Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία

<< < (32/48) > >>

ΣΤΡΑΤΟΣ:
Την πληροφορια αυτη την πηρα απο συναδελφο που εχει γνωστο μεσα στο τυπογραφειο.Ο ιδιος συναδελφος με ειχε ενημερωσει και την πρωτη φορα που το τυπογραφειο ειχε στειλει τα χαρτια μας πισω στο υπουργειο υγειας για διευκρινισεις. Εχει κανεις καποια νεοτερη πληροφορια?

ioannis thessaloniki:
Ο Πάγκαλος τη δουλειά έχει; Ο Ραγκούσης έχει τις προσλήψεις. Τέλοςπάντων. Κοντός ψαλμός ......που λένε...

ΣΤΡΑΤΟΣ:
Συναδελφε και εγω αυτο λεω. Τι σχεση εχει ο Παγκαλος με τις προσληψεις?Με απασχολησε παντως αυτο που μου ειπε μια και στην εποχη που ζουμε ολα πια ειναι πιθανα.Αυτοι για να μπλοκαρουν τις προσληψεις μπορει να επινοησουν τα παντα.Παντως εαν εχει καποιος συναδελφος καποια εγκυρη πληροφορια σχετικα με την εκδοση των ΦΕΚ ας την γραψει στο forum.

ioannis thessaloniki:
υπήρχε προκήρυξη αγροτικών γιατρών και το Σεπτέμβρη του 2010. Αυτούς τους Γ.Ι πότε τους διόρισαν; πρόλαβαν κακήν κακώς σε 3 μήνες από την προκήρυξη να τους διορίσουν; Ξέρεις Στράτο;

ΣΤΡΑΤΟΣ:
Tελος Ιανουαριου ελαβαν τους διορισμους τους.Ενας φιλος μου ΓΙ ελαβε τον διορισμο του μιλαω για την προκηρυξη του Σεπτεμβριου 69 ημερες μετα την ανακοινωση των οριστικων αποτελεσματων .βγηκαν δηλαδη τα οριστικα αποτελεσματα εαν θυμαμαι καλα στις 18/11 και ο διορισμος του ηρθε στις 27/01. Φαντασου τι καθυστερηση εχουμε εμεις τωρα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση