Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
πΛΗΡΩΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΓΙΑ Κ.Υ. Α` ΖΩΝΗΣ
Γ.Κτιστάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣτο 1 Σάββατο μας βάζουν απλά ώρες επιπλέον καθημερινής πρωί και νυκτα, και για την 1 Κυριακή μας βάζουν 16 ώρες πρωί αργίας + 8 ώρες νύκτα αργίας.Δηλ σε 5 καθημ. ,1 Σάββατο , 1 κυριακη = [8 ωρες αργια νυκτα (+ 30%), 16 ωρες αργια πρωι( +25%), 58,5 ωρες καθημ πρωι και 50,5 ωρες καθημ νυκτα +15%)], υπαρχουν δηλαδη +10,5 ωρες νυκτας καθημ (αφου 5 χ8=40 + το Σάββατο =50,5) και + 13,5 ωρες πρωινα για το Σάββατο.
Η 25 Δεκεμβρίου & 1 Ιανουαρίου είναι Σάββατο το όποιο υπολογίζεται ως καθημερινή, αλλά με 24ωρη εφημερία, άρα θα υπολογιστούν απλά ως αργίες σε Σάββατο ( ΒΜ*0,0059*13,5 ώρες πρωι *1,25) + (ΒΜ*0,0059*10,5 ωρες νυκτα*1,3) + 30€ ή 60€ για διευθυντή. Το ίδιο θα υπολογιστεί και η Κυριακή 26/12 ΑΠΛΑ ΩΣ ΑΡΓΙΑ.[16 ωρες πρωι ( +25%), και 8 ωρες νυκτα (+ 30%)]
--- Τέλος παράθεσης ---
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
Αυτό που περιγράφω παραπάνω, φυσικά και δεν είναι απόλυτα ακριβές, αλλά κάπως έτσι υπολογίζονται σε εμάς οι εφημερίες βάσει των εκκαθαριστικών.
Εγώ για λόγους απλοποίησης, βάζω την καθημερινή 9ωρες πρωί + 8ωρες νύκτα, το Σάββατο 16 ώρες πρωί +8 ώρες νύκτα και την Κυριακή-Αργια 16 ώρες πρωί +8 ώρες νύκτα. Η διαφορά από τον τρόπο που τα υπολογίζει το λογιστήριο, είναι σε εμένα 4-5 € λιγότερα στο σύνολο των εφημεριών.
ΑΡΗΣ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕξαιρέσιμες και οι δύο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Τι θα πει αυτό;
--- Τέλος παράθεσης ---
Οι αργίες.
ΑΡΗΣ:
Το Σάββατο 25/12 και 01/1 είναι αργίες προ αργίας και πληρώνονται διαφορετικά από τις αργίες. Οι 26/12 και 02/1 είναι αργίες και πληρώνονται όπως όλες οι αργίες και Κυριακές.
Τα Σάββατα γενικά πληρώνονται όπως και οι καθημερινές για το ωράριο ως τις 22.00.
Γ.Κτιστάκης:
Και τις υπόλοιπες 10 ώρες τις πληρώνεσαι ως αργία (Κυριακής), ενώ το αντίστοιχο για την Κυριακή το υπόλοιπο από τις 22:00 και μετά τις πληρώνεσαι ως καθημερινή (δευτέρας)??? Δεν νομίζω να είναι έτσι. Απλά από τις 22 έως τις 6 το πρωί θεωρείται νύκτα Σαββάτου και έχεις έως τις 8 το πρωί δυο ώρες Αργίας, ενώ αντίστοιχα για την Κυριακή έχεις δυο ώρες καθημερινής δευτέρας. Αντίθετα στις αργίες προ αργίας αυτές οι 2 ώρες είναι αργία της επομένης.
Για διευκρινήσεις διαβάστε το άρθρο 45 παράγραφος 4 του 3205/2003 .
Εγγραφή ή Είσοδος
ΑΡΗΣ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι τις υπόλοιπες 10 ώρες τις πληρώνεσαι ως αργία (Κυριακής), ενώ το αντίστοιχο για την Κυριακή το υπόλοιπο από τις 22:00 και μετά τις πληρώνεσαι ως καθημερινή (δευτέρας)??? Δεν νομίζω να είναι έτσι. Απλά από τις 22 έως τις 6 το πρωί θεωρείται νύκτα Σαββάτου και έχεις έως τις 8 το πρωί δυο ώρες Αργίας, ενώ αντίστοιχα για την Κυριακή έχεις δυο ώρες καθημερινής δευτέρας. Αντίθετα στις αργίες προ αργίας αυτές οι 2 ώρες είναι αργία της επομένης.
Για διευκρινήσεις διαβάστε το άρθρο 45 παράγραφος 4 του 3205/2003 .
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
Βιάζεστε κ. Κτιστάκη, βιάζεστε.Σας επισυνάπτω παλαιότερο μήνυμά μου το οποίο προσπεράσατε.
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση