Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία
ΣΤΡΑΤΟΣ:
Τα χαρτια των γενικων ιατρων ειχαν μπλοκαριστει για περιπου ενα μηνα πριν 4 ημερες σταλθηκαν για ΦΕΚ και αυτο γιατι δεν ειχε ξεκαθαρισει εαν το 1/5 ισχυει και για την προκηρυξη του Δεκεμβριου τελικα ειπαν οτι δεν ισχυει για την συγκεκριμενη προκηρυξη αλλα για τις επομενες προκηρυξεις και ετσι ξεμπλοκαριστηκαν
giannisgeo:
πως είχαν μπλοκαριστεί για ένα μήνα, τα αποτελέσματα πριν κάτι μέρες βγήκανε. Μας δουλεύεις;
anastasios theodoridis:
Αν έχει την καλοσύνη κάποιος διαχειριστής να σβήσει τα παραπάνω 100 "καλησπέρα" και "γεια σας" που δε δείχνουν και πολύ σοβαρότητα.
Επειδή δέχτηκα κάποια μηνύματα από συναδέλφους Γενικούς Ιατρούς και κατανοώ την αγωνία τους επικοινώνησα πριν από λίγο με τους αρμόδιους στο τμήμα αγροτικών (υπάλληλο και προϊστάμενο).
Δεν έχει αλλάξει τίποτα από την προηγούμενη ενημέρωση, οι Γενικοί Ιατροί συνεχίζουν να διορίζονται κανονικά και δεν υπάγονται στην εγκύκλιο "5 παραιτήσεις - 1 διορισμός".
kefalidisg:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν έχει την καλοσύνη κάποιος διαχειριστής να σβήσει τα παραπάνω 100 "καλησπέρα" και "γεια σας" που δε δείχνουν και πολύ σοβαρότητα.
Επειδή δέχτηκα κάποια μηνύματα από συναδέλφους Γενικούς Ιατρούς και κατανοώ την αγωνία τους επικοινώνησα πριν από λίγο με τους αρμόδιους στο τμήμα αγροτικών (υπάλληλο και προϊστάμενο).
Δεν έχει αλλάξει τίποτα από την προηγούμενη ενημέρωση, οι Γενικοί Ιατροί συνεχίζουν να διορίζονται κανονικά και δεν υπάγονται στην εγκύκλιο "5 παραιτήσεις - 1 διορισμός".
--- Τέλος παράθεσης ---
Τάσο σε ευχαριστούμε για την έγκυρη ενημέρωση. Εξάλλου υπάρχουν κάποια κενά σε αυτά που ανέφερε ο συνάδελφος, ΦΕΚ διορισμών ακόμη δεν έχουν αρχίσει να εκδίδονται για καμμία θέση στο δημόσιο, την διαδικασία αυτήν την έχω ξαναπεράσει και διαρκει λίγο περισσότερο μια και περνάει και από το λογιστήριο του κράτους, συνολικά πέντε περίπου μήνες(συνάδελφος που πέρυσι τη ίδια εποχή συμμετείχε στην προκήρυξη του Δεκεμβρίου διορίστηκε στις 15 Μαίου). Όσον αφορά το 5/1 σίγουρα περνάει από το μυαλό τους αλλά είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί στην πράξη και δε νομίζω να γίνει.
ioannis thessaloniki:
Παρακολουθώ από νωρίς την προσπάθεια του συναδέλφου ΣΤΡΑΤΟΥ να μας πείσει για τις περίεργες απόψεις του αλλά δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι μας περιπέζει. Καλησπερίζω τους πάντες σαν καινούριο μέλος, αν και σαν επισκέπτης είμαι παλιός.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση