Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
8 Νοεμβρίου 2024, 18:33:26

Αποστολέας Θέμα: Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010  (Αναγνώστηκε 404008 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

11 Απριλίου 2011, 01:50:52
Απάντηση #150
Αποσυνδεδεμένος

DrG

Το ότι εργάζομαι στο εξωτερικό είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένου σχεδιασμού ο οποίος όμως περιλαμβάνει την επιστροφή με επίσης συγκεκριμένες προυποθέσεις και προγραμματισμό για τα οποία ο καθένας και στην συγκεκριμένη περίπτωση εγώ αναλαμβάνω τις ευθύνες. Η απώλεια της δυνατότητας επιλογής με καθιστά από ένα σημείο και πέρα -και για μένα το σημείο αυτό πέρασε πρόσφατα- εξόριστο και όχι κάποιον που ζει και εργαζεται στο εξωτερικό.

Επίσης αν και όταν ξεκίνησα είχα μια άποψη παραπλήσια με την δική σου, τώρα έχω την άποψη ότι αξίζει να πολεμάς στον τόπο σου για τον τόπο σου. Μόνο από ανάγκη λοιπόν θα έμενα εδώ πλέον. Το φάσμα των ιδιαιτεροτήτων του τόπου μας είναι τεράστιο από το χειρότερο εως το καλύτερο και απομένει στην γενιά μας δηλαδή σε εσένα και σε εμένα να αποφασίσει και να διαλέξει. Αν έχεις παιδιά είμαι βέβαιος ότι αντιλαμβάνεσαι πόσο σοβαρό είναι αυτό. Ας παλέψουμε για αυτά ... Δεν ξέρω τι αντίληψη έχεις για το UK αλλά προσωπικά το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα θα ήταν να μεγαλώσουν τα παιδιά μου σε μια χώρα σαν το UK.

Εκτός αυτών υπάρχουν ασφαλώς σοβαροί προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι τους οποίους δεν πρέπει να υποτιμάς. Αν δεν υπήρχαν, όπως κι αν κερδίζαμε το λότο, πράγματι το ψυχολογικό βάρος θα ήταν μικρότερο, έλα όμως που υπάρχουν. Όσο για την νοσταλγία ο Οδυσσέας μας καλύπτει αίωνες πριν ομολογόντας: Ως ουδέν γλυκίων ης πατρίδος ουδέ τοκείων γίγνεται. Εγώ δεν ξέρω να έχω δει κάτι γλυκύτερο απ' τη γης της (της πατρίδας του της Ιθάκης).

11 Απριλίου 2011, 17:05:39
Απάντηση #151
Αποσυνδεδεμένος

stathis

Πες τα ρε Γιωργη! Και εγω στην ιδια φαση με σενα ειμαι στη Γερμανια. Καποιος που δεν δουλεψε στο εξωτερικο δεν μπορει να καταλαβει αφενος τι θα πει σκληρη δουλεια και να εισαι μακρια απο την οικογενεια σου (εγω προσωπικα απο τη γυναικα μου και το γιο μου που ειναι μηνων). Στο κατω κατω θελουμε να γυρισουμε πισω οχι γιατι ειιμαστε φλουφληδες και δεν αντεχουμε την πιεση και τα εξαντλητικα ωραρια εδω, αλλα γιατι θελουμε να φερουμε και κατι καινουργιο στην Ελλαδα και στο ΕΣΥ και να εφαρμοσουμε αυτα που μαθαμε με κοπο στο εξωτερικο. Τωρα τα περι ΓΑΠ, βαλκανικου λουνα παρκ, συμμοριας που μας κυβερνα και λοιπα αλλα αντιπολιτευτικα που διαβαζω και στο ygeianet ειναι εντελως εκτος θεματος. Οι αριστεριστες συνδικαλιστες οφειλουν εκτος απο το να αρνουνται μονιμα  τα παντα, να σαμποταρουν καθε προσπαθεια που γινεται και να βριζουν εκλεγμενες κυβερνησεις και υπουργους να μας εξηγησουν τη δικη τους ευθυνη για το χαλι που εχει το ΕΣΥ και γιατι πασχιζουν τοσο να διατηρηθει η προφανεστατα παθολογικη σημερινη κατασταση. Μηπως τελικα αυτη η Μπανανια ειναι και δικο τους εργο? Η αντιπροταση τους φερ ειπειν για τις συγχωνευσεις ειναι οτι για παραδειγμα στο Λασιθι αλλα και σε πολλα αλλα μερη της Ελλαδας πρεπει να συνεχισουν να υπαρχουν μικρα ανεπαρκη και με τεραστιες ελλειψεις νοσοκομεια, απλα και μονο για να νομιζει ο τοπικος πληθυσμος οτι εχει περιθαλψη και οι καρεκλοκενταροι, διοικητες, διευθυντες  ή συνδικαλιστες καρεκλα και εξουσια. Αυτα δεν τα λεω εναντιον του moderator που δν τον γνωριζω κιολας αλλα για την ΟΕΓΝΕ, Βαρναβα κτλ.

11 Απριλίου 2011, 18:56:13
Απάντηση #152
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Αυτα δεν τα λεω εναντιον του moderator που δν τον γνωριζω κιολας

Fellas, έχει γίνει μια τρομερή παρεξήγα: Δεν έχω καμιά σχέση με το μοντουλίκι του Φόρουμ και ούτε θα μπορούσα άλλωστε αφού μάλιστα (αισθάνομαι ότι) βρίσκομαι επί ξυρού ακμής ως προς την ανοχή των διαχειριστών του απέναντί μου (και όχι άδικα).
Το νικ μου ξεκίνησε ως Ο (δια)κομιστής επειδή την εποχή που ξεκίνησε το Φόρουμ (πριν 3+ χρόνια) συνήθιζα να είμαι ο Νο1 υποψήφιος για να διεκπεραιώνω τις διακομιδές από το ΚΥ όπου δουλεύω προς το Νοσοκομείο (βλ. και τόπικ "Διακομιδές ασθενών"). Ωστόσο, καθώς αυτό το νικ φαίνεται να προκαλεί στα νέα μέλη μια εύλογη σύγχυση ως προς το ρόλο μου στο Φόρουμ, δεσμεύομαι να το αποσύρω και να το αντικαταστήσω σύντομα.
« Τελευταία τροποποίηση: 11 Απριλίου 2011, 23:53:50 από Ο διακοσμητής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

11 Απριλίου 2011, 19:54:41
Απάντηση #153
Αποσυνδεδεμένος

DrG

Stathis καλό κουράγιο. Σου εύχομαι ειλικρινά να είσαι στους 681 για να μην δεις το παιδί σου να μεγαλώνει από το skype. Για να μην δείχνει το παιδί σου το λαπτοπ όταν το ρωτάνε που είναι ο μπαμπάς...

Φίλε διακοσμητή η ζωή είναι δύσκολη για όλους. Οι απαισιόδοξες τοποθετήσεις όμως οδηγούν στην μιζέρια κι από αυτό εχουμε μαζέψει μπόλικο. Δίνοντας μικρούς αγώνες, καθαρίζοντας ο καθένας τον μικρό του κήπο θα φέρουμε αργά η γρήγορα την άνοιξη δίπλα μας, γύρω μας, παντού. Ίσως να είναι φαύλος κύκλος, ίσως η γενιά μας να μεγάλωσε στα μαλακά. Τώρα πρέπει να φροντισουμε για τους επόμενους. Και ναι, έχουμε να προσφέρουμε πολλά σε πολλούς όσοι από εμάς έκαναν το βήμα να πάρουν το δρόμο της ξενιτιάς. Και αυτά εγώ προσωπικά θέλω να τα φέρω πίσω γιατί τα χρωστάω στον τόπο μου και σε αυτούς που αγωνίστηκαν σκληρά πριν από εμάς και σε πολύ χειρότερες συνθήκες.

Εχετε παρατηρήσει ότι μέσα σε όλη αυτή την δίνη έχει αρχίσει να μαλακώνει το βλέμμα και η συμπεριφορά των ανθρώπων που περπατούν γύρω σας; Σας έχει συμβεί οι εικόνες και τα γεγονότα της καθημερινότητας να ανασύρουν από την μνήμη αυτό που αποτύπωσε ο λόγος των παλαιότερων για τα ''παλιά καλά χρόνια'' τοτε που οι άνθρωποι ήταν ''καλύτεροι''. Μήπως καθώς ξεφορτωνόμαστε την υποκρισία την ψευδαίσθηση και την αλλαζονεία της καλοπέρασης επιστρέφουμε σε ένα ποιο υγιές πρότυπο και σύνολο αξιών συνειδητά και μή. Μήπως τώρα φαίνονται πιο άχαροι ακόμα εκείνοι που επιμμένουν στην διατήρηση της κουλτούρας του τίποτα; Μήπως τα μάτια μας και τα αυτιά μας έγιναν πιο ευαίσθητα.... Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

11 Απριλίου 2011, 20:54:52
Απάντηση #154
Αποσυνδεδεμένος

christosdr

Αυτα δεν τα λεω εναντιον του moderator που δν τον γνωριζω κιολας

Fellas, έχει γίνει μια τρομερή παρεξήγα: Δεν έχω καμιά σχέση με το μοντουλίκι του Φόρουμ και ούτε θα μπορούσα άλλωστε αφού μάλιστα (αισθάνομαι ότι) βρίσκομαι επί ξυρού ακμής ως προς την ανοχή των διαχειριστών του απέναντί μου.
Το νικ μου ξεκίνησε ως Ο (δια)κομιστής επειδή την εποχή που ξεκίνησε το Φόρουμ (πριν 3+ χρόνια) συνήθιζα να είμαι ο Νο1 υποψήφιος για να διεκπεραιώνω τις διακομιδές από το ΚΥ όπου δουλεύω προς το Νοσοκομείο (βλ. και τόπικ "Διακομιδές ασθενών"). Ωστόσο, καθώς αυτό το νικ φαίνεται να προκαλεί στα νέα μέλη μια εύλογη σύγχυση ως προς το ρόλο μου στο Φόρουμ, δεσμεύομαι να το αποσύρω και να το αντικαταστήσω σύντομα.
Αγαπητέ Στάθη
Η αριστεροί συνδικαλιστές ιατροί δεν κυβερνούμε αυτόν τον τόπο. Είμαστε ιατροί που ζούμε από τον μισθό μας αγωνιζόμαστε για ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας στα Νοσοκομεία. Νομίζω ότι οι χαρακτηρισμοί σου είναι τουλάχιστον άδικοι. Σου εύχομαι να εργαστείς το συντομότερο κοντά στην οικογένεια σου.
Χ Δραγουμάνης
Μέλος ΔΣ Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγειάς Θράκης

Η

11 Απριλίου 2011, 21:46:49
Απάντηση #155
Αποσυνδεδεμένος

stathis

Γιωργο σε ευχαριστω πολυ και ευχομαι και σε σενα το καλυτερο και καλη πατριδα το συντομοτερο.
Χρηστο σε ευχαριστω και σενα για τις ευχες σου. Δεν εχω καμια διαθεση να αδικησω στο συνολο τους αριστερους ουτε τους συνδικαλιστες. Σωστα απο το προηγουμενο post βγαινει η εντυπωση οτι κανω μια γενικευση. Δεν ηταν προθεση μου αυτη. Απλα διαφωνω με τη λογικη και τον τροπο αγωνα πολλων αριστεριστων και μη συνδικαλιστων που εχω γνωρισει. Δεν μου αρεσει καποιος να απευθυνεται σε εκλεγμενο πρωθυπουργο και κυβερνηση με υβρεις οπως γινεται στο ygeianet. Το θεωρω οτι ειναι ακραιο και λαικισμος. Ακραιο επισης θεωρω να μην προσερχεται η ΟΕΓΝΕ σε οποιαδηποτε διαλογο με το υπουργειο, οπως και να γινεται καταληψη του υπουργειου απο τους γιατρους του ΙΚΑ οι οποιοι συνταγογραφουσαν στο αμφιθεατρο. Πιστευω οτι η συνδικαλιστικη ηγεσια αναλωνεται σε μετωπικη συγκρουση με την κυβερνηση εκφραζοντας την αδρανεια και τον συντηρητισμο του δεν αλλαζουμε τιποτα για να μην ξεβολευτουμε. Η κατασταση στα νοσοκομεια ειναι απεριγραπτη και πιστευω οτι και οι συνδικαλιστες μας εχουν μεριδιο ευθυνης γιατι διαφωνουν μονο χωρις να προτεινουν εφικτες λυσεις. Στο θεμα της συγχωνευσης, που προσωπικα το θεωρω κατα βαση σωστο, ειναι τοσο καθετα αρνητικοι που εμενα μου φαινεται υποπτο, οτι θελουν δηλαδη να διατηρηθει αυτη η κατασταση για να κρατησουν καποιοι τις καρεκλες και τα προνομια. Εχω περασει απο επαρχιακα και νοσοσοκομεια Αθηνας και Θεσσαλονικης καθως και απο μεγαλο νοσοκομειο της Γερμανιας.Πιστεψε με οτι αν οι αριστεροι συνδικαλιστες βλεπατε τις συνθηκες εργασιας των γιατρων εδω (οχι μονιμοτητα, απολυτη εξαρτηση απο το διευθυντη για προσληψη ή ανανεωση συμβολαιου, κυλιομενα ωραρια, ελαστικα συμβολαια εργασιας, χτυπημα καρτας το πρωι και το απογευμα και πιστη τηρηση του ωραριου που ειναι 8-9 ωρες κατα περιπτωση και υπερωριες που δινονται σαν εξτρα αδεια και δεν πληρωνονται, ενας εφημερεων για 90 κρεβατια , δημοσια νοσοκομεια με ημιιδιωτικη διευθυνση και λειτουργια στα προτυπα επιχειρησης και πολλα αλλα) πιιστευω οτι θα ξεκινουσατε ανενδοτο πολεμο. Παρολα αυτα τα νοσοκομεια λειτουργουν πολυ καλα, οι ασθενεις αντιμετωπιζονται αμεσα χωρις αναμονες και με συγχρονες τεχνικες,φακελακι δεν υπαρχει, εχουν εμπιστοσυνη στο συστημα και η εκπαιδευση ειδικα σε ειδικοτητες χειρουργικες και παρεμβατικες ειναι αριστη. Επισης εχεις την αισθηση της αξιοκρατιας σε μεγαλο βαθμο. Αναλογα πραγματα αν προτεινονταν στην Ελλαδα θα ξεκινουσαν επανασταση που η Μαχη της Κερατεας θα ωχρυουσε. Αυτο γιατι ειμαστε σε μεγαλο βαθμο κακομαθημενοι και βολεψακηδες σαν λαος.Φυσικα ομως τους συνδικαλιστες τους βγαζουμε εμεις η μεγαλη πλειοψηφια που δεν συμμετεχει σε εκλογες και συνελευσεις

11 Απριλίου 2011, 22:55:15
Απάντηση #156
Αποσυνδεδεμένος

dralex

Πωπω κάθε φορά που βλέπω ένα καινούριο post σ' αυτό το thread νομίζω πως θα υπάρχει κάποιο νέο για τις προσλήψεις... Εξαρτώμενος πλήρως από 2-3 sites για ενημέρωση. Πού θα πάει θα περάσει κι αυτό (δύσκολο)..

11 Απριλίου 2011, 23:04:30
Απάντηση #157
Αποσυνδεδεμένος

ianak

Μπράβο Στάθη!!!!!! Οι απόψεις σου με εκφράζουν απόλυτα και όντως είναι απορίας άξιο γιατί μερικοί δεν θέλουν τις αλλαγές.Που ακούστηκε στον κόσμο να ξεκινάς ειδικότητα με μια αίτηση στη νομαρχία και να περιμένεις πότε θα έρθει η σειρά σου....Που ακούστηκε να είσαι μόνιμος να μην σε έχουνε δεί στη φάτσα αυτοί που θα σε πάρουνε και για να σε διώξουνε αν είσαι ανίκανος θα πρέπει να γίνει αυτό μόνο αν κάνεις φόνο..... Που ακούστηκε το ταμείο που δεν θέλει κανείς να υπαχθεί (ικα) οι γιατροί να βάζουνε μέσο βουλευτές για να το υπηρετούν......Ας διαλέγει ο καθένας το γιατρό του. Τόσο δύσκολο είναι αυτό? Όχι θα πας εκεί που θέλω εγώ Σε αυτόν που πήρε το ΙΚΑ.....Ντροπή

12 Απριλίου 2011, 08:13:22
Απάντηση #158
Αποσυνδεδεμένος

VERA

Οι θέσεις προχωράν με αριθμό πρωτοκόλου. Ως τώρα έχουν ασχοληθεί με τα χαρτιά που φτάσαν στο υπουργείο εως 31/12/2010.
 Σε ότι αφορά στο θέμα με την προέλευση των εισηγητών έχουν ήδη διοριστεί άτομα που οι εισηγητές ήταν απο διαφορετικά νοσοκομεία. Είναι και το πιο σύνηθες να συμβαίνει. Αν έκαναν λάθος οι ΔΥΠΕ στον ορισμό των κριτών επί 1 έτος τι θα κάνουν ? Θα ακυρώσουν κρίσεις και διορισμούς που ήδη έγιναν?? Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα. Κάποιος στην 3 ΔΥΠΕ ερμήνευσε με συγκεκριμένο τρόπο τον νόμο. Σε καμιά άλλη ΔΥΠΕ δεν έχει αναφερθεί ανάλογη περίπτωση. Πάντως στη συγκεκριμένη ΔΥΠΕ ξέρω περίπτωση που όρισαν επιμελητή Α συναφούς ειδικότητας σε θέση κρίσης άλλης ειδικότητας με το δικαιολογητικό ότι δεν υπήρχε άλλος α επιμελητης της κρινόμενης ειδικότητας! Αυτό σύμφωνα με το νόμο δεν προβλέπεται! Όπως καταλαβάινετε κάνει ο καθένας ότι του καπνίσει!
Για όσους έχουμε κριθεί υπομονή! Πάρτε τον αριθμό του πρωτοκόλου σας και αργά η γρήγορα θα δούμε άσπρη μέρα!!

12 Απριλίου 2011, 16:29:12
Απάντηση #159
Αποσυνδεδεμένος

Βασίλης Δημητρίου

"Οι θέσεις προχωράν με αριθμό πρωτοκόλου. Ως τώρα έχουν ασχοληθεί με τα χαρτιά που φτάσαν στο υπουργείο εως 31/12/2010".

Τι εννοείς VERA; Έμαθες τίποτα από το Υπουργείο ότι έχουν αρχίσει να στέλνουν δοκίμια για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο; Δουλεύουν τους φακέλους που είχαν σωρευθεί;

12 Απριλίου 2011, 18:36:55
Απάντηση #160
Αποσυνδεδεμένος

VERA

Φακέλους  μου είπαν τηλεφωνικά ότι  άρχισαν να δουλεύουν αλλά ποιος ξέρει πόσο καιρό θα πάρει για να δούμε το πρώτο ΦΕΚ? Εγώ έχω απορία να δω πόσο γρήγορα θα περάσουν οι διορισμοί από υπουργείο οικονομικών.. πέρισυ βγάλαν σωρηδών τα ΦΕΚ το Δεκέμβρη!

12 Απριλίου 2011, 19:12:19
Απάντηση #161
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτρης Μακρέας

Επώνυμοι
Φίλε Στάθη σου εύχομαι καλό επαναπατρισμό , καλή σταδιοδρομία και γερό στομάχι.
Ο ελληνικός συνδικαλισμός εν γένει αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση.
Η αλήθεια είναι ότι ο συνδικαλισμός ως ιστορικό-κοινωνικό μόρφωμα ανέδειξε μια μορφή "εργατικής γραφειοκρατίας", που σε σταθερή βάση συνδιαλεγόταν ή ακόμα αποτελούσε τμήμα της εξουσίας με την οποία συνδιαλεγόταν. Η απόσπαση τους από το κοινωνικό σώμα, το οποίο υποτίθεται εκπροσωπούσαν, είχε τραγελαφικά αποτελέσματα.
Ειδικά στην Ελλάδα η μορφή του κρατικού συνδικαλισμού , με δοτούς συνδικαλιστές ευδοκίμησε για τα καλά.
Τα παραδείγματα συνδικαλιστών που έγιναν βουλευτές και υπουργοί είναι πάρα πολλά.
Πόσο μάλλον σε μια κοινωνία όπου σχεδόν το σύνολο των προσλήψεων γίνεται με ρουσφέτι και ειδικά σε διευθυντικές θέσεις. Το απερίγραπτο χάλι του ελληνικού ΕΣΥ είναι προϊόν του δικομματικού- πελατειακού πολιτικού συστήματος και της εκτεταμένης διαφθοράς σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας.

Η αριστερά και οι αριστεροί συνδικαλιστές έχουν ευθύνες ? Ναι στο βαθμό που εξυπηρέτησαν την παραπάνω λογική.
Θεωρείς ότι η κυβέρνηση έχει αγαθές προθέσεις ή το μόνο που επιδιώκει είναι η πάση θυσία μείωση των δημόσιων δαπανών για την υγεία?
Γίνεται κάποια συζήτηση για τη βελτίωση με βάση τα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας και δεν το έχω πάρει χαμπάρι?

12 Απριλίου 2011, 20:07:08
Απάντηση #162
Αποσυνδεδεμένος

Βασίλης Δημητρίου

Αν ξέρεις θετικά ότι άρχισαν να δουλεύουν τους φακέλους, τότε πολύ σύντομα, θα δούμε φως!

12 Απριλίου 2011, 21:04:32
Απάντηση #163
Αποσυνδεδεμένος

stathis

Δημητρη, σαφως και δεν πιστευω οτι μελημα της κυβερνησης ειναι η βελτιωση της Υγειας αλλα ο εξορθολογισμος των δαπανων. Υποθετω οτι η λογικη τους ειναι οτι εχουμε ενα αρτηριοσκληρωτικο ΕΣΥ, δυσλειτουργικο που κοστιζει πολλα λεφτα. Ας κανουμε τουλαχιστον κατι για να μην κοστιζει τοσο. Εφερα το παραδειγμα της Γερμανιας για να καταληξω στο συμπερασμα οτι πραγματα που θεωρουνται ταμπου στην Ελλαδα οπως μονιμοτητα, κρατικοδιαιτα νοσοκομεια, η δαιμονοποιηση των ιδιωτικοποιησεων και πολλα αλλα εδω λειτουργουν προς ωφελος ολων δηλαδη ασθενων, γιατρων και εθνικης οικονομιας τη στιγμη που εμεις με τη διαιωνηση καποιων παγιομενων καταστασεων εχουμε και τους ασθενεις και τους γιατρους δυσαρεστημενους και την οικονομια να παραπαιει. Και το χειροτερο, παρα τη συνεχη καραμελα περι προασπισης της δωρεαν υγειας  απο κρατος και συνδικαλιστες, εχουμε ενα απο τους πιο υπερτροφικους ιδιωτικους τομεις στην υγεια ανα την Ευρωπη και μαλιστα κρατικοδιαιτο. Κατι αναλογο βεβαια ισχυει και για την  παιδεια. Εχουμε την καραμελα της δημοσιας δωρεαν παιδειας, του ασυλου κτλ αλλα και παλι εχουμε ενα υπερτροφικο ιδιωτικο τομεα παραπαιδειας και ιδιωτικων σχολειων και πανεπιστημια που ειναι μπαχαλο απο καθε αποψη. Αντιθετα οι Γερμανοι που δεν εχουν τετοια κολληματα εχουν πανεπιστημια που και εκπαιδευουν και ερευνα κανουν και το βλεπω απο το επιπεδο των φοιτητων που δουλευουν στο νοσοκομειο μου. Πιστευω οτι η μεγαλυτερη ευθυνη των συνδικαλιστων ειναι ακριβως η εκτροφη των παραπανω ιερων αγελαδων, δηλαδη της δηθεν δημοσιας αλλα εξευτελιστικης περιθαλψης και της δηθεν δημοσιας αλλα υποτυπωδους παιδειας. Η χρεωκοπια της χωρας δεν ηταν μονο οικονομικη αλλα και κυριως ηθικη και πνευματικη. Πιστευω οτι ειναι καιρος οχι να θανατωσουμε τις ιερες αγελαδες αλλα να σταματησουμε να τις θεωρουμε εκ προοιμιου ιερες...Κατα τα αλλα δεν εχω καμια διαθεση να απολογηθω για την κυβερνηση και ομολογω οτι αυτος ο εμπαιγμος με τις προσληψεις που ολο προχωραν και ολο στα ιδια μενουν με εχει εκνευρισει αφανταστα μαζι και ο βερμπαλισμος του Λοβερδου και των φερεφωνων του.
« Τελευταία τροποποίηση: 12 Απριλίου 2011, 21:08:41 από stathis »

12 Απριλίου 2011, 23:02:18
Απάντηση #164
Αποσυνδεδεμένος

DrG

Αν διάβασει κανείς όλο το thread θα αντιληφθεί ότι
α) ο Υπουργός το Υπουργείο και οι υπηρεσίες του μας συμπεριφέρονται σαν ζώα
β) οι ενδιαφερόμενοι δηλαδή εμείς - η ελίτ των επιστημόνων θεωρητικά τουλάχιστον -  το εχουμε συνηθίσει και το αποδεχόμαστε.

Οι κύριοι αυτοί είναι υποχρεωμένοι (δεν μας κάνουν χάρη) να μας ενημερώσουν με ποιο τρόπο με ποια σειρά και με ποιο χρονοδιάγραμμα θα γίνουν ή δεν θα γίνουν οι διορισμοί και γιατί.

Κι εγώ εχω κουραστεί από τις φιλολογίες του κυρίου Λοβέρδου που από την μια πουλά θεωρίες και συμπεράσματα κι από την άλλη ανέχεται και διαιωνίζει την παρουσία ασχέτων και κομματόσκυλων στις διοικήσεις των ΔΥΠΕ και των νοσοκομείων. Είναι σαν να βαζεις κομμωτή σε θέση διευθυντή των Ειδικών Δυνάμεων.

Λέξεις κλειδιά: προσλήψεις  ιατροι  ΕΣΥ  2010 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
9 Απαντήσεις
16762 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 4 Νοεμβρίου 2009, 14:55:46
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
7487 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 8 Φεβρουαρίου 2010, 19:03:03
από anastasios theodoridis
3 Απαντήσεις