Γενικά > Ενδιαφέροντα Links
20/01/2011: Αρνητική λίστα φαρμάκων εξέδωσε ο ΕΟΦ
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣηκωνω αναστημα,υποστηριζω πως το φαρμακο ειναι σιροπι απο γλυκο κουταλιου
--- Τέλος παράθεσης ---
Το πρόβλημα είναι ότι σηκώνει ανάστημα και ο συγγενής του ασφαλισμένου όταν πας να του το εξηγήσεις, και κατόπιν ακολουθούν τα γνωστά φαινόμενα, αντεγκλήσεις, βρισιές, φτυσιές, απειλές, κ.α.
Θυμάμαι παλαιότερα που ο ΟΓΑ επιχορηγούσε κατά 100% γνωστά "hi-tec" επιθέματα κατακλίσεων (με μηνιαίο κόστος >1,500 ευρώ), είχε έρθει συνοδός ασφαλισμένου και απαίτησε από τον ιατρό:
- Είμαστε ασφαλισμένοι του ΟΓΑ και θέλουμε το καλύτερο! Ακούς; Το καλύτερο! Και από τη στιγμή που μας τα δικαιολογεί το Ταμείο μας, θα τα πάρουμε οπωσδήποτε, ότι κι αν λες εσύ!
Harper:
με αυτο το σκεπτικο ομως πρεπει να γραφουμε και καθε αντιβιωση,αναλγητικο,φαρμακο για οστεοπορωση επι οστεοπενιας κτλ που μας φερνουν με σακουλες.
Αν θελουμε να κρατησουμε αμυνα στο συστημα που καταρρει πρεπει να κανουμε και μονοι μας κρατει
Harper:
@ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ
Σορρυ για τη μινι αντιπαραθεση πριν.Δε θα μιλησω προσωπικα και ο καθενας μπορει να πιστευει πως ως ανωνυμος ηθικολογω και πως λεω ό,τι παπαδες θελω.Δεκτο!
Ενα πραγμα μονο θα μου επιτραπει να τονισω γιατι με ενοχλει και δε μπορω να σιωπω.Ψαχνουμε να βρουμε τι φταιει για την καταντια στο χωρο του φαρμακου.Οσο και να το διυλιζω φθανω στο ιδιο πάντα συμπερασμα:Φταιμε σε μεγαλο βαθμο -αν οχι σε αποκλειστικοτητα-εμεις οι ιδιοι οι γιατροι.Ολα αυτα τα χρονια πολλοι "συναδελφοι" ειχαν στησει παρτι με φαρμακευτικες σε ενα κρατος που δεν ηλεγχε τιποτα.Αυτοι οι "συναδελφοι" λοιπον-που δεν ηταν και λιγοι-γεμισαν την αγορα με φαρμακα -χειρουργικα υλικα κτλ και ξεσκισαν τα ταμεια με αντικρυσμα δωρακια τουριστοιατρικης,συνεδριων και υλικων αγαθων.Και τωρα καλουμαστε ΟΛΟΙ να κανουμε εκπτωσεις στην ιατρικη που ξερουμε και να ψαχνουμε δηθεν τι φταιει επειδη καποιοι για πολλα χρονια ροκανιζαν απληστα την καρεκλα που μας ειχαν εμπιστευθει.Λυπάμαι που τα λεω χυμα αλλα δε φταιει τιποτα άλλο περα απο την αλογιστη χρηση της εξουσιας που μας δωθηκε.Το κρατος ειναι σαφως συνενοχο για την οκνηρια του και την ελλειψη ελεγκτικων μηχανισμων αλλα εμεις εχουμε τη μεγιστη ευθυνη για αυτη την καταχρηση εξουσιας που καναμε.Και τελικα ΟΛΟΙ τη βγαζουν καθαροι -χορτατοι και νηστικοι- και η μπαλλα των εκπτωσεων στην υγεια μας παιρνει ΟΛΟΥΣ!
Σημερα στο ονομα πανικοβλητων κινησεων για τη διασωση της οικονομιας κοψανε καποια φαρμακα που με σωστη χρηση και οχι καταχρηση ενδεχομενως ηταν οπλα στη φαρετρα καποιων.Ανησυχω και ειμαι περιεργος για το τι θα αποφασισουν να κοψουν αυριο...Και το χειροτερο ειναι οταν βαθια μεσα μου ξερω πως ο λογος για αυτες τις εκπτωσεις ειναι ο διπλανος μου ή ακομη και εγω ο ιδιος.Αντι λοιπον να χυνουμε τα κροκοδειλια δακρυα μας ας κανουμε την αυτοκριτικη μας ενθυμουμενοι τη λαικη θυμοσοφια "οπως στρωσαμε θα κοιμηθουμε"
Δ. Κουναλάκης:
Λίγα και γρήγορα:
Τo Resolor είναι στην αρνητική λίστα, ο καπνιστός σολομός θα γίνει πιο προσιτός.
To primperan κατάλαβε κανείς γιατί βγήκε;
medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος...
Με άλλα λογια ειμαι σαφως οργισμενος με την αδρανεια ή ηθελημενη αδιαφορια της πολιτειας -που μας εχει συνηθισει σε τετοιες συμπεριφορες-αλλα αυτη η μεγαλοπρεπης υποκρισια του ιατρικου κοσμου που ψαχνουν να βρουν ενοχους τη στιγμη που ενας καθρεπτης θα εδινε τελος στην αναζητηση τους,κυριολεκτικα με τρελαινει! Σπειραμε ανεμους και θα θερισουμε θυελλες.
...
Αλλα μας δωσαν μεγαλο κουταλι,μπουκωσαμε στη μασα και σιωπησαμε!
...
--- Τέλος παράθεσης ---
Δυστυχώς όμως, αγαπητέ jack, "η αλήθεια είναι ένας δαυλός που λάμπει μες στην ομίχλη, χωρίς να την διαλύει"(Claude Adrien Helvétius, 1715-1771, Γάλλος φιλόσοφος).
Πιστεύω ότι όλοι μας συμφωνούμε 100% με αυτά που γράφεις. Δυστυχώς όμως συμφωνούμε και στο ότι αυτά πρέπει να ισχύουν πάντα μόνο για τους άλλους και ποτέ για εμάς!!!
Not a valid youtube URL"Κλαίει ο γερο-γαϊδαράκος με παράπονο πολύ
γιατί άνθρωπο τον είπαν κι είν’ μεγάλη προσβολή.
Στα βαθιά τα γηρατειά του, άνθρωπο να τον επούνε;
πώς τη λεν’ τέτοια κουβέντα δίχως να τον λυπηθούνε;
Κλαίει ο γερο-γαϊδαράκος, με παράπονο πολύ
λέει μεσ’ τ’ αναφιλητά του με σπαρακτική φωνή.
Άνθρωπος εγώ δεν είμαι και μπορώ να τ’ αποδείξω.
Αντικλείδια εγώ δε φτιάχνω δε μπορώ να διαρρήξω,
τα παιδιά μου δεν τα δέρνω, δε μισώ, δεν κοροϊδεύω
δε μετέχω σε απάτες, δε σκοτώνω, δε ληστεύω.
Εγώ δεν κάνω ατιμίες ούτε σαμποτάζ και φόνους
στυγερές δολοφονίες, δεν προδίδω εγώ τους νόμους.
Όλ’ αυτά να τα σκεφτείτε γιατί λάθος έχει γίνει
είμαι γνήσιο γαϊδούρι, άνθρωπος δεν έχω γίνει."
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση