Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία
kefalidisg:
Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι θα έχουμε πρόβλημα μια και οι διορισμοί μας είχαν ήδη περάσει από τα εντελώμενα και το λογιστήριο του κράτους. Στο ΕΤ δεν γνωρίζουν ακριβώς ποιες θέσεις διορίζονται και ποιες όχι, απλώς θα πρέπει να υπάρξουν διευκρινήσεις. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αυτή που ασχολείται, η Κα Αντωνίου, θα λείπει όλη την Μεγάλη εβδομάδα για αυτό και θα πρέπει αύριο να τηλεφωνήσουμε στο ΥΥΚΑ και να τους πιέσουμε να μας ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Μπορεί ο Λοβέρδος να λέει ότι δεν θα προσλάβει γιατρούς φέτος αλλά θα το κάνει παρόλο που το ΥΕΣ του έχει εγκρίνει 681; αυτό θα σημαίνει ότι έχει κυρήξει πόλεμο με τον κλάδο μας και δεν ξέρω τελικά ποιος θα είναι ο χαμένος........
ioannis thessaloniki:
Υποτίθεται συνάδελφε οτι δεν γνωρίζουν. Δεν θα τους πειράξει καθόλου σε πληροφορώ να αφήσουν κενά ιατρεία για καμιά 2ετία. Ίσα ισα κερδίζουν και τα λεφτά των μισθών....Αλίμονο σε αυτούς που προγραμμάτισαν πράγματα, ζωές, υποχρεώσεις. Τέλοςπάντων, δεν νομίζω πάντως πως για το θέμα θα αποφασίσει η Αντωνίου ή το γραφείο των αγροτικών. Είναι καθαρά πλέον θέμα πολιτικής απόφασης τουλάχιστον υφυπουργού, μπορεί και υπουργού. Βέβαια το θετικό είναι πως με σας του Δεκεμβρίου, θα μάθουμε τι θα γίνει και με μας που είμαστε του Μαρτίου...
ΣΤΡΑΤΟΣ:
προσπαθω να επικοινωνησω με το υπουργειο με το γραφειο του Μπραβακου και της Αντωνιου και δυστυχως στο ενα εχουν βαλει τηλεφωνητη και το αλλο ειναι μονιμως κατελειμενο. Οποιος συναδελφος μαθει κατι περισσοτερο με το προβλημα που προεκυψε σχετικα με τους διορισμους μας παρακαλω πολυ να ενημερωσει το forum ευχαριστω.
mdpetros:
Σε επικοινωνία που είχα σήμερα με το ΕΤ μου επιβεβαίωσαν ότι οι διορισμοί που είχε αποστείλει το ΥΥΚΑ και είχαν πρωτοκολληθεί στο ΕΤ με ημερομηνία 8/4/2011 σταλθήκαν –όπως σωστά ενημέρωσε ο συνάδελφος παραπάνω- πίσω στο υπουργείο καθώς δεν συνοδευόταν από «το απαραίτητο έγγραφο έγκρισης προσλήψεων» που εκδίδει απ’ όσο κατάλαβα το ΥΠΕΣ.
Μου είπαν ότι η υπήρχε και η σημείωση να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με το Κο Μπράβο για διευκρινήσεις!
Στην Διεύθυνση αγροτικών δεν γνωρίζουν τίποτα, η Αντωνίου λείπει και το τηλέφωνο του Μπραβάκου αν και καλεί δεν απαντάει από το πρωί!
Δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ η νομική πρόνοια του μνημονίου-νομού που ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ από το 5:1!
Αν τυχόν μπλέξουμε με το ΥΠ.ΕΣ τότε θα πρέπει να αναθεωρηθούν οι 681 θέσεις των διοριστεων για το 2011 και είναι προφανές ότι θα ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! Οποίος συνάδελφος έχει κάποιο μέσο πίεσης ας τους καταστήσει προφανές ότι Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ!
ioannis thessaloniki:
και ποιος θα το ξεμπλέξει το θέμα; Ο Μπραβάκος που δεν απαντά και δεν είναι αρμοδιοτητα του; ή η Αντωνίου που λείπει; Όταν κάποιος υπάλληλος παίρνει άδειες νεκρώνει το σύμπαν;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση