Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Πλάνο Εφημερευόντων

<< < (3/4) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος;

cpcard:
Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει νέα version του προγράμματος εφημεριών με τα τελευταία στοιχεία (πλαφόν κλπ). Ευχαριστώ

Γ.Κτιστάκης:
Με τον Ν. 3868/10 ποιος ιατρός σε ποια ζώνη πιάνει το πλαφόν??
 Ειδικά οι ειδικευόμενοι με 7 εφημ δεν το πιάνουν . Οπότε τι το θέλεις στο πρόγραμμα εφημερίων??  Εάν κάνετε πάνω από 7 εφημερίες με μια αργία & ένα Σάββατο , τις επιπλέων δεν τις πληρώνεστε και πρέπει να τις διεκδικήσετε από το Νοσοκομείο ή από την Υ.ΠΕ που ανήκετε . Δηλαδή τρέχα γύρευε !!!
Άρα με τον 3868 το πλαφόν έχει κατέβει στις  5, 6 ή 7 εφημερίες ανάλογα την ζώνη και τον βαθμό. Ας σταματήσουμε επιτέλους να αναμασάμε την καραμέλα του οικονομικού πλαφόν. Σε λίγο θα έχουμε επίδομα εφημέρευσης οπότε τσάμπα κόπος της  ΟΕΝΓΕ που «κατάφερε» πέρυσι να ανεβάσει το πλαφόν. Ποιος ιατρός τώρα το πιάνει ???

cpcard:
Σε ευχαριστώ, έχεις δίκιο, όμως το θέλω για να βγάζω το πρόγραμμα εφημεριών και να κρατώ στοιχεία για κάθε μήνα (είναι εξαιρετικό). Το πλαφόν σε μερικά νοσοκομεία της Αθήνας χρειάζεται, γιατί υπάρχουν αρκετοί γιατροί σε κάθε κλινική, οριακός αριθμός εφημεριών ανά μήνα και μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους μου να ισορροπήσω τις αμοιβές (πχ ο διευθυντής δεν ξεπερνά σε μικτά τα 1453 ευρώ). Βλέπεις όλους να γκρινιάζουν για 50 ευρώ.

cpcard:
By the way μήπως κυκλοφορεί ο κωδικός κάπου? Αν στείλω μήνυμα στον Akis θα μου το δώσει?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση