Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία

<< < (12/48) > >>

ΣΤΡΑΤΟΣ:
Δεν κοροιδευω κανεναν συναδελφε απορω γιατι το λες αυτο τελος παντων

ΣΤΡΑΤΟΣ:
Ειμαι ανεργος 7 μηνες και οπως καταλαβαινεις μονο διαθεση για κοροιδια δεν υπαρχει. εγω αυτην την ενημερωση εχω αυτην σας λεω

Περιθωριακός:
Δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη διεγραφη το post μου.. στο οποιο εξεφραζα την αποψη οτι η συμπεριφορα του μελους ΣΤΡΑΤΟΣ μου ειναι υποπτη, καθοτι ειναι πρωτοεμφανιζομενος και οι πληροφοριες του τουλαχιστον ανακριβεις.. ???

socrev:
Πάντως η προκήρυξη Μαρτίου θα βγει Πέμπτη ή το αργότερο Δευτέρα.Όσον αφορά τον κανόνα 1/5 δεν υπάρχει τετοια πρόθεση απο το υπουργείο για την Πρωτοβάθμια περίθαλψη τουλάχιστον, ωστόσο όσο το αναφέρουμε τους βάζουμε και ιδέες!!Τι να πω ας πάρουμε θέση τώρα και όσο περιμένουμε θα ζήσουμε με το επίδομα ανεργίας (αν δεν το κόψουν και αυτό λόγω εισοδηματικών κριτηρίων)

Δ. Κουναλάκης:
Να υπενθυμίσω κάτι κάποια πράγματα που ίσως έχετε ξεχάσει:
α) Έριδες και τσακωμοί δεν προβλέπονται από τους κανόνες του forum
β) Οι γενικοί ιατροί είναι τυχεροί που διορίζονται σε θέσεις αγροτικών με την γνωστή διαδικασία. Καμιά άλλη ειδικότητα δεν έχει τέτοιες "εγγυημένες" θέσεις και χρόνους διορισμού στο ΕΣΥ σαν επιμελητές. Κατά την γνώμη μου αυτό είναι λάθος αλλά γίνεται. Να ξέρετε ότι η πίεση στα άκρα μπορεί να λειτουργήσει και ως μπούμεραγκ
γ) Δεν τίθεται θέμα 1/5 για τις θέσεις που προκηρύσσονται για αγροτικούς ιατρούς

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση