Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία
giannkom:
Συνάδελφοι, συγγνώμη για το μήνυμά μου. Το ανέβασα σε λάθος χώρο του φόρουμ. Αυτά που έγραψα, αφορούσαν τις 681 αναμενόμενες προσλήψεις ιατρών. Δεν αφορά το φόρουμ σας, αλλά αφορά το χώρο " Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν το 2010". Συγνώμη και πάλι.
ioannis thessaloniki:
Ολοι στο ιδιο καζάνι βράζουμε πλέον. . . . συνάδελφε. Ακόμη και εμείς οι ΓΙ που έχουμε πάρει κάποιο ιατρείο.
ioannis thessaloniki:
Φαίνεται πως οι ....νομικοί που κάνουν τον έλεγχο πρώτη φορά βλέπουν διορισμούς Γ. Ι. σε περιφερειακά ιατρεία. Αν την επόμενη εβδομάδα ανακοινωθούν τα μέτρα των επιπλέον 6δις, που θα έχουν και πλήρες πάγωμα προσλήψεων, θα δούμε τι θα γίνει.
ΣΤΡΑΤΟΣ:
Και εγω εχω αρχισει και ανησυχω με ολη αυτη την καθυστερηση.Σε επικοινωνια που ειχα και εγω σημερα με την γραμματεια μου ειπαν κι εμενα τα ιδια.Στην αρχη μας ελεγαν οτι για να ολοκληρωθει ο ελεγχος χρειαζεται ενα διαστημα απο 15-20 εργασιμες ημερες ειμαστε σημερα στις 18 εργασιμες.Εαν δεν εχει ολοκληρωθει μεχρι τα μεσα της επομενης εβδομαδας τοτε βρωμαει η δουλεια.Και ολα αυτα που ακουγονται για πληρες παγωμα των προσληψεων για 5 χρονια και στην τραγικη κατασταση που βρισκεται η χωρα στο χειλος της χρεοκοπιας θα αποφασισουν τελικα να διορισουν 63 γενικους ιατρους?Ολα ειναι αβεβαια ας μας το πουνε τουλαχιστον να δουμε τι θα κανουμε με την ζωη μας.
ioannis thessaloniki:
Μπορεί να τη γλιτώσετε και να σας πάρουν..........αλλά προσωπικά πιστεύω πως σε αυτη τη φάση σας δουλεύουνε ψιλό γαζί.....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση