Οταν το καλοκαιρι παγωσαν τα επικουρικα παρανομα, ΠΡΙΝ τη ψηφιση του νομου ΚΑΝΕΙΣ απο τν οενγε δεν ειπε ουτε εκανε τιποτα. Τοτε εγω προσωπικα ημουν ανεργος. Τοτε ελεγαν να κοπουν τα επικουρικα γιατι ειναι βυσματικες θεσεις, μαλλον δεν ειχαν καμια ιδεα για την πραγματικοτητα, μονο βυσματιες δεν ειμαστε παρα δουλοι του καθε μεγαλοκλινικαρχη. Τοτε ελεγαν να προχωρησουν οι διορισμοι. Τωρα εχουν παγωσει οι διορισμοι των μονιμων θεσεων. Και τωρα παλι δεν ειναι αυτο που τους απασχολει. Το οτι προχωρουν μεθ κλπ ειναι απλα μια δικαιολογια για να μη τους ζαλιζουμε. Αν συναδερφε η θεση σου δεν ειναι μεθ, θα σου λενε πως προχωρουν οι μεθ, αν η θεση σου ειναι αθηνα θα σου λενε προχωραει η επαρχια, παντα κατι αλλο που ΠΟΤΕ δεν μας συμπεριλαμβανει. Εμενα στο υπουργειο μου ειπαν πως δεν θα συζητησουν μαζι μου τις αποφασεις της ηγεσιας για το ποιες θεσεις προχωρουν, εχουν παρει αποφαση να προχωρησουν καποιες θεσεις με κριτηρια που κρινουν αυτοι σωστα. Αρα τι καταλαβαινετε; Νομιζω ειναι εμφανες. Επιπλεων οταν πλεον μιλανε για τετραετια και 400 διορισμους ανα ετος, εγω καταλαβαινω πως οι 681 θεσεις αφορουν το 11 αρα πριν τον δεκεμβρη μην περιμενετε φως. Η θεση μου εχω ξαναπει ειναι του 09, τα χαρτια μου καταφεραν να φτασουν μετα απο τραγικες καθυστερησεις απο γραμματειες και λοιπους φεβρουαριο, τωρα μου λενε πως εχουν φτασει αργα και δεν συμπεριλαμβανομαι στους 681 χωρις να μου λενε μεχρι ποια ημερομηνια θα γινουν διορισμοι με αποτελεσμα να μην εχω πλεων ΚΑΝΕΝΑ πλανο και καμια δυνατοτητα προγραμματισμου ζωης, κατι πρεπει να κανουμε, να περιμενω τι και για ποτε; Δεν πρεπει να ξερουμε; Ας ασχοληθει καποιος απο τους "εκπροσωπους" μας, δεν πρεπει; Αν με ρωτατε την αποψη μου δεν υπαρχει κανενα κριτηριο στους διορισμους, παρα τραβανε απο το σωρο και δεν θα μαθουμε ποτε με ποια "κριτηρια". Ισως οι μονοι τυχεροι να υπαρξουν αυτοι που τα χαρτια τους εκκρεμουν απο τον δεκεμβρη οχι για κανεναν αλλο λογο παρα για να μην προκαλεσουν πολυ με το ποιους θα διορισουν.