Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
8 Νοεμβρίου 2024, 14:50:19

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία  (Αναγνώστηκε 95156 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

14 Μαΐου 2011, 10:44:49
Απάντηση #150
Αποσυνδεδεμένος

ΣΤΡΑΤΟΣ

Συναδελφοι εχουμε καποια νεοτερη πληροφορηση σχετικα με το ΦΕΚ των ΓΙ της προκηρυξης του Δεκεμβριου?

14 Μαΐου 2011, 15:54:42
Απάντηση #151
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Αν τα ΦΕΚ του Δεκέμβρη δεν βγουν ούτε αυτήν την εβδομάδα, νομίζω πως κάτι .......... βρωμάει!! Τι έλεγχο κάνουν τόσες μέρες;

14 Μαΐου 2011, 16:17:32
Απάντηση #152
Αποσυνδεδεμένος

ΣΤΡΑΤΟΣ

14 Μαΐου 2011, 17:24:05
Απάντηση #153
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

δεν υπάρχει κάποιος από σας Αθήνα να πάει από κει .....live.....γιατί στα τηλέφωνα λένε οτι θέλουν; Εγώ δεν εχω επίσημη ενημέρωση, πριν καμιά βδομάδα ένας φίλος μου πε πως θα εκδοθούν όπου να ναι, αλλά πλέον φοβάμαι μήπως τα ρίξανε στο σωρό με τα.......προς έκδοση! Ανησυχώ γιατί εγώ πήρα ιατρείο σε αυτήν την προκήρυξη και περιμένω να δω τι θα γίνει με σας. Δεν θέλω να περιμένω ως τα Χριστούγεννα!!!

14 Μαΐου 2011, 17:42:53
Απάντηση #154
Αποσυνδεδεμένος

ΣΤΡΑΤΟΣ

Εχω μια ατυπη πληροφορηση οτι το τυπογραφειο εστειλε επιστολη στον αντιπροεδρο της κυβερνησης στον Παγκαλο και του ζηταει να απαντησει εαν το 5/1 ισχυει και για τους γενικους ιατρους. Αυτο βεβαια μπορει να ειναι και ραδιο αρβυλα. Εαν απαντησει οτι δεν ισχυει το ΦΕΚ θα εκδοθει σε 1-2 ημερες.Γνωριζει καποιος εαν συμβαινει κατι τετοιο?

14 Μαΐου 2011, 17:52:08
Απάντηση #155
Αποσυνδεδεμένος

ΣΤΡΑΤΟΣ

Την πληροφορια αυτη την πηρα απο συναδελφο που εχει γνωστο μεσα στο τυπογραφειο.Ο ιδιος συναδελφος με ειχε ενημερωσει και την πρωτη φορα που το τυπογραφειο ειχε στειλει τα χαρτια μας πισω στο υπουργειο υγειας για διευκρινισεις. Εχει κανεις καποια νεοτερη πληροφορια?

14 Μαΐου 2011, 18:03:20
Απάντηση #156
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Ο Πάγκαλος τη δουλειά έχει; Ο Ραγκούσης έχει τις προσλήψεις. Τέλοςπάντων. Κοντός ψαλμός ......που λένε...

14 Μαΐου 2011, 18:11:47
Απάντηση #157
Αποσυνδεδεμένος

ΣΤΡΑΤΟΣ

Συναδελφε και εγω αυτο λεω. Τι σχεση εχει ο Παγκαλος με τις προσληψεις?Με απασχολησε παντως αυτο που μου ειπε μια και στην εποχη που ζουμε ολα πια ειναι πιθανα.Αυτοι για να μπλοκαρουν τις προσληψεις μπορει να επινοησουν τα παντα.Παντως εαν εχει καποιος συναδελφος καποια εγκυρη πληροφορια σχετικα με την εκδοση των ΦΕΚ ας την γραψει στο forum.

14 Μαΐου 2011, 18:23:49
Απάντηση #158
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

υπήρχε προκήρυξη αγροτικών γιατρών και το Σεπτέμβρη του 2010. Αυτούς τους Γ.Ι πότε τους διόρισαν; πρόλαβαν κακήν κακώς σε 3 μήνες από την προκήρυξη να τους διορίσουν; Ξέρεις Στράτο;

14 Μαΐου 2011, 18:46:55
Απάντηση #159
Αποσυνδεδεμένος

ΣΤΡΑΤΟΣ

Tελος Ιανουαριου ελαβαν τους διορισμους τους.Ενας φιλος μου ΓΙ ελαβε τον διορισμο του μιλαω για την προκηρυξη του Σεπτεμβριου 69 ημερες μετα την ανακοινωση των οριστικων αποτελεσματων .βγηκαν δηλαδη τα οριστικα αποτελεσματα εαν θυμαμαι καλα στις 18/11 και ο διορισμος του ηρθε στις 27/01. Φαντασου τι καθυστερηση εχουμε εμεις τωρα.

14 Μαΐου 2011, 18:51:31
Απάντηση #160
Αποσυνδεδεμένος

ΣΤΡΑΤΟΣ

Γυρω στους 4,5 μηνες περιμεναν περιπου απο την ημερα της προκηρυξης μεχρι και την αποστολη των διορισμων.Εμεις μεχρι τωρα ειμαστε στους 5 μηνες και......συνεχιζουμε ακαθεκτοι.

14 Μαΐου 2011, 19:01:09
Απάντηση #161
Αποσυνδεδεμένος

ΣΤΡΑΤΟΣ

Θελω παντως να πιστευω οτι αφου πριν λιγες ημερες βγηκε το ΦΕΚ των αγροτικων επι θητεια οτι σε λιγες ημερες θα βγει και το δικο μας. Παντα ετσι γινεται πρωτα οι αγροτικοι ακολουθουν οι αγροτικοι  επι θητεια και τελος οι γενικοι ιατροι.Αυτο θελω να πιστευω τουλαχιστον.

14 Μαΐου 2011, 20:50:56
Απάντηση #162
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Θα δείξει. Η απάντηση πάντως του ΥΥΚΑ στο ΕΤ ήταν όντως οτι οι θέσεις περιφερειακών ιατρείν και ΚΥ(αγροτικά) δεν είναι νέες προσλήψεις, αλλά πλήρωση σταθερών θέσεων και επομένως δεν υπάγονται σε κανέναν κανόνα. Αν επινοηθεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ισχύσει για όλες τις θέσεις της προκήρυξης και να μην διορίζεται κανείς, ούτε αγροτικός, ούτε επί θητεία ούτε Γενικός Γιατρός. Επίσης θα πρέπει να σταματήσουν να προκηρύσσονται ιατρεία μέχρι νεοτέρας!! Όλα αυτά είναι ακραία πράγματα δεν τα πιστεύω αλλά ας είμαστε σε ετοιμότητα.

15 Μαΐου 2011, 18:22:05
Απάντηση #163
Αποσυνδεδεμένος

ΣΤΡΑΤΟΣ

Εαν καποιος  συναδελφος διαμενει Αθηνα και μπορει ας περασει απο το υπουργειο υγειας αυριο να μας ενημερωσει τι συμβαινει με την εκδοση των ΦΕΚ. Ευχαριστω πολυ.

16 Μαΐου 2011, 10:02:22
Απάντηση #164
Αποσυνδεδεμένος

ΣΤΡΑΤΟΣ

Επικοινωνησα με το ΕΤ στο τηλ 2105279000 και με ενημερωσαν οτι τα χαρτια μας απο 26/4 βρισκονται στην γενικη γραμματεια της κυβερνησης για ελεγχο. Η υπαλληλος μου ειπε οτι η διαδικασια αυτη διαρκει 15 μερικες φορες ακομη και 20 εργασιμες ημερες. Την ρωτησα εαν υπαρχει η πιθανοτητα να βγει το ΦΕΚ και εντος αυτης της εβδομαδας αφου ηδη απο 26/4 μεχρι σημερα εχουν μεσολαβησει 15 εργασιμες ημερες και μου ειπε οτι ισως βγει και αυτη την εβδομαδα. Παντως δινοντας το ονοματεπωνυμο σας σας δινει τον προσωπικο σας κωδικο ΚΑΔ και στην συνεχεια με αυτον μπαινεις στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος κλικαρεις εκει που λεει αναζητηση ΚΑΔ πληκτρολογεις τον κωδικο σου και ενημερωνεσε σε τι φαση βρισκονται τα χαρτια σου. Κατα παραδοξο τροπο οι υπαλληλοι εκει ειναι πολυ ευγενικοι και σε εξηπηρετουν αμεσως.

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
1 Απαντήσεις
5300 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 13 Ιουλίου 2010, 15:54:24
από anastasios theodoridis
13 Απαντήσεις
11102 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 11 Δεκεμβρίου 2010, 10:43:17
από anastasios theodoridis
56 Απαντήσεις
34838 Εμφανίσεις