Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες
5->8->10->? πρός 1
matakias:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Να ρωτήσουμε κάτι άλλο κ. Υπουργέ. Οι προσλήψεις που έχουν βγει στη δημοσιότητα για τους γιατρούς θα τρέξουν, έτσι δεν είναι, ανεξάρτητα από …
Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Για τους νοσηλευτές, κυρίως, που είναι θέμα γραφειοκρατίας θα τους πάρουμε. Για τους γιατρούς είναι θέμα αξιολόγησης των νοσοκομείων, ποιον γιατρό θα προσλάβουν.Οι καθυστερήσεις από το 2009 βαραίνουν τα νοσοκομεία.
Και μάλιστα έκανα και μια σχετική τροπολογία στη Βουλή και απλοποίησα τη διαδικασία, για να πάνε πιο γρήγορα και στο χέρι τους είναι να προσληφθούν οι γιατροί. Πρέπει, όμως, να ξέρετε ότι το σύστημα υγείας δεν πάσχει από έλλειψη ιατρικού προσωπικού …
Οπότε μάλλον 5-1 για ΟΛΟΥΣ τους επιμελητές(-τριες).
anastasios theodoridis:
Σε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα το Υπουργείο όπως πάντα.....(μέρες που είναι δε βρίζω).
Ο κ. Μπραβάκος προϊστάμενος Ν.Π. του Υπουργείου θα απαντήσει αύριο αφού συζητήσει το θέμα με την ηγεσία.
Το γραφείο του υπουργού με παρέπεμψε στον κ. Μπραβάκο και όταν ανέφερα πως δε γνωρίζει με παρέπεμψε στην κα Αρβανίτου (προϊσταμένη στο τμήμα ειδικευομένων) μπερδεύοντας τους Γενικούς Ιατρούς με τους ειδικευόμενους και στη συνέχεια μου είπαν να επικοινωνήσω με τον προϊστάμενο του τμήματος αγροτικών που δυστυχώς αγνοούσαν πως εδώ και ενάμιση χρόνο δεν τοποθετήθηκε κανείς. Όταν τους είπα πως καλά είναι να οργανωθούν και να βγάλουν μία ανακοίνωση μου είπαν πως αύριο θα έχει ενημερωθεί ο κ. Μπραβάκος και θα απαντήσει.
Τι οργάνωση να περιμένεις σε ένα γραφείο που διορίσθηκαν το τελευταίο διάστημα κάθε καρυδιάς καρύδι ως "ειδικός συνεργάτης" και δεν έχουν χώρο να καθίσουν.
Τέσπα, αύριο πιστεύω να δώσει απάντηση στο θέμα ο κ. Μπραβάκος την οποία και θα δημοσιεύσω εδώ.
odysseasa:
Από την ημέρα που εγραψες συνάδελφε για την επικοινωνία σου με τον κ Μπραβάκο και τους λοιπούς στο Υπουργείο, μπαίνω 3 φορές ημερισίως στο φορουμ-χωρίς υπερβολή- περιμένοντας τα νεα. Είναι οτι σημαντικότερο για εμας τους Γενικούς γιατρούς να γνωρίζουμε τι θα γίνει με τους διορισμούς μας στα ΠΙ απο εδώ και στο εξής. Υποθέτω πως δεν είχες κάτι νεότερο...
anastasios theodoridis:
Την Τετάρτη πήρα ξανά τηλέφωνο αλλά αν και προσπάθησα 5-6 φορές η "κοπρίτισσα" γραμματέας δεν απάντησε στο τηλέφωνο.
Σήμερα επέμενα....και δυστυχώς απάντησε. Αφού ήθελε να της εξηγήσω ξανά περί του θέματος κάτι που δεν ήταν δυνατόν να κάνω ξανά επειδή είμαι σίγουρος πως δε θα καταλάβει μία τελειόφοιτος δημοτικού κράτησε τα στοιχεία μου και θα επικοινωνήσει ο κύριος Μπραβάκος τη Δευτέρα μαζί μου..
Αν τη Δευτέρα δε λάβω απάντηση τηλεφωνικώς θέλω να πιστεύω πως θα μου απαντήσει ο οποιοσδήποτε αρμόδιος "κοπρίτης" που βρίσκεται εκεί μέσα αφού την Τρίτη θα βρίσκομαι Αθήνα.
αφροδιτη:
καλη επιτυχια συνάδελφε.....περιμένουμε με αγωνία τα νέα .......κι εγω στην ιδια κατασταση βρισκομαι
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση