Γενικά > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

Συνέντευξη Υπουργού Υγείας ή αξιωματούχων σχετικών με την υγεία

<< < (2/3) > >>

alfie:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΒασικά ο χρόνος ζωής τους εξαρτάται από αυτόν που τα στέλνει. Εάν θελει απλά να γράψει κάτι το κάνει ξεκάρφωτα. Εάν θέλει να έχει μέλλον το κάνει οργανωμένα σε ένα ενιαίο τόπικ. Οι συντονιστές σπάνια κάνουν κάτι σε συνενώσεις ή διαιρέσεις καθώς αυτό τροποποιεί την αρχική ιδέα του δημιουργού του. Εάν εχεις κάποια που θέλεις να τα συνενώσω και είσαι ο αποστολέας αυτών μου στέλνεις πμ με λινκς στα θέματα που θέλεις να συνενωθούν.

--- Τέλος παράθεσης ---

Το "συμφωνώ" είναι περισσότερο "ευχαριστώ" για την άμεση απάντηση. Έχω κάποιες διαφωνίες βέβαια...
Διαφωνώ με αυτό που γράψατε ότι "ο χρόνος ζωής τους εξαρτάται από αυτόν που τα στέλνει".
Προς διευκόλυνση όλων, πρότεινα αυτό που πρότεινα και επειδή μου αρέσουν οι νοικοκυρεμένες δουλειές (γενικότερα στη ζωή μου).
Θεωρώ λάθος να φορτώνουμε το φόρουμ με δεκάδες τόπικς, που θα μπορούσαν κάλλιστα να οργανωθούν σε ένα ενιαίο.
Το ότι δεν το σκέφθηκα νωρίτερα, δεν σημαίνει ότι ποστάρω κάτι, απλά για να το κάνω "ξεκάρφωτα", όπως λέτε (αν απευθύνεστε σε μένα..).

Δ. Κουναλάκης:
Τίποτα το προσωπικό αλλά...
όσο περισσότερα θέματα είναι σε ένα topic, τόσο περισσότεροι θα το διαβάσουν, τόσο πιο ορατό θα είναι στις μηχανές αναζήτησης, τόσο περισσότερο πιθανό είναι να διαβάσει κανείς τα παλαιότερα θέματα όταν δημοσιεύεται ένα νέο.

alfie:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

«Βόμβες» από τον Ανδρέα Λοβέρδο ο οποίος με ένα διπλό χτύπημα κάνει άνω-κάτω την κυβέρνηση. Σκληρή αντιπαράθεση με τη ΝΔ.

Ο υπουργός Υγείας μέσω στη Realnews πετάει το γάντι στους πολιτικούς αντιπάλους του ΠΑΣΟΚ, σε Μέσα Ενημέρωσης αλλά και σε όλους όσοι προπηλακίζουν υπουργούς και βουλευτές λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όταν έχουμε ειδικά, ορισμένες μιντιακές ισοπεδωτικές κραυγές, με αδυσώπητη και εκ του ασφαλούς κριτική, όταν προπηλακιζόμαστε, όταν ο αντιπολιτευτικός λόγος είναι καταγγελτικός και εύκολος, τότε ξέρετε τι έρχεται αυθόρμητα στο μυαλό; Να φύγουμε να έρθουν να τα κάνουν κάποιοι άλλοι... Να δούμε θα τα κάνουν καλύτερα;» τονίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Ο κ. Λοβέρδος ας μην απειλεί τους πολίτες ότι "προσέξτε διότι θα φύγουμε", όπως λέει στη συνέντευξή του στη Real News. Ούτως ή άλλως, οι πολίτες θα το κάνουν πράξη αυτό, με την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές» απάντησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης.

Ο υπουργός Υγείας μιλώντας χθες στο Mega έριξε την πρώτη «βόμβα», αποδομώντας εν πολλοίς τα έως τώρα επιχειρήματα της κυβέρνησης για το τι παρέλαβε από τη ΝΔ.

Τι είπε ο υπουργός:

-Το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση ήταν δημαγωγικό.

-Είπε ότι λεφτά υπάρχουν, ενώ δεν υπήρχαν...

-Την κακή νοοτροπία τη δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ‘80.

-Θα ήμουν πάρα πολύ προσεκτικός σε ό,τι αφορά τη χρήση όρων χρεοκοπία ή με κάποιον επιθετικό προσδιορισμό.

alfie:

alfie:
O υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο "Εθνος της Κυριακής" προειδοποίησε ότι η Υγεία είναι "δημόσιο αγαθό που δεν υπόκειται στην ιδιοκτησία κανενός, ούτε φυσικά και των εργαζομένων σε αυτήν".

Και εξήγησε χαρακτηριστικά: "Κανείς δεν δικαιούται να συμπεριλαμβάνει στα μέσα διαμαρτυρίας του εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής την καταστροφή της δημόσιας Υγείας ή τη διακοπή της παροχής της".

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση