Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
8 Νοεμβρίου 2024, 09:24:05

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία  (Αναγνώστηκε 95144 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

30 Μαρτίου 2011, 21:27:24
Απάντηση #90
Αποσυνδεδεμένος

kefalidisg

Επώνυμοι
  Ίσως η γιατρός που παρουσιάστηκε ''χρωστούσε'' μόνο 2 μήνες αγροτικού. Αυτό σημαίνει πως μάλλον είχε παραιτηθεί παλαιότερα και της έμεινε ένα μικρό κομμάτι, έτσι επαναπροκηρύχθηκε. Ξέρεις αν δεν το έκανε δε θα μπορούσε να διεκδικήσει θέση στο δημόσιο μια και δεν θα είχε εκπληρώσει την υπηρεσία υπαίθρου αν και νομίζω ότι αν περάσουν κάποια χρόνια δεν υπάρχει πρόβλημα. τώρα που το ξανασκέφτομαι μήπως αφού το πήρε ανακάλυωε πως δεν είναι υποχρεωμένη να τελειώσει το αγροτικό; κάτι τέτοιο πάντως συμβαίνει.
« Τελευταία τροποποίηση: 30 Μαρτίου 2011, 21:31:42 από kefalidisg »
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ
ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

30 Μαρτίου 2011, 21:35:50
Απάντηση #91
Αποσυνδεδεμένος

papadoc

Καλησπερα. Μια ερωτηση:
Για τους γιατρους επι θητεια,αναφερεται σαν απαιτουμενο δικαιολογητικο η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ από προηγούμενη θέση.
Τι ακριβως βεβαιωση ειναι αυτη? Ειναι η βεβαιωση που πηραμε απο το Νοσοκομειο οταν τελειωσαμε απ το αγροτικο, ή ειναι καποιο αλλο εγγραφο?
Παρακαλω να με διαφωτισετε. Ευχαριστω.

30 Μαρτίου 2011, 21:38:01
Απάντηση #92
Αποσυνδεδεμένος

mirto saritzoglou

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
 Ίσως η γιατρός που παρουσιάστηκε ''χρωστούσε'' μόνο 2 μήνες αγροτικού. Αυτό σημαίνει πως μάλλον είχε παραιτηθεί παλαιότερα και της έμεινε ένα μικρό κομμάτι, έτσι επαναπροκηρύχθηκε. Ξέρεις αν δεν το έκανε δε θα μπορούσε να διεκδικήσει θέση στο δημόσιο μια και δεν θα είχε εκπληρώσει την υπηρεσία υπαίθρου αν και νομίζω ότι αν περάσουν κάποια χρόνια δεν υπάρχει πρόβλημα. τώρα που το ξανασκέφτομαι μήπως αφού το πήρε ανακάλυωε πως δεν είναι υποχρεωμένη να τελειώσει το αγροτικό; κάτι τέτοιο πάντως συμβαίνει.

Μαλιστα!Μοιαζει λογικο αυτο που λες
Ευχαριστώ πολυ.

1 Απριλίου 2011, 11:55:59
Απάντηση #93
Αποσυνδεδεμένος

aegeanman

Καλημέρα,

Έχει ακουστεί ότι από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η δημοσίευση ΦΕΚ για τους διορισμούς Γενικών Ιατρών που καταλαμβάνουν θέση στη προκήρυξη του Δεκεμβρίου. Όποιος συνάδελφος γνωρίζει κάτι σχετικά με το θέμα αυτό ας το επιβεβαιώσει. Και καλό μήνα!
Δημήτρης Ι

1 Απριλίου 2011, 12:34:04
Απάντηση #94
Αποσυνδεδεμένος

ΣΤΡΑΤΟΣ

Θα ηθελα εαν γνωριζει καποιος να με ενημερωσει εαν στην σελιδα Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος εκτος απο την ενημερωση για την δημοσιευση ΦΕΚ οσον αφορα τους διορισμους ιατρων στο ΕΣΥ μπορει να ενημερωθει  και για την αντιστοιχη δημοσιευση ΦΕΚ των γενικων  ιατρων που εχουν παρει καποια θεση σε καποιο περιφερειακο ιατρειο η ΚΥ και αναμενουν τον διορισμο τους. Ευχαριστω

1 Απριλίου 2011, 13:30:07
Απάντηση #95
Αποσυνδεδεμένος

ΣΤΡΑΤΟΣ

Συναδελφοι το υπουργειο ειναι απιστευτο πριν μια εβδομαδα ειχα μιλησει με την αντωνιου που ειναι υπευθυνη σε θεματα που αφορουν τους γενικους ιατρους την ειχα ρωτησει ποτε περιπου θα αρχισουν να αποστελονται οι διορισμοι των γενικων ιατρων οσο αφορα τα περιφερειακα ιατρεια και τα ΚΥ τηςπροκηρυξης του δεκεμβριου και μου ειχε πει σε περιπου 3 εβδομαδες θα τους εχουμε παραλαβει.Σημερα επικοινωνησα παλι μαζι της και μου ειπε οτι τα χαρτια ειναι στα εντελομενα θα υπαρχει μια καθυστερηση περιπου κανενα μηνα απο τωρα προσεξτε περιπου μου ειπε οποτε καταλαβαινετε καλο κουραγιο και υπομονη σε ολους για οποιον θελει επιπλεον ενημερωση τα τηλ ειναι 2105231563 και 2105231537

1 Απριλίου 2011, 13:56:04
Απάντηση #96
Αποσυνδεδεμένος

kefalidisg

Επώνυμοι
Συναδελφοι το υπουργειο ειναι απιστευτο πριν μια εβδομαδα ειχα μιλησει με την αντωνιου που ειναι υπευθυνη σε θεματα που αφορουν τους γενικους ιατρους την ειχα ρωτησει ποτε περιπου θα αρχισουν να αποστελονται οι διορισμοι των γενικων ιατρων οσο αφορα τα περιφερειακα ιατρεια και τα ΚΥ τηςπροκηρυξης του δεκεμβριου και μου ειχε πει σε περιπου 3 εβδομαδες θα τους εχουμε παραλαβει.Σημερα επικοινωνησα παλι μαζι της και μου ειπε οτι τα χαρτια ειναι στα εντελομενα θα υπαρχει μια καθυστερηση περιπου κανενα μηνα απο τωρα προσεξτε περιπου μου ειπε οποτε καταλαβαινετε καλο κουραγιο και υπομονη σε ολους για οποιον θελει επιπλεον ενημερωση τα τηλ ειναι 2105231563 και 2105231537
Συνάδελφε δίκιο έχεις. Το τηλέφωνο της Αντωνίου το είχα και γω από τον προηγούμενο διορισμό μου και ισχύει. Επικοινώνησα και γω μαζί της και μου είπε τα ίδια, μόνο που εγώ δεν βλέπω καθυστέρηση, όπως σου είχα πει μετά τις 15 Μάη περίμενε διορισμό: έχουμε και λέμε, σήμερα είναι 1 Απριλίου(καλό μήνα) 1 εβδομάδα στα εντελόμενα +2-3 μέρες στην Αντωνίου μέχρι να τα στείλει για ΦΕΚ πάμε 10 του μηνός, εκεί θέλουν 20-30 μέρες, είναι και το Πάσχα στην μέση, αρχές Μάη, επιστρέφουν στην Αντωνίου(μόνο με το ΦΕΚ δεν διορίζεσαι), μας αποστέλλει αυτή την εντολή και ταυτόχρονα και στα νοσοκομεία και διορίζεσαι με όποια έρθει πρώτη μέσα σε 7-10 μέρες, δηλαδή μετά τις 15 Μάη. Άκριβώς όπως και ο φίλος μου πέρυσι.
 Απαντώντας και σε παραπάνω ερωτησή σου, ναι στο τεύχος Γ των ΦΕΚ στο et.gr θα βγουν και οι δικοί μας διορισμοί, όποτε βγουν.......
 Καλό κουράγιο!!!!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ

1 Απριλίου 2011, 15:47:11
Απάντηση #97
Αποσυνδεδεμένος

ΣΤΡΑΤΟΣ

Καλο μηνα σε ευχαριστω για την απαντηση  καλη υπομονη σε οσους περιμενουν τον διορισμο τους και κουραγιο σε οσους θα δηλωσουν τωρα

11 Απριλίου 2011, 13:00:27
Απάντηση #98
Αποσυνδεδεμένος

kefalidisg

Επώνυμοι
  Προς όλους τους συναδέρφους Γ.Ι. που διορίζονται με την προκήρυξη του Δεκεμβρίου: οι διορισμοί πέρασαν από τα εντελώμενα και βρίσκονται ''προς'' το τυπογραφείο, το χρονοδιάγραμμα τηρείτε απαρέκλητα, το θέμα είναι ότι από ότι έμαθα ακόμη δεν έχουν φθάσει στο τυπογραφείο και είναι ακόμη στο Υπουργείο ή και στον δρόμο.......ας ελπίσουμε ότι μέσα σ΄αυτήν την εβδομάδα θα φθάσουν. Παράκληση και σε άλλους συναδέλφους αν επικοινωνήσουν με το Υπουργείο στο 2105231537 να ρωτήσουν ακριβώς πότε θα φύγουν γιατί το ''προς'' υπογραφή δεν το ξεκαθαρίζει.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ

12 Απριλίου 2011, 08:56:00
Απάντηση #99
Αποσυνδεδεμένος

aegeanman

Εγώ συνάδελφοι πολύ φοβάμαι ότι και για τις τοποθετήσεις των Γενικών Ιατρών από την προκήρυξη του Δεκεμβρίου θα εφαρμοστεί ο κανόνας 5 προς 1 ή 7 προς 1 ή οτιδήποτε μια και αφορούν προσλήψεις του κλάδου Ιατρών ΕΣΥ μέσα στο 2011 και θα αποτελέσουν μέρος αυτών που έχουν διατεθεί για τις αντίστοιχες θέσεις στο 2011 (αναφέρεται ο αριθμός 681 προσλήψεις αλλά όπως έχουν τα πράγματα μάλλον θα είναι πολύ μικρότερος...). Άλλωστε η απόφαση Ραγκούση μέσα στο Φεβρουάριο ήταν σαφής για πάγωμα έκδοσης απόφασης ΦΕΚ ομαδικής ή ατομικής μέχρις ότου ξεκαθαριστεί ποιος θα είναι ο αριθμός των προσλήψεων που θα γίνουν και σε ποιους τομείς... Μακάρι να διαψευτώ για αυτά που γράφω, αλλά καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι μια και οι εξελίξεις πλέον αλλάζουν μέρα με τη μέρα και όλοι είμαστε σε φάση αναμονής αυτών...
Δημήτρης Ι

12 Απριλίου 2011, 10:38:32
Απάντηση #100
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Δεν θεωρώ πως το 5 προς 1, θα ισχύσει για ΓΙ για τις θέσεις περιφερειακών ιατρείων. Το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί και πιο παλιά απ ότι είδα και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

12 Απριλίου 2011, 15:10:03
Απάντηση #101
Αποσυνδεδεμένος

aegeanman

Δεν θεωρώ πως το 5 προς 1, θα ισχύσει για ΓΙ για τις θέσεις περιφερειακών ιατρείων. Το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί και πιο παλιά απ ότι είδα και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα... Αλλά κανείς από το υπουργείο δεν είναι σε θέση να δώσει με βεβαιότητα απάντηση στο αν θα γίνουν κανονικά με βάση το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει συνήθως στις προσλήψεις αυτές
Δημήτρης Ι

16 Απριλίου 2011, 00:05:08
Απάντηση #102
Αποσυνδεδεμένος

ΣΤΡΑΤΟΣ

Επικοινωνησα σημερα με το υπουργειο 15/4 στο 2105231563 και ρωτησα σχετικα με τους διορισμους μας που ολοι τοσο περιμενουμε μου απαντησαν οτι αυτοι βρισκονται στο ΕΤ για ΦΕΚ τους ρωτησα για τον χρονο που θα χρειαστει περιπου για την εκδοση ΦΕΚ και την αποστολη τους μου απαντησαν οτι στο τυπογραφειο παντα υπαρχει μια σχετικη καθυστερηση πανω κατω ενα μηνα κατι λιγοτερο η περισσοτερο απο σημερα στο ΕΤ πηγαν πριν 3 ημερες ενω θα επρεπε να βρισκονταν τουλαχιστον προ 10 ημερες εκει και αυτο γιατι απο ενημερωση που ειχα απο συναδελφο γενικο ιατρο που περιμενει και αυτος τον διορισμο του  η νεα αυτη καθυστερηση υπηρξε γιατι απο ενημερωση που ειχε απο γνωστο του ατομο μεσα απο το υπουργειο τωρα ξεκαθαριστηκε το θεμα οτι τελικα οι γενικοι ιατροι της προκηρυξης του Δεκεμβρη θα διοριστουν κανονικα φανταστειτε μου ειπε οτι αυτο πριν 3-4 ημερες ηταν αβεβαιο οσο για τους διορισμους των συναδελφων που αφορουν την προκηρυξη του Μαρτιου αυτοι ειναι αβεβαιο για το ποτε θα γινουν και εαν τελικα χρειαστει να περιμενουν 1 η ακομη και 2 χρονια. Δυσκολοι καιροι συναδελφοι μακαρι να μην αληθευει αυτο

16 Απριλίου 2011, 01:02:21
Απάντηση #103
Αποσυνδεδεμένος

ΑΡΗΣ

ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

16 Απριλίου 2011, 10:48:27
Απάντηση #104
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Πολύ βλέπω νοιάζεται ο συνάδελφος για την προκήρυξη του Μαρτίου, αν και ο ίδιος ανήκει σε αυτήν του Δεκεμβρίου. Το θέμα με τις......δημοσιογραφικές του πληροφορίες- συνήθως είναι και καταστροφικές βέβαια- έχει αναλυθεί και παλιότερα. Δεν υπάρχει κανένα νεότερο, δεν υπάρχει καμια απόφαση αναστολής διορισμών ΓΙ σε ΠΙ, καμία εγκύκλιος ούτε του υπουργείου Υγείας, ούτε καν του υπυργείου οικονομικών. Τίποτα δεν άλλαξε και αν αλλάξει θα ανακοινωθεί. Καλό ΠΑΣΧΑ.

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
1 Απαντήσεις
5300 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 13 Ιουλίου 2010, 15:54:24
από anastasios theodoridis
13 Απαντήσεις
11102 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 11 Δεκεμβρίου 2010, 10:43:17
από anastasios theodoridis
56 Απαντήσεις
34835 Εμφανίσεις