Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Τι κάνουμε με την απόδειξη σε ασθενείς που δεν τους παίρνουμε χρήματα;

<< < (3/6) > >>

ΑΡΗΣ:
Νόμιμη υποχρέωση δεν έχω προς την αρραβωνιαστικιά μου. Αν πεθάνω δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτε με νόμιμο μέσο. Στον πέμπτο ξάδελφό μου όμως, τον οποίο δεν έχω δει ποτέ, έχω νόμιμη υποχρέωση υπό προυποθέσεις βέβαια. Αν πεθάνω και δεν υπάρχει κανένας κοντινότερος συγγενής εν ζωή, θα με κληρονομήσει.

medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος...
Τώρα λοιπόν,... με τη διακοπή των συμβάσεων του ΤΣΑΥ, σαφώς αναγκάζομαι να κόβω πολύ περισσότερες.
...

--- Τέλος παράθεσης ---

Δηλαδή πριν την διακοπή των συμβάσεων με το ΤΣΑΥ, έκοβες "χαρτάκι" από το βιβλιάριο του ασθενή-ΤΣΑΥ; Αυτό δεν ήταν παροχή υπηρεσιών μετά αμοιβής; Σημασία έχει εάν έβγαινε το ποσό εκείνη την στιγμή από την τσέπη του ασθενή-ΤΣΑΥ ή το αν τελικά υπήρχε "συναλλαγή"; Γιατί όταν λέμε "δωρεάν" εννοούμε "δωρεάν". Και για για τον ασθενή και για τον ιατρό. Ή μήπως όχι;

ΑΡΗΣ:
Ακριβώς. Δωρεάν σημαίνει ότι επωμίζομαι εγώ ο ίδιος το κόστος και όχι όπως τα δωρεάν κοινωνικά ιατρεία που προωθούν οι νοσοκομειακές ενώσεις που το κόστος το επωμίζεται ο φορολογούμενος.   

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
σε ιδ.ιατρειο εχεις δικαιωμα να κοβεις και αποδειξη ΔΩΡΕΑΝ,σε καποιο ποσοστο επι του συνολου που δεν θυμαμαι τωρα

Αναγνώστου Ι.:
Μax 10 % επί του συνόλου  μου είπανε 2 λογιστές.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση