Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία
ΣΤΡΑΤΟΣ:
οι διορισμοι των γενικων ιατρων θα αρχισουν να αποστελλονται απο τα τελη απριλιου για ΦΕΚ εφυγαν την πεμπτη 17/03.Κανονικα ενα μηνα μετα τους διορισμους των αγροτικων ιατρων αποστελλονται και οι διορισμοι των γενικων ιατρων.Στην περιπτωση αυτη υπηρξε μια καθηστερηση περιπου ενα μηνα μιας και σταλθηκαν για ΦΕΚ στις 17/03.Το σιγουρο ειναι οπως ενημερωθηκα οτι απο την επομενη προκηρυξη και μετα για τους διορισμους των γενικων ιατρων θα ισχυσει το 1/5
giannisgeo:
Καλημέρα. Δηλαδή πως ακριβώς θα ισχύει το 1:5 στους Γενικούς Γιατρούς; Τι σύστημα εφευρέθηκε; 5 αγροτικά ιατρεία θα αδειάζουν και θα προκηρύσσεται 1; Ή μήπως 5 Γενικοί θα κερδίζουν αγροτικά και σε ΦΕΚ θα μπει ένας; Νομίζω πως πρόκειται για παράνοια αν εφαρμοστεί κάτι τέτοιο και έχω σοβαρές επιφυλάξεις για το αν ισχύει. Ας με συγχωρέσει ο συνάδελφος αλλά..........αν δεν μας εξηγήσει τι ακριβώς γίνεται τότε καλύτερα να μην μιλάει
ΣΤΡΑΤΟΣ:
Συναδελφε νομιζω οτι δεν με καταλαβες. το 1/5 θα ισχυσει μονο για τους γενικους ιατρους που καταλαμβανουν καποιο αγροτικο ιατρειο η καποια θεση σε κεντρο υγειας και οχι για τους αγροτικους ιατρους.Αυτο γιατι ο γενικος ιατρος που καταλαμβανει μια θεση παει με τον βαθμο του επιμελητηΒ οποτε και τον θεωρουν αυτον τον διορισμο ως προσληψη στο ΕΣΥ. Αυτην την ενημερωση εχω εγω μαλιστα μου ειπαν οτι οι γενικοι ιατροι που θα καταφερουν να παρουν μια θεση στην επομενη προκηρυξη θα χρειαστει να περιμενουν αρκετα τον διορισμο τους που μπορει να φτασει ακομη μεχρι και το 2013. Την ενημερωση αυτη την πηρα απο συναδελφο που εχει ατομο γνωστο μεσα στο υπουργειο.Μακαρι να μην ισχυει τι να σου πω οι καιροι ειναι δυσκολοι
giannisgeo:
Κατάλαβα πολύ καλά συνάδελφε άρα με τη λογική αυτή θα μαζευτούν μέχρι τέλος του χρόνου καμιά 300 αγροτικά ιατρεία που δεν θα έχουν γιατρό ποτέ, αφού δεν θα διοριστούν οι ΓΙ. Η δική μου πληροφόρηση είναι αντίθετη και αναφέρει οτι το 5:1 ισχύει για τους ΓΙ κανονικά μόνο για τις θέσεις που βγαίνουν με κρίση, όπως και για όλους τους άλλους συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυναδελφε νομιζω οτι δεν με καταλαβες. το 1/5 θα ισχυσει μονο για τους γενικους ιατρους που καταλαμβανουν καποιο αγροτικο ιατρειο η καποια θεση σε κεντρο υγειας και οχι για τους αγροτικους ιατρους.Αυτο γιατι ο γενικος ιατρος που καταλαμβανει μια θεση παει με τον βαθμο του επιμελητηΒ οποτε και τον θεωρουν αυτον τον διορισμο ως προσληψη στο ΕΣΥ. Αυτην την ενημερωση εχω εγω μαλιστα μου ειπαν οτι οι γενικοι ιατροι που θα καταφερουν να παρουν μια θεση στην επομενη προκηρυξη θα χρειαστει να περιμενουν αρκετα τον διορισμο τους που μπορει να φτασει ακομη μεχρι και το 2013. Την ενημερωση αυτη την πηρα απο συναδελφο που εχει ατομο γνωστο μεσα στο υπουργειο.Μακαρι να μην ισχυει τι να σου πω οι καιροι ειναι δυσκολοι
--- Τέλος παράθεσης ---
Χμ, the plot thickens. ΑΝ ισχύει αυτό, πάει να πει ότι τα ΠΙ και ΚΥ που καταλαμβάνονται από Γ.Ι., θα κάνουν πολύ καιρό να τον δουν και στο εν τω μεταξύ ...θα παραμένουν κενά.
p.s. giannisgeo, γράφαμε μαζί!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση