Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία

<< < (45/48) > >>

xales:
Καλησπερα....τοσο καιρο παρακολουθω τα οσα γραφονται στο forum και δεν μπορω να βγαλω ακρη. Αυτο που θελω να σας ενημερωσω, αν και πιστευω οτι καποιοι το ξερουν, ειναι ο,τι εχουν ξεκινησει να βγαινουν τα ΦΕΚ μας μεμονομενα. Σημερα βγηκε ΦΕΚ με τον διορισμο του συναδελφου στο Κ.Υ Σκυδρας κου Καρρα Θεοδωρου. Εκτος και αν ειχε παρει την θεση του επιμ Β' με κριση πριν το 2011 και τωρα βγηκε το ΦΕΚ του διορισμου. Δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη βγαινουν ΦΕΚ μεμονομενα. Πιθανον με αυτο το ρυθμο να διοριστουμε μεσα σε ενα πενταμηνο...

kefalidisg:
  Συνάδερφε η θέση (ΚΥ Σκύδρας) η οποία αναφέρεις είναι απο ξεχωριστή προκήρυξη μάλλον μια και αυτός που την πήρε, ταυτόχρονα πήρε και διαφορετική από την προκήρυξη των αγροτικών (ΠΙ Εξαπλατάνου), οπότε μιλάμε για κάτι διαφορετικό.  ΦΕΚ μεμονωμένα δεν βγαίνουν, εκτός της συναδέρφου, που δεν ξέρω γιατί αλλά γι΄ αυτήν δεν υπήρχε πρόβλημα και δεν χρειάστηκε να ενημερωθεί το ΥΠΕΣ, η πλειοψηφία των δικών μας διορισμών όπως έχω πολλές φορές πει βρίσκονται στο 288Γ. Όσον αφορά τις θέσεις μας δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που σε μπερδεύει μια και είναι ξεκάθαρο ότι κόλλησαν στο 5/1, κάτι που φοβόμασταν από τον Χειμώνα και είχε επισημανθεί σε αυτό το forum  πάρα πολλές φορές.
  Τελικά φαίνεται πως ξεκαθαρίζει προς το παρόν η κατάσταση, όσον αφορά εμάς του Δεκεμβρίου χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος  (περιμένω να δω την δημοσίευση του ΦΕΚ) χωρίς να γνωρίζουμε για το τι θα γίνεται από δω και πέρα με τους συναδέρφους στο μέλλον (κάποιος από αυτούς που επικοινώνησαν με το ΥΠΕΣ σήμερα αναφέρει πιο πάνω ότι δεν μπαίνουν στο 5/1 οι θέσεις μας, αλλά προς το παρόν). Αυτό που κάναμε εδώ ήταν να προσπαθούμε να ενημερώνουμε και να ενημερωνόμαστε σωστά ώστε να συντονίζουμε τις κινήσεις μας προς την σωστή κατεύθυνση. Η ύπαρξη αυτού του forum είναι πραγματική ευλογία και δεν μπορώ να σκεφτώ πως ήταν παλαιότερα όπου δεν υπήρχε άλλος τρόπος ενημέρωσης και συντονισμού εκτός φυσικά του απλού τηλεφώνου.

mdpetros:
Μίλησε κάνενας συνάδελφος σήμερα με την γ.γ?
Παρέλαβαν το "ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΜΕΝΟ" δοκίμιο των διορισμών μας απο το ΥΠ.ΕΣ?
Πότε σκοπεύουν να το στείλουν υπογεγραμμένο στο ΕΤ?
Αν κάποιος από σας έχει πρόσβαση στον Γενικό Γραμματέα Κο Λύτρα ή στα ανώτερα κλιμάκια της γ.γ ας επικοινωνήσει, γιατί οι γραμματείς της υπηρεσίας δεν φαίνεται να γνωρίζουν (ή να θέλουν να γνωρίζουν) και πολλά!

ioannis thessaloniki:
Πέτρο άσε τα πράγματα να πάνε μόνα τους. Δεν έχει νόημα πλέον. Θα συμβεί αυτό που έχουν αποφασίσει. Και επειδή φαίνεται πως δεν μπορούν να αφήσουν κενά ιατρεία για πάντα και επειδή οι προκηρύξεις θα προσθέτουν όλο και περισσότερα Π.Ι με Γενικούς Γιατρούς (θα φτάσουμε τα 300 μέχρι τέλος του χρόνου), αυτό που τους μένει να κάνουν είναι απλά να χρονοτριβούν!!!

ΣΤΡΑΤΟΣ:
Συναδελφοι επικοινωνησα τωρα με την γενικη γραμματεια και μου ειπαν οτι τα χαρτια μας σημερα επιστραφηκαν στο τυπογραφειο για να παρουν ΦΕΚ επιτελους

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση