Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
8 Νοεμβρίου 2024, 05:21:37

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία  (Αναγνώστηκε 95120 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

21 Μαρτίου 2011, 11:57:50
Απάντηση #45
Αποσυνδεδεμένος

giannisgeo

Δεν νομίζω οτι ισχύει, είναι χαζό, αλλά εν πάσει περιπτώσει, κοντός ψαλμός αλληλουια! Θα ξέρουμε σύντομα

21 Μαρτίου 2011, 12:20:24
Απάντηση #46
Αποσυνδεδεμένος

ΣΤΡΑΤΟΣ

21 Μαρτίου 2011, 12:33:18
Απάντηση #47
Αποσυνδεδεμένος

giannisgeo

Το συγκεκριμένο θέμα συνάδελφοι έχει συζητηθεί εδώ διεξοδικά και δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα, εκτός αν άλλαξε κάτι. Όμως επειδή το θέμα είναι σοβαρό νομίζω οτι θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση

21 Μαρτίου 2011, 12:48:20
Απάντηση #48
Αποσυνδεδεμένος

ΣΤΡΑΤΟΣ

Τα χαρτια των γενικων ιατρων σταλθηκαν για ΦΕΚ πριν 4 ημερες και αυτο γιατι δεν ειχε ξεκαθαριστει εαν το 1/5 ισχυει και για την προκηρυξη του Δεκεμβριου τελικα αποφασισαν οτι δεν ισχυει γι αυτην την προκηρυξη αλλα απο την επομενη του Μαρτιου και τις επομενες και ετσι ξεμπλοκαριστηκαν και σταλθηκαν για ΦΕΚ αυτην την ενημερωση εχω απο συναδελφο που εχει γνωστο μεσα στο υπουργειο

21 Μαρτίου 2011, 13:01:55
Απάντηση #49
Αποσυνδεδεμένος

ΣΤΡΑΤΟΣ

Πιστευετε οτι θα εχουν αποσταλει οι διορισμοι των γενικων ιατρων μεχρι τα τελη Απριλιου εμενα ετσι με ενημερωσαν

21 Μαρτίου 2011, 13:36:20
Απάντηση #50
Αποσυνδεδεμένος

ΣΤΡΑΤΟΣ

Τα χαρτια των γενικων ιατρων ειχαν μπλοκαριστει για περιπου ενα μηνα πριν 4 ημερες σταλθηκαν για ΦΕΚ και αυτο γιατι δεν ειχε ξεκαθαρισει εαν το 1/5 ισχυει και για την προκηρυξη του Δεκεμβριου τελικα ειπαν οτι δεν ισχυει για την συγκεκριμενη προκηρυξη αλλα για τις επομενες προκηρυξεις και ετσι ξεμπλοκαριστηκαν

21 Μαρτίου 2011, 13:47:36
Απάντηση #51
Αποσυνδεδεμένος

giannisgeo

πως είχαν μπλοκαριστεί για ένα μήνα, τα αποτελέσματα πριν κάτι μέρες βγήκανε. Μας δουλεύεις;

21 Μαρτίου 2011, 15:00:14
Απάντηση #52
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Αν έχει την καλοσύνη κάποιος διαχειριστής να σβήσει τα παραπάνω 100 "καλησπέρα" και "γεια σας" που δε δείχνουν και πολύ σοβαρότητα.

Επειδή δέχτηκα κάποια μηνύματα από συναδέλφους Γενικούς Ιατρούς και κατανοώ την αγωνία τους επικοινώνησα πριν από λίγο με τους αρμόδιους στο τμήμα αγροτικών (υπάλληλο και προϊστάμενο).

Δεν έχει αλλάξει τίποτα από την προηγούμενη ενημέρωση, οι Γενικοί Ιατροί συνεχίζουν να διορίζονται κανονικά και δεν υπάγονται στην εγκύκλιο "5 παραιτήσεις - 1 διορισμός".

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

21 Μαρτίου 2011, 19:47:27
Απάντηση #53
Αποσυνδεδεμένος

kefalidisg

Επώνυμοι
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Αν έχει την καλοσύνη κάποιος διαχειριστής να σβήσει τα παραπάνω 100 "καλησπέρα" και "γεια σας" που δε δείχνουν και πολύ σοβαρότητα.

Επειδή δέχτηκα κάποια μηνύματα από συναδέλφους Γενικούς Ιατρούς και κατανοώ την αγωνία τους επικοινώνησα πριν από λίγο με τους αρμόδιους στο τμήμα αγροτικών (υπάλληλο και προϊστάμενο).

Δεν έχει αλλάξει τίποτα από την προηγούμενη ενημέρωση, οι Γενικοί Ιατροί συνεχίζουν να διορίζονται κανονικά και δεν υπάγονται στην εγκύκλιο "5 παραιτήσεις - 1 διορισμός".

Τάσο σε ευχαριστούμε για την έγκυρη ενημέρωση. Εξάλλου υπάρχουν κάποια κενά σε αυτά που ανέφερε ο συνάδελφος, ΦΕΚ διορισμών ακόμη δεν έχουν αρχίσει να εκδίδονται για καμμία θέση στο δημόσιο, την διαδικασία αυτήν την έχω ξαναπεράσει και διαρκει λίγο περισσότερο μια και περνάει και από το λογιστήριο του κράτους, συνολικά πέντε περίπου μήνες(συνάδελφος που πέρυσι τη ίδια εποχή συμμετείχε στην προκήρυξη του Δεκεμβρίου διορίστηκε στις 15 Μαίου). Όσον αφορά το 5/1 σίγουρα περνάει από το μυαλό τους αλλά είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί στην πράξη και δε νομίζω να γίνει.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ
ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

21 Μαρτίου 2011, 21:12:24
Απάντηση #54
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Παρακολουθώ από νωρίς την προσπάθεια του συναδέλφου ΣΤΡΑΤΟΥ να μας πείσει για τις περίεργες απόψεις του αλλά δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι μας περιπέζει. Καλησπερίζω τους πάντες σαν καινούριο μέλος, αν και σαν επισκέπτης είμαι παλιός.

21 Μαρτίου 2011, 21:26:36
Απάντηση #55
Αποσυνδεδεμένος

ΣΤΡΑΤΟΣ

Δεν κοροιδευω κανεναν συναδελφε απορω γιατι το λες αυτο τελος παντων

21 Μαρτίου 2011, 21:31:38
Απάντηση #56
Αποσυνδεδεμένος

ΣΤΡΑΤΟΣ

Ειμαι ανεργος 7 μηνες και οπως καταλαβαινεις μονο διαθεση για κοροιδια δεν υπαρχει. εγω αυτην την ενημερωση εχω αυτην σας λεω

22 Μαρτίου 2011, 11:31:19
Απάντηση #57
Αποσυνδεδεμένος

Περιθωριακός

Δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη διεγραφη το post μου.. στο οποιο εξεφραζα την αποψη οτι η συμπεριφορα του μελους ΣΤΡΑΤΟΣ μου ειναι υποπτη, καθοτι ειναι πρωτοεμφανιζομενος και οι πληροφοριες του τουλαχιστον ανακριβεις.. ???

23 Μαρτίου 2011, 12:07:40
Απάντηση #58
Αποσυνδεδεμένος

socrev

Πάντως η προκήρυξη Μαρτίου θα βγει Πέμπτη ή το αργότερο Δευτέρα.Όσον αφορά τον κανόνα 1/5 δεν υπάρχει τετοια πρόθεση απο το υπουργείο για την Πρωτοβάθμια περίθαλψη τουλάχιστον, ωστόσο όσο το αναφέρουμε τους βάζουμε και ιδέες!!Τι να πω ας πάρουμε θέση τώρα και όσο περιμένουμε θα ζήσουμε με το επίδομα ανεργίας (αν δεν το κόψουν και αυτό λόγω εισοδηματικών κριτηρίων)

23 Μαρτίου 2011, 12:15:37
Απάντηση #59
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Να υπενθυμίσω κάτι κάποια πράγματα που ίσως έχετε ξεχάσει:
α) Έριδες και τσακωμοί δεν προβλέπονται από τους κανόνες του forum
β) Οι γενικοί ιατροί είναι τυχεροί που διορίζονται σε θέσεις αγροτικών με την γνωστή διαδικασία. Καμιά άλλη ειδικότητα δεν έχει τέτοιες "εγγυημένες" θέσεις και χρόνους διορισμού στο ΕΣΥ σαν επιμελητές. Κατά την γνώμη μου αυτό είναι λάθος αλλά γίνεται. Να ξέρετε ότι η πίεση στα άκρα μπορεί να λειτουργήσει και ως μπούμεραγκ
γ) Δεν τίθεται θέμα 1/5 για τις θέσεις που προκηρύσσονται για αγροτικούς ιατρούς
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
1 Απαντήσεις
5299 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 13 Ιουλίου 2010, 15:54:24
από anastasios theodoridis
13 Απαντήσεις
11099 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 11 Δεκεμβρίου 2010, 10:43:17
από anastasios theodoridis
56 Απαντήσεις