ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων

Σχετικά με την τέχνη της κλινικής εξέτασης

<< < (6/10) > >>

kdiwavvou:
[logged]μερικές παθήσεις πηγαίνουν πακέτο[/logged]

[logged]λ.χ οι καρδιοπάθειες έχουν πολλές συμπάθειες για τις ενδοκρινολογικές παθήσεις [ Σ Διαβήτης - παχυσαρκία - κλπ ]

από την άλλη μεριά της λίμνης [ USA FDA ],  όσο αφορά στην sibutramine :  αιωνία της η μνήμη [ heart attacks γαρ ]

lorcaserin  :  καρκινογνής

τι μένει ?  orListat

πηγή = Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος[/logged]

[logged]ας περάσουμε στα δικά μας, σχετικά με την κλινική εξέταση
ο ασθενής τάδε προσέρχεται για συνταγογράφηση, βιβλιογραφικά γνωρίζω τιην επικινδυνότητα του / των σκευασμάτων αλλά ο ασθενής επιμένει να εκτελέσω κατά γράμμα την συνταγή του επιφανούς ειδικού από το Νομαρχειακό ή Ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλεύτηκε και πήρε μαζί με το εξιτήριο και την αγωγή μηνός του

τον εκτελώ ; [ άδεια εξάσκησης = άδεια free to kiLL ; ]
εάν η γραμμή του άμεσου προϊστάμενού μου είναι ''γράψτα μωρέ να τελειώνεις, χωριάτες είναι''  τι κάνω;
κάντ' τα και φάτα, είναι μια λύση, θα μου πεις

για πείτε τίποτε οι παλαιότεροι βρε παιδιά[/logged]

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςεάν η γραμμή του άμεσου προϊστάμενού μου είναι ''γράψτα μωρέ να τελειώνεις, χωριάτες είναι''  τι κάνω;

--- Τέλος παράθεσης ---

Φίλε kdiwannou, έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο πολύ γρήγορα να γίνεις εσύ ο αρχαιότερος συνάδελφος στον οποίο ένας νεότερος θα απευθύνει το ίδιο ερώτημα;

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςγια πείτε τίποτε οι παλαιότεροι βρε παιδιά

--- Τέλος παράθεσης ---

Πάρα πολλά από τα μέλη του Φόρουμ έχουν τοποθετηθεί επί του θέματος με καταχωρήσεις τους σε νήματα που μπορείς να βρεις στις ενότητες "Συζητήσεις πάνω σε Ιατρικά θέματα", "Νομικά θέματα", "Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ" και αλλού. Προσωπικά, ζητώ συγγνώμη αλλά δεν θα μπορούσα να συμμετέχω εκ νέου σε μια τέτοια συζήτηση χωρίς τον κίνδυνο να υποπέσω σε επαναλήψεις και να γίνω έτσι βαρετός στους αναγνώστες του Φόρουμ. 

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςεάν η γραμμή του άμεσου προϊστάμενού μου είναι ''γράψτα μωρέ να τελειώνεις, χωριάτες είναι''  τι κάνω;

για πείτε τίποτε οι παλαιότεροι βρε παιδιά

--- Τέλος παράθεσης ---
Επειδή το έχω ζήσει να σου πω τι απάντησα:
"και που είναι η σφραγίδα σου;"

D-Michalis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος……. διακρίνω έναν αχαρακτήριστο ρατσιστικό τρόπο σκέψης πέρα από την ακαμψία σου  ή είναι ιδέα μου μήπως. ΌΧΙ ότι έχω πρόβλημα, αλλά αν φέρεσαι έτσι σε μένανε θεωρώντας άκυρα όσα λέω προφανώς το κάμεις παντού, όπου σε παίρνει φυσικά. ευτυχώς που διαχειρίζεσαι νεκρούς , ότι ήτανε να πάθουνε το πάθανε …..

--- Τέλος παράθεσης ---

Η ανωτέρω διατύπωση που αναφέρεται στο σημείο: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Παρακαλώ να ανασκευαστεί / διαγραφτεί.

Το φόρουμ δίδει βήμα για θέσεις απόψεις, κρίσεις θέσεων και απόψεων, όχι όμως για χαρακτηρισμούς προσώπων.
Ο πολιτισμός απαιτεί σεβασμό στην αντίθετη, ακόμη και αν είναι αντιπαθής σε εμάς, άποψη.
Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να χαρακτηρίζει τον τρόπο της σκέψεις του άλλου.
Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί αν κάποιος έστω- έχει εμμονή με την ορθογραφία, εγώ νομιμοποιούμαι να μιλάω για τον τρόπο σκέψης του και να τον χαρακτηρίζω μάλιστα ρατσιστικό.

Παρακαλώ για την άμεση ανασκευή /διαγραφή

anastasios theodoridis:
Κύριε Μιχάλη μπήκατε αδίκως στον κόπο, προσωπικά δε με ενοχλούν τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί. Άλλωστε το να με χαρακτηρίζει κάποιος σε ιατρικά fora και έπειτα να μου στέλνει π.μ. με εντελώς αντίθετο πνεύμα το έχω συνηθίσει.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση