Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία

<< < (35/48) > >>

kefalidisg:
  Τα ίδια μου είπανε και σήμερα από την γενική γραμματεία της κυβέρνησης, τα δικά μας βρίσκονται ακόμη στον έλεγχο. Αυτό που μάθαμε είναι ότι το δικό μας ΦΕΚ είναι το νούμερο 288Γ και με έλεγχο που έκανα στο site του ΕΤ θα έχει ημερομηνία 4 Μάη μια και το 287 και το 289 που εκδώθηκε χθες έχουν αυτήν την ημερομηνία. Αν παρατηρήσατε σήμερα εκδώθηκε το νούμερο 291 με ημερομηνία 5 Μάη, περίπου δηλαδή 2 εβδομάδες μετά. Όλα τα ΦΕΚ που περιλαμβάνουν διορισμούς εκδίδονται με καθυστέρηση, αν λάβουμε υπόψιν ότι το δικό μας περιλαμβάνει πάνω από 60 μάλλον θα περιμένουμε λίγες μέρες ακόμη.......καλό κουράγιο!!

ioannis thessaloniki:
εσείς του Δεκέμβρη μπορεί να διοριστείτε. Εμείς του Μαρτίου, το θεωρώ απίθανο. Θα μείνουμε .......με τα ιατρεία στο χέρι!!!!

giannkom:
Παρατηρώντας τα ΦΕΚ που βγήκαν έως σήμερα, διαπιστώνω οτι παίρνει περίπου 1 μήνα μετά τη συλλογή όλων των υπογραφών (ΥΥ, ΥΔΕ, ΥΠΕΣ), ώστε να εμφανιστεί το ΦΕΚ. Επίσης, τα τηλέφωνα στο ΕΤ δεν έχουν κανένα νόημα διότι η ευγενική υπάλληλος κοιτάζει ακριβώς αυτό που μπορούμε να δουμε και εμείς απευθείας στο διαδίκτυο (δηλ. Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, τεύχος Γ, και αναζήτηση με λέξεις κλειδιά το επώνυμο του ενδιαφερομένου).

Όλα αυτά μέχρι σήμερα φυσικά. Κατά τη γνώμη μου, είναι τόσο απρόβλεπτες οι καταστάσεις, που μπορούν όλα να αλλάξουν (π.χ. καθυστέρηση ή παύση διορισμών) από ημέρα σε ημέρα. Δεν βλέπετε τι γίνεται?

mdpetros:
Σε επικοινωνία μου σήμερα με την γ.γ της κυβέρνησης που διενεργεί τον νομικό έλεγχο των διορισμών μας, μου είπαν ότι αυτοί βρίσκονται ακόμα στην φάση του ελέγχου! Μου είπε ότι ο χρόνος που παίρνει ο έλεγχος εξαρτάται από τα «κολλήματα» που συναντά ο νομικός που τον διενεργεί! Όταν την ρώτησα αν θα πάρει ακόμα πολύ χρόνο (π.χ ένα μηνά όπως της είπα) μου είπε ότι όλα είναι πιθανά!
Σε προηγούμενες επικοινωνίες μου έλεγαν «λίγες μέρες ακόμα». Θέλω να πιστεύω βεβαία ότι απλά η συγκεκριμένη  υπάλληλος δεν είχε όρεξη για κουβέντες και όχι ότι συμβαίνει κάτι άλλο!

ioannis thessaloniki:
Το αστείο με τους διορισμούς παρατράβηξε.......

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση