Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
12 Νοεμβρίου 2024, 22:22:57

Αποστολέας Θέμα: Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010  (Αναγνώστηκε 404433 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

11 Μαΐου 2011, 16:06:50
Απάντηση #285
Αποσυνδεδεμένος

jupiter

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν το διευκρίνισα, αλλά μιλούσε για τις 5-6 τελευταίες ημέρες..........άρα δεν μιλούσε για τις 6. Τι να πω.........Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το ΥΥ, αλλά εκεί απεργούσαν.
Λέω να μην αρχίσω να τους ρωτάω κι αυτούς στο τυπογραφείο ακόμη μέχρι να πάει εκεί το χαρτί μου. Μετά θα γίνουμε κολλητάρια και μ'αυτούς...
Πάντως για να δείτε αν πραγματικά προχωράει ο διορισμός σας αυτό πρέπει να κάνετε. Πάρτε στο ΕΤ στο 2105279000 και ρωτήστε, έιναι πολύ ευγενικοί και απαντούν αμέσως. Βλέπουν στο ΗΥ τους αν έχει καταχωρηθεί το όνομα σας και σας λέει σε πια φάση βρίσκονται. Δεν διαρκεί λίγο η διαδικασία στο ΕΤ, τα δικά μας έφθασαν στις 21/4, στάλθηκαν για έλεγχο στις 26/4 και ακόμη στον έλεγχο βρίσκονται, όταν τελειώσουν από εκεί θα εκδωθούν. Μάλιστα μου είπαν πως ο έλεγχος διαρκεί περίπου 15 εργάσιμες ημέρες.
Άρα αφού κατάφεραν και έφυγαν και άλλοι διορισμοί από το ΥΠΕΣ πάει να πει ότι δεν δημιουργείται κανένα κόλλημα από το υπουργείο αυτό στους διορισμούς. Τουλάχιστον όχι ακόμη...
Για να δούμε!

12 Μαΐου 2011, 13:05:43
Απάντηση #286
Αποσυνδεδεμένος

VERA

Σήμερα πήγε στο υπουργείο φίλη.  Ρώτησε για τρεις διορισμούς:  αυτοί με αριθμό πρωτοκόλου Δεκέμβρη του 2010 μόλις υπεγράφησαν από το γ. γραμματέα!  Όλη την εβδομάδα είχε άδεια η αρμόδια υπάλληλος γιαυτό δεν υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία με το υπουργείο! Τι να πω!!

12 Μαΐου 2011, 16:20:40
Απάντηση #287
Αποσυνδεδεμένος

arspi

Δεν ξέρω τον ακριβή αριθμό, αλλα στο ΕΤ υπάρχουν αρκετοι διορισμοί  προς διεκπεραίωση..... ( αυτό μου είπαν απο  το υπουργείο )........ :o
« Τελευταία τροποποίηση: 12 Μαΐου 2011, 16:22:39 από arspi »

12 Μαΐου 2011, 16:33:28
Απάντηση #288
Αποσυνδεδεμένος

jupiter

ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΟ ΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ..

12 Μαΐου 2011, 17:47:41
Απάντηση #289
Αποσυνδεδεμένος

VERA

Το πως προχωρούν οι θέσεις είναι μυστηριο: διαπιστώσαμε ότι από τρεις θέσεις του ίδιου νοσοκομείου που καμία δεν αφορούσε ΜΕΘ αυτη που έχει φτάσει στο επίπεδο του δημοσιονομικού ελέγχου ήταν αυτή που είχε κριθεί και φτάσει στο υπουργείο τελευταία! Ευτυχώς και οι δυο άλλες είχαν τουλάχιστον υπογραφεί απο το γ.γραμματέα! Το πιθανότερο είναι να δούμε μαζικά ΦΕΚ κατά τον Ιούνιο! Και το Δεκέμβριο του 2010 το ίδιο έκαναν. Τα προώθησαν μαζικά με αποτέλεσμα άτομα που έιχαν κριθεί  αρχές Σεπτέμβρη και άτομα που είχαν κριθεί τέλη Νοέμβρη να διοριστούν ταυτόχρονα!!  Επειδή έχω πάθει νευρικό κλονισμό από την αναμονή υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξανασχοληθώ μέχρι να ακούσω ότι κάποιος γνωστός μου διορίστηκε!!

12 Μαΐου 2011, 18:26:52
Απάντηση #290
Αποσυνδεδεμένος

giannkom

Ιατροί
ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΟ ΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ..

Το ίδιο και εγώ. Προχθές πήρα τηλέφωνο στο ΕΤ και δεν υπάρχει τίποτα, παρόλο που από το υπουργείο υγείας μου είπαν οτι έχω πάρει υπογραφή από πριν τις 26/4. Άρα κάπου τα κρατάνε τα χαρτιά και μάλλον αυτό γίνεται στο ΥΥ. Ας περιμένουμε μέχρι τέλος Μάη και βλέπουμε. Δεν το κρύβω πάντως οτι οι σημερινές δηλώσεις Λοβέρδου (Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος) για περαιτέρω περικοπές στην υγεία με φοβίζουν.

12 Μαΐου 2011, 18:31:58
Απάντηση #291
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Οι δηλώσεις Λοβέρδου αφορούν περικοπές στην υγεία και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Μην μπερδεύουμε τις προσλήψεις με τις δαπάνες Υγείας. Το Υπουργείο Εσωτερικών είναι υπεύθυνο για το συνολικό αριθμό προσλήψεων και ο Ραγκούσης ανακοίνωσε σήμερα μείωση στους συμβασιούχους κατά 50%. Το 1 προς 5 δεν θα πειραχτεί τουλάχιστον για το 2011

12 Μαΐου 2011, 22:44:57
Απάντηση #292
Αποσυνδεδεμένος

DrK

Λάθος.
Όπως διαφαινόταν, το 1:5 ... διορθώθηκε σε 1:10 σήμερα από τα χείλη του υπουργού εσωτερικών, στην ίδια συνέντευξη που ανακοίνωσε τη μείωση των συμβασιούχων.
Αυτό ενώ πριν λίγο καιρό δήλωνε ότι η αλλαγή του 1:5 προς το χειρότερο δεν θα έχει ουσιαστικό οικονομικό όφελος και αντίθετα θα έθετε σε κίνδυνο τη συνοχή των κρατικών υπηρεσιών.
Σήμερα είπε ότι δεν αναμένονται άλλες εγκρίσεις προσλήψεων για το 2011.  Αυτό σημαίνει ότι έχουν εγκριθεί 681 προσλήψεις, αλλά ακόμη κι αυτές δεν είναι σίγουρο ότι γραφειοκρατικά θα ολοκληρωθούν εντός 2011.
Όσοι είναι μετά το ... μαγικό νούμερο 681 (αλήθεια έχει καταλάβει κανείς πραγματικά πώς προέκυψε; ) πρέπει να περιμένουν έγκριση διορισμού το 2012 και πραγματοποίηση του άγνωστο πότε (σίγουρο διάστημα από κρίση ως διορισμό > 1 έτος).
Βέβαια μέχρι τότε μπορεί να γίνει η αναλογία 1:100 ή 1:1000, να κλείσουν νοσοκομεία κ.λ.π.
Ελπίζω και εύχομαι να διαψευστώ ... Η αηδία για όσα συμβαίνουν σε κάθε περίπτωση θα παραμείνει.

12 Μαΐου 2011, 23:09:20
Απάντηση #293
Αποσυνδεδεμένος

giannkom

Ιατροί
Λάθος.
Όπως διαφαινόταν, το 1:5 ... διορθώθηκε σε 1:10 σήμερα από τα χείλη του υπουργού εσωτερικών, στην ίδια συνέντευξη που ανακοίνωσε τη μείωση των συμβασιούχων.
Αυτό ενώ πριν λίγο καιρό δήλωνε ότι η αλλαγή του 1:5 προς το χειρότερο δεν θα έχει ουσιαστικό οικονομικό όφελος και αντίθετα θα έθετε σε κίνδυνο τη συνοχή των κρατικών υπηρεσιών.
Σήμερα είπε ότι δεν αναμένονται άλλες εγκρίσεις προσλήψεων για το 2011.  Αυτό σημαίνει ότι έχουν εγκριθεί 681 προσλήψεις, αλλά ακόμη κι αυτές δεν είναι σίγουρο ότι γραφειοκρατικά θα ολοκληρωθούν εντός 2011.
Όσοι είναι μετά το ... μαγικό νούμερο 681 (αλήθεια έχει καταλάβει κανείς πραγματικά πώς προέκυψε; ) πρέπει να περιμένουν έγκριση διορισμού το 2012 και πραγματοποίηση του άγνωστο πότε (σίγουρο διάστημα από κρίση ως διορισμό > 1 έτος).
Βέβαια μέχρι τότε μπορεί να γίνει η αναλογία 1:100 ή 1:1000, να κλείσουν νοσοκομεία κ.λ.π.
Ελπίζω και εύχομαι να διαψευστώ ... Η αηδία για όσα συμβαίνουν σε κάθε περίπτωση θα παραμείνει.

Καλά, γιατί μας χάλασες το βράδυ τώρα? Η ελπίδα δεν πρέπει να πεθαίνει ποτέ.

Πάντως, εγω πιστεύω οτι μετά το πρώτο εξάμηνο θα γίνουν προσλήψεις μαζικές (όχι όπως οι πρώτοι 6...) και μέχρι το τέλος του έτους θα γίνουν όλες οι 1100 τόσες προσλήψεις (μέσα στις οποίες είναι οι 681 ιατροί). Τώρα με τι κριτήρια και με ποία χρονολογική σειρά θα βγούν αυτές οι 681 είναι άλλο θέμα.
Είμαι περίεργος επίσης να δω αν θα βγουν άλλα ΦΕΚ με εγκρίσεις προσλήψεων μέσα στο 2011. Αμφιβάλλω...

12 Μαΐου 2011, 23:57:43
Απάντηση #294
Αποσυνδεδεμένος

VERA

Πάντως το πρωί στο υπουργείο οι υπάλληλοι είπαν ότι οι διορισμοί διεκπεραιώνονται κανονικά.  Τώρα τι θα γίνει αν κλείσει το 40% των νοσοκομείων δεν ξέρω. Μπορεί να καταλήξουμε δικαστικοί, δάσκαλοι, στενογράφοι στη βουλή ή καμεραμαν στην ΝΕΤ!! Πάντως αφού οι προσλήψεις εγκρίθηκαν θα ολοκληρωθούν!! Τώρα τι κανουμε ακόμη σε αυτήν τη χώρα και γιατί δεν μεταναστεύουμε δεν το έχω καταλάβει ακόμη!!

13 Μαΐου 2011, 00:09:57
Απάντηση #295
Αποσυνδεδεμένος

arspi

[/shadow] :) ;D ::) ??? 8) :P. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D.Σήμερα έχω βραχυκυκλώσει......................θαααααααααααααα  πηδηχτώ απ το παράθυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
« Τελευταία τροποποίηση: 13 Μαΐου 2011, 00:16:24 από arspi »

13 Μαΐου 2011, 00:45:20
Απάντηση #296
Αποσυνδεδεμένος

tired

Το ίδιο και εγώ. Προχθές πήρα τηλέφωνο στο ΕΤ και δεν υπάρχει τίποτα, παρόλο που από το υπουργείο υγείας μου είπαν οτι έχω πάρει υπογραφή από πριν τις 26/4.

[/quote]

Συναδελφε αυτο δεν το καταλαβα. Εχεις την καλοσυνη να μου το εξηγησεις; υπογραφη πρωτοκολλου εννοεις; Σου εχουν πει μεχρι ποια ημερομηνια θα διορισουν;

13 Μαΐου 2011, 10:10:32
Απάντηση #297
Αποσυνδεδεμένος

VERA

Σήμερα "έσκασαν" μαζικά ΦΕΚ... Άντε θα έρθει και η σειρά μας...υπομονή...

13 Μαΐου 2011, 10:37:50
Απάντηση #298
Αποσυνδεδεμένος

jupiter

13 Μαΐου 2011, 10:57:38
Απάντηση #299
Αποσυνδεδεμένος

VERA

Στην ιστοσελίδα του ΕΤ υπάρχουν σήμερα 15 διορισμοί ιατρών ΕΣΥ κατά κύριο λόγο στην Κρήτη!! Μήπως τελικά τα κριτήρια προώθησης των διορισμών είναι γεωγραφικά???!!! ;D

Λέξεις κλειδιά: προσλήψεις  ιατροι  ΕΣΥ  2010 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
9 Απαντήσεις
16896 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 4 Νοεμβρίου 2009, 14:55:46
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
7490 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 8 Φεβρουαρίου 2010, 19:03:03
από anastasios theodoridis
3 Απαντήσεις