Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ

Ακρότητες ασφαλισμένων

<< < (19/46) > >>

Αρχίατρος:
Δεν διαβάσαμε τίποτα για μηνύσεις. Κατανοώ την γενικότερη κατάσταση, την βιώνω μάλιστα στην δουλειά μου κι στους δρόμους της Αθήνας (όπου ο κόσμος έχει αποθρασυνθεί εντελώς κι για ψύλλου πήδημα είναι έτοιμος για καβγά, έχει-δεν έχει δίκιο), αλλά οι γιατροί δεν μπορούν να είναι τα αμορτισέρ απόσβεσης των προβλήματων της κοινωνίας επειδή έχει δημιουργηθεί η εικόνα σε πολύ κόσμο ότι είμαστε "προνομιούχοι" επειδή κάποιοι φακελλάκηδες πλούτισαν στο παρελθόν.

Προφανώς η διοίκηση του νοσοκομείου θα αδιαφορήσει, οπότε η μοναδική οδός που πρέπει να ακολουθηθεί είναι η βεβαίωση των κακώσεων απ' το βιβλίο συμβάντων, η εξέταση από ιατροδικαστή (δεν γνωρίζω αν αυτή παραγγέλνεται απ΄τον εισαγγελέα υπηρεσίας), κι η υποβολή μηνυτήριας αναφοράς.

Ο σκοπός δεν είναι πρέπει να είναι η φυλάκιση κανενός, αλλά η καταβολή χρηματικής αποζημίωσης προς γνώσιν κι συμμόρφωσιν ότι οι τσαμπουκάδες κοστίζουν, κι μάλιστα ακριβά.

Μετά-τσαμπουκαλίδικες συγγνώμες κι κλάψες για την κακιά στιγμή και για την οικονομική κρίση, δεν πρέπει να γίνουν αποδεκτές.

Γιώργος Κανελλόπουλος:
Απ' ό,τι ξέρω, δεν χρειάζεται μήνυση, οι διαδικασίες κινούνται αυτεπάγγελτα, όταν συμβεί κάτι τέτοιο έναντι δημοσίου λειτουργού.

Πατρωνάκης Μάνος:
 Εχει τραβήξει αρκετά πια το σχοινί με παρόμοια περιστατικά ανάρµοστης, υβριστικής συµπεριφοράς, βιοπραγιών έως και τραυματισμούς συναδέλφων.
Το Υπουργείο Υγείας ανέκαθεν τηρούσε τη στάση των εγκάθετων Διοικητών που αλλού κοίταζαν ή ακολουθούσαν τη τακτική του σασμού και της
οmertà. Aπό ένα σημείο και μετά η ηγεσία του τωρινού Υπουργείου ηθικά οφείλει να πάρει θέση και όσον αφορά ανάλογα περιστατικά αλλά και όσο
αφορά τη κατάχρηση των ΤΕΠ από περιστατικά που αντιμετωπίζονται στα τακτικά ιατρεία.

Αρχίατρος:
Σ' αυτές τις περιπτώσεις, το ζουμί βρίσκεται στην συνέχεια...

Giannis Kalliatsos wrote:

--- Παράθεση ---ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μετα την επιθεση του ψευτονταη -ψευτομπραβου εναντιον του συναδελφου γνωριζοντας οτι δεν μπορει να αμυνθει μιλησα με την διοικητρια του Νοσοκομειου ζητωντας της να στηριχθει ο συναδελφος και να κινηθει εναντιον του ψευτομαγκα και το νοσοκομειο νομικα..
Μου ειπε η διοικητρια οτι αφου συνεληφθη ο ξεφτιλας εκανε μηνυση και στον γιατρο ο οποιος κρατηθηκε στο αυτοφωρο μεχρι το πρωι του Σαββατου..
Προφανως για να αποθαρρυνθει να συνεχισει..
Στη συνεχεια αφου δεν επιασε και αυτο.ο ψευτομαγκας ζητησε συγνωμη και παρακαλεσε να τα βρουν ως αλλη Μαρια Μαγδαληνη ωστε να μην ''καταστραφει το παιδι''
Το νοσοκομειο και ο συναδελφος ορθως αρνηθηκαν,,
Την Παρασκευη ειναι η ακροαση -αν δεν απεργησουν- και τονισα το εξης..
Ολη η νομικη υπηρεσια του ΙΣΑ θα παραστει η κι εγω -η οποιος αλλος μπορει ζητωντας την παραδειγματικη του τιμωρια φερνοντας και στο επομενο ΔΣ την προταση ο ΙΣΑ να καλυψει τα δικαστικα του εξοδα..
Ζητησα επισης να παραμεινει το νοσοκομειο στην διεκδικηση μεγαλου χρηματικου ποσου απο το ''παιδι'' ωστε να δοθει μνμ σε ολα τα ''παιδια'' που θελουν να εντυπωσιασουν σαν ''παιδια ''το αμορε τους διαλυτοντας ιατρεια και χτυπωντας γιατρους μπροστα στα ματια μικρωνβ κοριτσιων..
Αλγεινη εντυπωση προκαλει η αγνοια του υπουργου ο οποιος δηλωσε οτι δεν γνωριζει..
Μαλιστα η διοικηση του νοσοκομειου ανεφερε οτι ημασταν οι μονοι που ενδιαφερθηκαν για την υποθεση περα απο τα καναλια..
Ζηταμε τροποποιηση νομοθεσιας και αυστηρο πλαισιον για ταραχες σε νοσοκομεια ..
Χιλια μπραβο στον συναδελφο που στο ονομα του ισως μπορεσουμε να αλλαξουμε πραγματα..
--- Τέλος παράθεσης ---

Προσωπικά δεν με ξαφνιάζει η συνέχεια, το έχω δει πολλές φορές το pattern, επιδεικνύουμε τζάμπα μαγκιά εκεί που (νομίζουμε ότι) μας παίρνει, κι όταν τα πράγματα σοβαρέψουν κι απειλούμαστε με καταδίκες, κλαιγόμαστε ότι καταστρέφεται η οικογένειά μας.

Άποψή μου: να το τραβήξει μέχρι τέλους ο συνάδελφος κι να δημοσιευτεί κι η δικαστική απόφαση.

Όσον αφορά τα δικαστικά έξοδα του συναδέλφου, κανονικά πρέπει να τα καλύψει η ασφάλεια νομικής προστασίας (αν έχει) ή ο ΙΣΑ.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

“Μετα την επιθεση του ψευτονταή – ψευτομπράβου εναντιον του συναδελφου γνωριζοντας οτι δεν μπορει να αμυνθει μιλησα με την διοικητρια του Νοσοκομειου ζητωντας της να στηριχθει ο συναδελφος και να κινηθει εναντιον του ψευτομαγκα και το νοσοκομειο νομικα.

Μου ειπε η διοικητρια οτι αφου συνεληφθη ο ξεφτιλας εκανε μηνυση και στον γιατρο ο οποιος κρατηθηκε στο αυτοφωρο μεχρι το πρωι του Σαββατου..
Προφανως για να αποθαρρυνθει να συνεχισει..
Στη συνεχεια αφου δεν επιασε και αυτο ο ψευτομαγκας ζητησε συγνωμη και παρακαλεσε να τα βρουν ως αλλη Μαρια Μαγδαληνη ωστε να μην ”καταστραφει το παιδι’‘.

Το νοσοκομειο και ο συναδελφος ορθως αρνηθηκαν,,

Την Παρασκευη ειναι η ακροαση -αν δεν απεργησουν- και τονισα το εξης:
Ολη η νομικη υπηρεσια του ΙΣΑ θα παραστει η κι εγω -η οποιος αλλος μπορει ζητωντας την παραδειγματικη του τιμωρια φερνοντας και στο επομενο ΔΣ την προταση ο ΙΣΑ να καλυψει τα δικαστικα του εξοδα..

Ζητησα επισης να παραμεινει το νοσοκομειο στην διεκδικηση μεγαλου χρηματικου ποσου απο το ”παιδι” ωστε να δοθει μνμ σε ολα τα ”παιδια” που θελουν να εντυπωσιασουν σαν ”παιδια”  το αμορε τους διαλυοντας ιατρεια και χτυπωντας γιατρους μπροστα στα ματια μικρων κοριτσιων..

Αλγεινη εντυπωση προκαλει η αγνοια του υπουργου ο οποιος δηλωσε οτι δεν γνωριζει.
Μαλιστα η διοικηση του νοσοκομειου ανεφερε οτι ημασταν οι μονοι που ενδιαφερθηκαν για την υποθεση περα απο τα καναλια..

Ζηταμε τροποποίηση νομοθεσίας και αυστηρο πλαισιο για ταραχες σε νοσοκομεια.
Χιλια μπραβο στον συναδελφο που στο ονομα του ισως μπορεσουμε να αλλαξουμε πραγματα..“

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση