Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία

<< < (6/48) > >>

Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔικαιολογείται Γενικός Ιατρός να γράφει τη λέξη προκήρυξη λάθος;

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν αυτό είναι αστείο μου το εξηγείς γιατί κάπου σε έχασα?

Αν δεν είναι αστείο,τότε προτιμώ να το δω ως αστείο γιατί θεωρώ μετά λύπης μου πως κάποια πράγματα εδώ μέσα έχουν πάρει ανησυχητική διάσταση....

Πέρα από την πλάκα χάνουμε την ουσία.Και η ουσία είναι το ερώτημα που καίει ένα συνάδελφο και αναμένει απάντηση.Νομίζω πως λίγο τακτ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.Εξάλλου αν θέλουμε να είμαστε διακριτικοί Τάσο υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα για να απευθυνθούμε σε κάποιον συνάδελφο...Σόρρυ για το ύφος αλλά με ενοχλησε αρκετά η τελευταία τοποθέτησή σου και αφού η κουβέντα ξεκίνησε σε κοινή θέα τη συνεχίζω έτσι αν και θα προτιμούσα τα προσωπικά μηνύματα.

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν την καταλαβαίνω αυτή την ανακοίνωση...

anastasios theodoridis:
Γιατί;

padam:
ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΣΗΜΕΡΑ,ΜΕ ΤΟ ΥΥΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ,Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 13/12/2010,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ!ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΔΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ Π.Ι-Κ.Υ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ 5-1.ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση