Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
8 Νοεμβρίου 2024, 14:57:05

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία  (Αναγνώστηκε 95157 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

16 Μαΐου 2011, 11:40:39
Απάντηση #165
Αποσυνδεδεμένος

mdpetros

Σε επικοινωνία μου την Πέμπτη 12/05  με το αρμόδιο τμήμα της βουλής όπου πραγματοποιείται ο νομικός έλεγχος με ενημέρωσαν ότι αυτός έχει ολοκληρωθεί και ότι απομένουν να διευθετηθούν κάποιες "μικρολεπτομέρειες" (με ό,τι μπορεί αυτό να σημαίνει) και να μπεί και η υπογραφή του προισταμένου του τμήματος προκειμένου να επιστραφούν οι προσλήψεις στο ΕΤ για να δημοσιευθούν!
Η υπάλληλος φαντάζεται ότι όλα αυτά δεν θα "πάρουν πολλές μέρες" οπότε ας ευχηθούμε μέχρι την Παρασκευή όλα να έχουν τελειώσει, καθώς η καταστάση στην χώρα είναι ΤΡΑΓΙΚΗ!

16 Μαΐου 2011, 12:01:32
Απάντηση #166
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Άρα να ευχηθούμε όλοι ΚΑΛΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ........!!!! Που φτάσαμε....

16 Μαΐου 2011, 13:00:33
Απάντηση #167
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Ο αριθμός ΚΑΔ του εγγράφου σας είναι 44406 της 21ης Απριλίου 2011 (σημαντική ημερομηνία) ;D

Το τηλέφωνο του αρμόδιου γραφείου της Γενικής Γραμματείας της Κυβερνήσεως είναι 2103385736.

Το έγγραφο βρίσκεται στο νομικό σύμβουλο της Κυβερνήσεως, τηλέφωνο επικοινωνίας 2103385718. Δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ακόμα.

off the record...δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι διαδικαστικό.

Αναφερόμενος πως το διαδικαστικό διαρκεί ένα εξάμηνο μου αναφέρθηκε ότι στη Γενική Γραμματεία της Κυβερνήσεως έφτασε στις 26/4/2011.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

16 Μαΐου 2011, 13:05:04
Απάντηση #168
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

16 Μαΐου 2011, 16:31:41
Απάντηση #169
Αποσυνδεδεμένος

kefalidisg

Επώνυμοι
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Ο αριθμός ΚΑΔ του εγγράφου σας είναι 44406 της 21ης Απριλίου 2011 (σημαντική ημερομηνία) ;D

Το τηλέφωνο του αρμόδιου γραφείου της Γενικής Γραμματείας της Κυβερνήσεως είναι 2103385736.

Το έγγραφο βρίσκεται στο νομικό σύμβουλο της Κυβερνήσεως, τηλέφωνο επικοινωνίας 2103385718. Δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ακόμα.

off the record...δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι διαδικαστικό.

Αναφερόμενος πως το διαδικαστικό διαρκεί ένα εξάμηνο μου αναφέρθηκε ότι στη Γενική Γραμματεία της Κυβερνήσεως έφτασε στις 26/4/2011.
Την ίδια επικοινωνία είχα και γω σήμερα το πρωί με αριθμό δοκιμίου 44413, στην γενική γραμματεία μου είπανε τα ίδια, στις διευκρινήσεις εμένα μου είπανε ότι καθυστερεί λόγω του ότι είναι ένα δοκίμιο πολύ μεγάλο μια που περιλαμβάνει 64 αποφάσεις και γι΄αυτό καθυστερεί ο έλεγχος. Ανέφεραν επίσης ότι έχουν διαταγή από τον προιστάμενο να τρέξουν αυτά του Απριλίου με προτεραιότητα οπότε θα εκδωθούν γρήγορα.Τα τηλέφωνα είναι αυτά που ανέφερε ο Τάσος.

-Να ευχαριστήσω τον Τάσο για τις πάντα άμεσες και κυρίως έγκυρες πληροφορίες.....
« Τελευταία τροποποίηση: 16 Μαΐου 2011, 16:35:38 από kefalidisg »
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ
ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

19 Μαΐου 2011, 15:52:01
Απάντηση #170
Αποσυνδεδεμένος

kefalidisg

Επώνυμοι
  Τα ίδια μου είπανε και σήμερα από την γενική γραμματεία της κυβέρνησης, τα δικά μας βρίσκονται ακόμη στον έλεγχο. Αυτό που μάθαμε είναι ότι το δικό μας ΦΕΚ είναι το νούμερο 288Γ και με έλεγχο που έκανα στο site του ΕΤ θα έχει ημερομηνία 4 Μάη μια και το 287 και το 289 που εκδώθηκε χθες έχουν αυτήν την ημερομηνία. Αν παρατηρήσατε σήμερα εκδώθηκε το νούμερο 291 με ημερομηνία 5 Μάη, περίπου δηλαδή 2 εβδομάδες μετά. Όλα τα ΦΕΚ που περιλαμβάνουν διορισμούς εκδίδονται με καθυστέρηση, αν λάβουμε υπόψιν ότι το δικό μας περιλαμβάνει πάνω από 60 μάλλον θα περιμένουμε λίγες μέρες ακόμη.......καλό κουράγιο!!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ
ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

19 Μαΐου 2011, 23:55:33
Απάντηση #171
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

εσείς του Δεκέμβρη μπορεί να διοριστείτε. Εμείς του Μαρτίου, το θεωρώ απίθανο. Θα μείνουμε .......με τα ιατρεία στο χέρι!!!!

20 Μαΐου 2011, 10:12:28
Απάντηση #172
Αποσυνδεδεμένος

giannkom

Ιατροί
Παρατηρώντας τα ΦΕΚ που βγήκαν έως σήμερα, διαπιστώνω οτι παίρνει περίπου 1 μήνα μετά τη συλλογή όλων των υπογραφών (ΥΥ, ΥΔΕ, ΥΠΕΣ), ώστε να εμφανιστεί το ΦΕΚ. Επίσης, τα τηλέφωνα στο ΕΤ δεν έχουν κανένα νόημα διότι η ευγενική υπάλληλος κοιτάζει ακριβώς αυτό που μπορούμε να δουμε και εμείς απευθείας στο διαδίκτυο (δηλ. Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, τεύχος Γ, και αναζήτηση με λέξεις κλειδιά το επώνυμο του ενδιαφερομένου).

Όλα αυτά μέχρι σήμερα φυσικά. Κατά τη γνώμη μου, είναι τόσο απρόβλεπτες οι καταστάσεις, που μπορούν όλα να αλλάξουν (π.χ. καθυστέρηση ή παύση διορισμών) από ημέρα σε ημέρα. Δεν βλέπετε τι γίνεται?

20 Μαΐου 2011, 10:50:38
Απάντηση #173
Αποσυνδεδεμένος

mdpetros

Σε επικοινωνία μου σήμερα με την γ.γ της κυβέρνησης που διενεργεί τον νομικό έλεγχο των διορισμών μας, μου είπαν ότι αυτοί βρίσκονται ακόμα στην φάση του ελέγχου! Μου είπε ότι ο χρόνος που παίρνει ο έλεγχος εξαρτάται από τα «κολλήματα» που συναντά ο νομικός που τον διενεργεί! Όταν την ρώτησα αν θα πάρει ακόμα πολύ χρόνο (π.χ ένα μηνά όπως της είπα) μου είπε ότι όλα είναι πιθανά!
Σε προηγούμενες επικοινωνίες μου έλεγαν «λίγες μέρες ακόμα». Θέλω να πιστεύω βεβαία ότι απλά η συγκεκριμένη  υπάλληλος δεν είχε όρεξη για κουβέντες και όχι ότι συμβαίνει κάτι άλλο!

20 Μαΐου 2011, 11:51:59
Απάντηση #174
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Το αστείο με τους διορισμούς παρατράβηξε.......

20 Μαΐου 2011, 11:52:45
Απάντηση #175
Αποσυνδεδεμένος

giannkom

Ιατροί
Συνάδελφοι, συγγνώμη για το μήνυμά μου. Το ανέβασα σε λάθος χώρο του φόρουμ. Αυτά που έγραψα, αφορούσαν τις 681 αναμενόμενες προσλήψεις ιατρών. Δεν αφορά το φόρουμ σας, αλλά αφορά το χώρο " Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν το 2010". Συγνώμη και πάλι.

20 Μαΐου 2011, 11:56:10
Απάντηση #176
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Ολοι στο ιδιο καζάνι βράζουμε πλέον. . . . συνάδελφε. Ακόμη και εμείς οι ΓΙ που έχουμε πάρει κάποιο ιατρείο.

20 Μαΐου 2011, 12:23:04
Απάντηση #177
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Φαίνεται πως οι ....νομικοί που κάνουν τον έλεγχο πρώτη φορά βλέπουν διορισμούς Γ. Ι. σε περιφερειακά ιατρεία. Αν την επόμενη εβδομάδα ανακοινωθούν τα μέτρα των επιπλέον 6δις, που θα έχουν και πλήρες πάγωμα προσλήψεων, θα δούμε τι θα γίνει.

20 Μαΐου 2011, 13:30:33
Απάντηση #178
Αποσυνδεδεμένος

ΣΤΡΑΤΟΣ

Και εγω εχω αρχισει και ανησυχω με ολη αυτη την καθυστερηση.Σε επικοινωνια  που ειχα και εγω σημερα με την γραμματεια μου ειπαν κι εμενα τα  ιδια.Στην αρχη μας ελεγαν οτι για να ολοκληρωθει ο ελεγχος χρειαζεται ενα διαστημα απο 15-20 εργασιμες ημερες ειμαστε σημερα στις 18 εργασιμες.Εαν δεν εχει ολοκληρωθει μεχρι τα μεσα της επομενης εβδομαδας τοτε βρωμαει η δουλεια.Και ολα αυτα που ακουγονται για πληρες παγωμα των προσληψεων για 5 χρονια και στην τραγικη κατασταση που βρισκεται η χωρα στο χειλος της χρεοκοπιας θα αποφασισουν τελικα να διορισουν 63 γενικους ιατρους?Ολα ειναι αβεβαια ας μας το πουνε τουλαχιστον να δουμε τι θα κανουμε με την ζωη μας.

20 Μαΐου 2011, 13:36:16
Απάντηση #179
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Μπορεί να τη γλιτώσετε και να σας πάρουν..........αλλά προσωπικά πιστεύω πως σε αυτη τη φάση σας δουλεύουνε ψιλό γαζί.....

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
1 Απαντήσεις
5300 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 13 Ιουλίου 2010, 15:54:24
από anastasios theodoridis
13 Απαντήσεις
11102 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 11 Δεκεμβρίου 2010, 10:43:17
από anastasios theodoridis
56 Απαντήσεις
34838 Εμφανίσεις