Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία
kefalidisg:
Συνάδερφοι όλα βαίνουν καλώς τελικά και σε καμμιά 10ρια μέρες αναμένεται το ΦΕΚ μας, μετά απλώς αυτά τα λαμβάνει το ΥΥΚΑ και μας στέλνουν την απόφαση με τα ΕΛΤΑ στην διεύθυνση που δηλώσαμε. Με αυτήν πηγαίνουμε στα νοσοκομεία και ορκιζόμαστε. Όλη αυτή η διαδικασία διαρκεί περίπου 1 εβδομάδα, μέγιστο δηλαδη 20 μέρες από σήμερα. Πρέπει να πω βέβαια ότι την απόφαση διορισμού την στέλνουν και στα νοσοκομεία και αν αυτή φτάσει πρώτη αρκεί για να διοριστούμε, όποια έρθει πρώτη δηλαδή!!!
ioannis thessaloniki:
Να υποθέσω οτι η καλή έκβαση θα ισχύσει και για τους επόμενους ή μόνο για εσάς του Δεκέμβρη;
ioannis thessaloniki:
Αν δεν είχε προκύψει το θέμα με τις εξηγήσεις που ζήτησε το ΕΤ οι επιτυχόντες ΓΙ των θέσεων του Δεκεμβρίου, θα είχαν ήδη πάρει το ΦΕΚ διορισμού. Τα αποτελέσματα βγήκαν 17/2/11. Δηλαδή περίπου 2 μήνες. Σαν ....πολύ νωρίς δεν είναι για το διορισμό; Κάποιος εδώ νομίζω έχει πει οτι η διαδικασία κρατάει πολύ περισσότερο από τους αγροτικούς, περίπου στο 5μηνο.
kefalidisg:
φίλε μου αν δεν το ξέρεις οι αγροτικοί έχουν πιάσει δουλειά εδώ και 2 περίπου μήνες, και έχω πει ότι η διαδικασία κρατάει συνολικά 5-6 μήνες από την μέρα δημοσίευσης της προκήρυξης. Δηλαδή από Δεκέμβριο στον Μάη συνολικά 5 μήνες και από τον Μάρτιο στον Αύγουστο πάλι 5 μήνες
ioannis thessaloniki:
Τότε προφανώς κάνω εγώ λάθος γιατρέ μου. Anyway, σημασία έχει ότι τα βάσανα σας τελείωσανε! Καλή αρχή
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση