Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία
jimdros73:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος Να διευκρινήσω ότι οι διορισμοί στάλθηκαν πίσω στο ΥΥΚΑ για διευκρινήσεις και αυτό θα πρέπει να τους στείλει πίσω. Αν όλα πάνε καλά και τελικά προχωρήσουν(δε μπορώ) να φανταστώ τι θα γίνει σε αντίθετη περείπτωση) θα υπάρχει μια καθυστέρησ περίπου 3 εβδομάδων που είναι και το καλύτερο σενάριο...
--- Τέλος παράθεσης ---
Συναδελφε, οι πληροφοριες που εχεις απο που προερχονται? απο το υπουργειο ή το ΕΤ?
ευχαριστω..
kefalidisg:
Από το ΕΤ μου είπαν ότι επιστράφηκαν πίσω στο ΥΥΚΑ ως μη δημοσιεύσιμες διότι δεν υπάρχουν διευκρινήσεις για τον κανόνα 1 προς 5. Όλα αυτά δεν είναι ράδιο αρβύλα και τα άκουσα με τα αυτιά μου.....θα πρέπει να τηλεφωνήσουμε αύριο στα τηλέφωνα που έγραψα προτύτερα να δούμε τι θα γίνει....έχω και γω την ίδια αγωνία με όλους. Να διευκρινήσω επίσης ότι μετά την επικοινωνία που είχα σήμερα με το Υπουργείο έβγαλα το συμπέρασμα ότι εκεί δεν είχαν ιδέα, ίσως να μην τους έχουν επιστραφεί ακόμη οι διορισμοί, και μια και λείπει και η υπεύθυνη θα πρέπει να βγάλουμε άκρη με τους υπόλοιπους.
jimdros73:
Εγγραφή ή Είσοδος Από το ΕΤ μου είπαν ότι επιστράφηκαν πίσω στο ΥΥΚΑ ως μη δημοσιεύσιμες διότι δεν υπάρχουν διευκρινήσεις για τον κανόνα 1 προς 5. Όλα αυτά δεν είναι ράδιο αρβύλα και τα άκουσα με τα αυτιά μου.....θα πρέπει να τηλεφωνήσουμε αύριο στα τηλέφωνα που έγραψα προτύτερα να δούμε τι θα γίνει....έχω και γω την ίδια αγωνία με όλους. Ν αδιευκρινήσω επίσης ότι μετά την επικοινωνία που είχα σήμερα με το Υπουργείο έβγαλα το συμπέρασμα ότι εκεί δεν είχαν ιδέα, ίσως να μην τους έχουν επιστραφεί ακόμη οι διορισμοί, και μια και λείπει και η υπεύθυνη θα πρέπει να βγάλουμε άκρη με τους υπόλοιπους.
--- Τέλος παράθεσης ---
σε ευχαριστω πολυ!
jimdros73:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος Από το ΕΤ μου είπαν ότι επιστράφηκαν πίσω στο ΥΥΚΑ ως μη δημοσιεύσιμες διότι δεν υπάρχουν διευκρινήσεις για τον κανόνα 1 προς 5. Όλα αυτά δεν είναι ράδιο αρβύλα και τα άκουσα με τα αυτιά μου.....θα πρέπει να τηλεφωνήσουμε αύριο στα τηλέφωνα που έγραψα προτύτερα να δούμε τι θα γίνει....έχω και γω την ίδια αγωνία με όλους. Ν αδιευκρινήσω επίσης ότι μετά την επικοινωνία που είχα σήμερα με το Υπουργείο έβγαλα το συμπέρασμα ότι εκεί δεν είχαν ιδέα, ίσως να μην τους έχουν επιστραφεί ακόμη οι διορισμοί, και μια και λείπει και η υπεύθυνη θα πρέπει να βγάλουμε άκρη με τους υπόλοιπους.
--- Τέλος παράθεσης ---
σε ευχαριστω πολυ!
--- Τέλος παράθεσης ---
παντως, παρα τα λεγομενα του κ. Λοβερδου για μηδενικες προσληψεις ιατρων το 2011 στο δημοσιο, η κινηση του υπουργειου να αποστειλει τους διορισμους μας στο ΕΤ, ειναι δειγμα καλης προθεσης να τελειωσει ευνοικα το θεμα μας.. τωρα, αν κοπουν απο το ΥΠΕΣ και καποιοι απο το δικο μας υπυργειο το παιζουν Ποντιοι Πιλατοι ειναι μια υποθεση, οπως πολλες αλλες υποθεσεις που μπορει να γραφτουν στο σαιτ..το θεμα ειναι οτι ακομα και το 5 προς 1 να ισχυσει, καποιες προσληψεις πρεπει να γινουν και ειμαι πολυ περιεργος να δω με ποια κριτηρια θα γινονταν αυτο..Υπομονη Συναδελφοι..
ioannis thessaloniki:
Εντυπωσιακά τα νέα συνάδελφοι! Άντε να δω πως και με ποιο μηχανισμό θα ισχύσει το 5:1 στα αγροτικά ιατρεία. Άρα μέχρι τέλους της χρονιάς καμια 200ρια περιφερειακά ιατρεία θα μείνουν κενά και θα συνεχίσουν να μένουν κενά. Και όσοι συμμετάσχουν σε προκηρύξεις από εδώ και πέρα προφανώς θα δηλώνουν 5 ιατρεία, θα κερδίζουν σίγουρα το ένα, και θα είναι στο περίμενε για πολύ πολύ καιρό.........και στο μεταξύ οι αγροτικοί θα διορίζονται κανονικά. Ελλάς το μεγαλείο σου
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση