Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία

<< < (34/48) > >>

mdpetros:
Σε επικοινωνία μου την Πέμπτη 12/05  με το αρμόδιο τμήμα της βουλής όπου πραγματοποιείται ο νομικός έλεγχος με ενημέρωσαν ότι αυτός έχει ολοκληρωθεί και ότι απομένουν να διευθετηθούν κάποιες "μικρολεπτομέρειες" (με ό,τι μπορεί αυτό να σημαίνει) και να μπεί και η υπογραφή του προισταμένου του τμήματος προκειμένου να επιστραφούν οι προσλήψεις στο ΕΤ για να δημοσιευθούν!
Η υπάλληλος φαντάζεται ότι όλα αυτά δεν θα "πάρουν πολλές μέρες" οπότε ας ευχηθούμε μέχρι την Παρασκευή όλα να έχουν τελειώσει, καθώς η καταστάση στην χώρα είναι ΤΡΑΓΙΚΗ!

ioannis thessaloniki:
Άρα να ευχηθούμε όλοι ΚΑΛΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ........!!!! Που φτάσαμε....

anastasios theodoridis:
Ο αριθμός ΚΑΔ του εγγράφου σας είναι 44406 της 21ης Απριλίου 2011 (σημαντική ημερομηνία) ;D

Το τηλέφωνο του αρμόδιου γραφείου της Γενικής Γραμματείας της Κυβερνήσεως είναι 2103385736.

Το έγγραφο βρίσκεται στο νομικό σύμβουλο της Κυβερνήσεως, τηλέφωνο επικοινωνίας 2103385718. Δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ακόμα.

off the record...δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι διαδικαστικό.

Αναφερόμενος πως το διαδικαστικό διαρκεί ένα εξάμηνο μου αναφέρθηκε ότι στη Γενική Γραμματεία της Κυβερνήσεως έφτασε στις 26/4/2011.

ioannis thessaloniki:
21 Απριλίου; Επετειακή ημερομηνία.....

kefalidisg:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ αριθμός ΚΑΔ του εγγράφου σας είναι 44406 της 21ης Απριλίου 2011 (σημαντική ημερομηνία) ;D

Το τηλέφωνο του αρμόδιου γραφείου της Γενικής Γραμματείας της Κυβερνήσεως είναι 2103385736.

Το έγγραφο βρίσκεται στο νομικό σύμβουλο της Κυβερνήσεως, τηλέφωνο επικοινωνίας 2103385718. Δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ακόμα.

off the record...δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι διαδικαστικό.

Αναφερόμενος πως το διαδικαστικό διαρκεί ένα εξάμηνο μου αναφέρθηκε ότι στη Γενική Γραμματεία της Κυβερνήσεως έφτασε στις 26/4/2011.

--- Τέλος παράθεσης ---
Την ίδια επικοινωνία είχα και γω σήμερα το πρωί με αριθμό δοκιμίου 44413, στην γενική γραμματεία μου είπανε τα ίδια, στις διευκρινήσεις εμένα μου είπανε ότι καθυστερεί λόγω του ότι είναι ένα δοκίμιο πολύ μεγάλο μια που περιλαμβάνει 64 αποφάσεις και γι΄αυτό καθυστερεί ο έλεγχος. Ανέφεραν επίσης ότι έχουν διαταγή από τον προιστάμενο να τρέξουν αυτά του Απριλίου με προτεραιότητα οπότε θα εκδωθούν γρήγορα.Τα τηλέφωνα είναι αυτά που ανέφερε ο Τάσος.

-Να ευχαριστήσω τον Τάσο για τις πάντα άμεσες και κυρίως έγκυρες πληροφορίες.....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση