα λήψης ιστορικού με άνεση. Στο επείγον θέλει να μπορεί κανείς να λειτουργεί όχο μόνο με πρώτη .... ταχύτητα, θέλει ενέργειες γρήγορες αλλά όχι βιαστικές, εκτελούμενες με ασφάλεια
ενίοτε ο άρρωστος έχει σημειολογία, αλλά εμείς δεν τη βλέπουμε, ειδικά στο επείγον
με βάσει την πραγματικότητα στον παρόντα χρόνο και τόπο, καλούμαστε να διαχειριστούμε το επείγον, τόσο προνοσοκομειακά όσο και κατ ' οίκον
παλαιόθεν το επείγον ήταν μέλημα του Ερυθρού Σταυρού αν δεν απατώμαι εν Ελλάδει
το παρακάτω αρχείο αποτελεί εργαλείο χρήσιμο επανάληψης της 7ης έκδοσης του student course manual atls [ advanced life trauma support ]
Εγγραφή ή Είσοδος cross emergencies revision.pdf
εκτενής ηλιοφάνεια στην όμορφη πόλη της θεσσαλονίκης σήμερα
μελετώντας και πίνοντας φρέντο, με θερμοκρασία 22 βαθμούς Κελσίου, υγρασία 42% και σε ύψος 318 πόδια από την επιφάνεια της θάλασσας [ Πολίχνη = 300 - 2ος οροφος = 18 ] , εύχομαι ένα όμορφο απόγευμα και καλή εφημερεία στους έχοντες υπηρεσία το διήμερο
καλή ακρόαση
anastasios theodoridis:
Εγγραφή ή Είσοδοςειναι εντύπωσή μου ή χάνεις λάδια?
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφή ή Είσοδος
καλή εφημερεία στους έχοντες υπηρεσία το διήμερο
--- Τέλος παράθεσης ---
jack....εντύπωσή σου είναι ;D
Συνάδελφε Ιωάννου, κάνεις εφημερίες; :o
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση