Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία
ΣΤΡΑΤΟΣ:
Την γραμματεια της κυβερνησης. Ο ελεγχος δεν εχει ακομη ολοκληρωθει και μπορει να μην ολοκληρωθει και ποτε. Στην αρχη μας ΕΛΕΓΑΝ οτι χρειαζονται 15-20 εργασιμες ημερρες για να ολοκληρωθει εχουν περασει ηδη 20 εργασιμες και ακομη τιποτε.Εγω νομιζω οτι μας κοροιδευουν. Σε ερωτηση που τους εκανα ποτε θα υπογραφουν απο τον προισταμενο για να σταλουν για ΦΕΚ ουτε και ηξεραν. Μπορει αυριο μπορει σε εναν μηνα μπορει και ποτε. Πρεπει να ειμαστε για ολα προετοιμασμενοι.
ioannis thessaloniki:
Κάποια στιγμή θα εκδωθεί.....
dennis:
Σε σημερινη μου επικοινωνια με το νομικο τμημα της γενικης γραμματειας της κυβερνησης μου απαντησαν οτι οι διορισμοι μας ειναι ακομα στον ελεγχο,δεν μου εδωσε καποιον πιο αρμοδιο που της ζητησα και μου ανεφερε οτι οταν απευθυνεται σε ανωτερους της για ενημερωση δεν της απαντουν.Εχω την αισθηση οτι εχουν παγωσει οι διορισμοι.Μηπως να απευθυνθουμε και στην ΕΛΕΓΕΙΑ να μεσολαβησει ?
timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜηπως να απευθυνθουμε και στην ΕΛΕΓΕΙΑ να μεσολαβησει ?
--- Τέλος παράθεσης ---
Τώρα σώθηκες...
kefalidisg:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε σημερινη μου επικοινωνια με το νομικο τμημα της γενικης γραμματειας της κυβερνησης μου απαντησαν οτι οι διορισμοι μας ειναι ακομα στον ελεγχο,δεν μου εδωσε καποιον πιο αρμοδιο που της ζητησα και μου ανεφερε οτι οταν απευθυνεται σε ανωτερους της για ενημερωση δεν της απαντουν.Εχω την αισθηση οτι εχουν παγωσει οι διορισμοι.Μηπως να απευθυνθουμε και στην ΕΛΕΓΕΙΑ να μεσολαβησει ?
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ πάλι έχω την αίσθηση ότι απλώς τους καθυστερούν......
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση