Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
12 Νοεμβρίου 2024, 21:34:24

Αποστολέας Θέμα: Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010  (Αναγνώστηκε 404423 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

10 Μαΐου 2011, 14:06:25
Απάντηση #270
Αποσυνδεδεμένος

kefalidisg

Επώνυμοι
  Να γιατί δεν βλέπουμε ακόμη ΦΕΚ διορισμών:

''Μετά τον Ιούλιο
Η ανακοίνωση των προσλήψεων μετά τον Ιούλιο μειώνει αισθητά τη μισθολογική δαπάνη των νέων προσλήψεων για τη χρονιά που διανύουμε, αφού καταβάλλονται 6 αντί για 12 μισθούς στους νεοδιορισθέντες. «Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, αν υπολογίσουμε την αναλογία μεταξύ του κόστους μισθοδοσίας των 53.000 αποχωρησάντων και το κόστος μισθοδοσίας των 10.600 πρωτοδιόριστων και μεταταχθέντων, να ξεπερνάμε το 1 προς 5 και να πλησιάζουμε το 1 προς 7 ακόμα και το 1 προς 10», αναφέρει το στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών.

Με αυτήν την τακτική αναμένεται ο μεγαλύτερος αριθμός προσλήψεων να ανακοινωθεί μετά τον Ιούλιο και προς το τέλος του έτους.

Ο αριθμός των 10.600 θέσεων θα καλυφθεί αλλά με μειωμένο κόστος σε σχέση με το αρχικά υπολογιζόμενο.

Παράλληλα, ο Καλλικράτης θα συνεισφέρει στην εξοικονόμηση πόρων κατά -τουλάχιστον- 500 εκατομμύρια ευρώ το 2011 και κατά 1,5 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του 2013. Μετά την ολοκλήρωση των συγχωνεύσεων και των καταργήσεων οργανισμών στους ΟΤΑ και με την τροπολογία που ετοιμάζει το υπουργείο Εσωτερικών για την απελευθέρωση των μετατάξεων από ΟΤΑ προς το Δημόσιο και αντίστροφα, αναμένεται να αυξηθεί το ποσό των εξοικονομήσεων πέραν των 500 εκατ. ευρώ που θα εξασφαλιστεί φέτος από την τοπική αυτοδιοίκηση.''
Από Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ
ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

10 Μαΐου 2011, 14:38:30
Απάντηση #271
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Δηλαδή και το δικό σας το ΦΕΚ για τα Π.Ι το κρατάνε σκόπιμα σε αναμονή;

10 Μαΐου 2011, 14:43:41
Απάντηση #272
Αποσυνδεδεμένος

kefalidisg

Επώνυμοι
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ

10 Μαΐου 2011, 14:55:20
Απάντηση #273
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

βγάλανε τα επι θητεία, τώρα σειρα σας είναι....

10 Μαΐου 2011, 20:28:17
Απάντηση #274
Αποσυνδεδεμένος

dralex

Σήμερα δεν έβρισκα τη γραμματέα που ασχολείται με τις προσλήψεις και είπα στο κέντρο να με συνδέσει με κάποιο άλλο γραφείο που ασχολείται με τις προσλήψεις. Εκεί μου είπαν πως οι πρώτες θέσεις έχουν φύγει για το ΦΕΚ. Μήπως νόμιζε ότι ρωτούσα για αγροτικά? Αν και τόνισα ότι ρωτώ για τις 681 θέσεις... Ρώτησα πώς μπορώ να σιγουρευτώ πως είναι στο ΦΕΚ και παρεξηγήθηκε, μου είπε πως είναι σίγουρη..

10 Μαΐου 2011, 21:06:06
Απάντηση #275
Αποσυνδεδεμένος

giannkom

Ιατροί
Εγώ στις 26/4 είχα πάει η ίδια στο Υπουργείο. Μου είπαν οτι είχα πάρει υπογραφή από το ΓΓ. Η υπάλληλος εκτιμούσε οτι σε λίγο καιρό θα έφευγε για ΥΔΕ αλλά δεν ήξερε πόσο καιρό θα έκανε στο ΥΠΕΣ. Φεύγοντας μου είπε οτι μπορεί και σε 2 εβδομάδες να προχωρούσε ο διορισμός. Ακόμα αναμένω, όπως και οι περισσότεροι. Δεν έχω ξαναμιλήσει με το Υπουργείο από τότε.

10 Μαΐου 2011, 21:08:46
Απάντηση #276
Αποσυνδεδεμένος

arspi

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Σήμερα δεν έβρισκα τη γραμματέα που ασχολείται με τις προσλήψεις και είπα στο κέντρο να με συνδέσει με κάποιο άλλο γραφείο που ασχολείται με τις προσλήψεις. Εκεί μου είπαν πως οι πρώτες θέσεις έχουν φύγει για το ΦΕΚ. Μήπως νόμιζε ότι ρωτούσα για αγροτικά? Αν και τόνισα ότι ρωτώ για τις 681 θέσεις... Ρώτησα πώς μπορώ να σιγουρευτώ πως είναι στο ΦΕΚ και παρεξηγήθηκε, μου είπε πως είναι σίγουρη..

Αυτό μπορεί να διασταυρωθεί, αν μιλήσεις με τον αρμόδιο υπάλληλο του Εθν. Τυπογραφείου.

11 Μαΐου 2011, 01:25:09
Απάντηση #277
Αποσυνδεδεμένος

dralex

Λέω να μην αρχίσω να τους ρωτάω κι αυτούς στο τυπογραφείο ακόμη μέχρι να πάει εκεί το χαρτί μου. Μετά θα γίνουμε κολλητάρια και μ'αυτούς...

11 Μαΐου 2011, 10:20:57
Απάντηση #278
Αποσυνδεδεμένος

kefalidisg

Επώνυμοι
Λέω να μην αρχίσω να τους ρωτάω κι αυτούς στο τυπογραφείο ακόμη μέχρι να πάει εκεί το χαρτί μου. Μετά θα γίνουμε κολλητάρια και μ'αυτούς...
Πάντως για να δείτε αν πραγματικά προχωράει ο διορισμός σας αυτό πρέπει να κάνετε. Πάρτε στο ΕΤ στο 2105279000 και ρωτήστε, έιναι πολύ ευγενικοί και απαντούν αμέσως. Βλέπουν στο ΗΥ τους αν έχει καταχωρηθεί το όνομα σας και σας λέει σε πια φάση βρίσκονται. Δεν διαρκεί λίγο η διαδικασία στο ΕΤ, τα δικά μας έφθασαν στις 21/4, στάλθηκαν για έλεγχο στις 26/4 και ακόμη στον έλεγχο βρίσκονται, όταν τελειώσουν από εκεί θα εκδωθούν. Μάλιστα μου είπαν πως ο έλεγχος διαρκεί περίπου 15 εργάσιμες ημέρες.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ

11 Μαΐου 2011, 12:35:20
Απάντηση #279
Αποσυνδεδεμένος

giannkom

Ιατροί

Συνάδελφε, το θέμα είναι να φτάσουν τα χαρτιά στο ΕΤ. Μετά θεωρώ οτι το θέμα έχει λήξει και θα προχωρήσει ο διορισμός με τους συγκεκριμένους ρυθμούς που έχουν εκεί, στους οποίους όμως δεν μπορούμε να επέμβουμε με τηλέφωνα (και δεν έχει νόημα). Δηλαδή, θεωρώ οτι το κρίσιμο σημείο είναι να φύγουν τα χαρτιά από το ΥΠΕΣ προς στο ΕΤ. Όπως κατάλαβα, το ΥΠΕΣ είναι αυτό που ρυθμίζει τους διορισμούς, τον αριθμό τους και το πότε θα γίνουν (με τι ρυθμούς δηλαδή). Εκεί θα ήταν το ιδανικό να μάθουμε τι γίνεται. Αυτοί μπορούν να κάνουν την οποιαδήποτε "ζημιά". Μπορούμε να μάθουμε αν έχουν φτάσει εκεί τα χαρτιά μας και πότε θα τα διώξουν άραγες?

11 Μαΐου 2011, 13:15:23
Απάντηση #280
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Εχεις απόλυτο δίκιο, το τυπογραφείο είναι το τελικό, εκεί από τη στιγμή που θα μπει πρωτόκολλο το θέμα είναι τελειωμένο. Το θέμα είναι πως θα φτάσουν στο Ε.Τ......Αυτό σημαίνει ΥΥΚΑ, Λογιστήριο και ΥΠΕΣ. Εκτός και αν από την άλλη εβδομάδα χρειαστεί και η έγκριση κάποιου βαυαρού ή γάλλου επιτρόπου! Κάτι τέτοιο έκανε και το Γ Ραιχ άλλωστε, έβαζε δηλαδή διοικητές(Γκαυλαιτερ!!) στις κατεχόμενες περιοχές. Αν και αυτή τη φορά η κατοχική τροικα θα ασχοληθεί με άλλα θέματα, που απ΄οτι διάβασα σήμερα, θα αναλάβουν οι ίδιοι και όχι οι εντολοδόχοι τους, την πώληση ΔΕΚΟ και γης!

11 Μαΐου 2011, 13:35:58
Απάντηση #281
Αποσυνδεδεμένος

arspi

Συνάδελφε, το θέμα είναι να φτάσουν τα χαρτιά στο ΕΤ. Μετά θεωρώ οτι το θέμα έχει λήξει και θα προχωρήσει ο διορισμός με τους συγκεκριμένους ρυθμούς που έχουν εκεί, στους οποίους όμως δεν μπορούμε να επέμβουμε με τηλέφωνα (και δεν έχει νόημα). Δηλαδή, θεωρώ οτι το κρίσιμο σημείο είναι να φύγουν τα χαρτιά από το ΥΠΕΣ προς στο ΕΤ. Όπως κατάλαβα, το ΥΠΕΣ είναι αυτό που ρυθμίζει τους διορισμούς, τον αριθμό τους και το πότε θα γίνουν (με τι ρυθμούς δηλαδή). Εκεί θα ήταν το ιδανικό να μάθουμε τι γίνεται. Αυτοί μπορούν να κάνουν την οποιαδήποτε "ζημιά". Μπορούμε να μάθουμε αν έχουν φτάσει εκεί τα χαρτιά μας και πότε θα τα διώξουν άραγες?

Σήμερα μιλησα με το ΥΠΕΣ. Μου ειπαν οτι δεν εχουν εκκρεμότητα διορισμών προς έγκριση. Οι διορισμοί που είχαν αποσταλεί απο το ΥΥ, επεστράφησαν. Η υπάλληλος, αρκετα ευγενικά μου εξήγησε ότι απο ΥΥ θα φύγουν στο ΦΕΚ. Αν αληθεύει αυτό ο κύκλος είναι YY-YΔΕ-ΥΠΕΣ-ΥΥ-ΕΤ-ΦΕΚ.
« Τελευταία τροποποίηση: 11 Μαΐου 2011, 13:40:51 από arspi »

11 Μαΐου 2011, 14:41:26
Απάντηση #282
Αποσυνδεδεμένος

dralex

« Τελευταία τροποποίηση: 11 Μαΐου 2011, 14:43:21 από dralex »

11 Μαΐου 2011, 14:42:33
Απάντηση #283
Αποσυνδεδεμένος

dralex

Σήμερα μιλησα με το ΥΠΕΣ. Μου ειπαν οτι δεν εχουν εκκρεμότητα διορισμών προς έγκριση. Οι διορισμοί που είχαν αποσταλεί απο το ΥΥ, επεστράφησαν. Η υπάλληλος, αρκετα ευγενικά μου εξήγησε ότι απο ΥΥ θα φύγουν στο ΦΕΚ. Αν αληθεύει αυτό ο κύκλος είναι YY-YΔΕ-ΥΠΕΣ-ΥΥ-ΕΤ-ΦΕΚ.
Μήπως αυτές που φύγανε από το ΥΠΕΣ είναι αυτές οι 6 πρώτες που έχουν δημοσιευθεί? Ρώτησες συνάδελφε μήπως είναι αυτές ή οι 120 πρώτες από τις 681? Πήρα κι εγώ αλλά δεν βρήκα άκρη.

11 Μαΐου 2011, 14:49:22
Απάντηση #284
Αποσυνδεδεμένος

arspi

Δεν το διευκρίνισα, αλλά μιλούσε για τις 5-6 τελευταίες ημέρες..........άρα δεν μιλούσε για τις 6. Τι να πω.........Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το ΥΥ, αλλά εκεί απεργούσαν.

Λέξεις κλειδιά: προσλήψεις  ιατροι  ΕΣΥ  2010 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
9 Απαντήσεις
16895 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 4 Νοεμβρίου 2009, 14:55:46
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
7490 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 8 Φεβρουαρίου 2010, 19:03:03
από anastasios theodoridis
3 Απαντήσεις