Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
15 Νοεμβρίου 2024, 06:05:03

Αποστολέας Θέμα: Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010  (Αναγνώστηκε 404626 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

7 Ιουνίου 2011, 00:45:39
Απάντηση #435
Αποσυνδεδεμένος

VERA

Όχι. Το ΚΑΔ το παίρνεις εντός του ΕΤ. Είναι ο Κωδικός Αριθμός Δημοσιευματος, δεν έχει καμία σχέση με το υπουργείο υγείας.

7 Ιουνίου 2011, 09:00:28
Απάντηση #436
Αποσυνδεδεμένος

jupiter

Χθες μου είπαν στο τυπογραφείο ότι μες στη βδομάδα θα δω το ΦΕΚ και ότι δεν υπάρχει κανένα κόλλημα.Σήμερα μου λένε ότι λείπει ένα χαρτί από τη Βουλή.Για να δούμε τι άλλο θα δοκιμάσει την υπομονή μας

7 Ιουνίου 2011, 09:24:26
Απάντηση #437
Αποσυνδεδεμένος

giannkom

Ιατροί
Αν πάρεις ΚΑΔ, μετά είναι θέμα ημερών. Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο το ΕΤ και να ρωτήσεις αν έχεις ΚΑΔ. Μετά την κυκλοφορία του ΦΕΚ θέλει περίπου 15 ημέρες να έρθει το γράμμα διορισμού από το Υπουργείο. Με αυτό μπορείς τότε να διοριστείς, δεν αρκεί απλά το ΦΕΚ.

7 Ιουνίου 2011, 09:37:38
Απάντηση #438
Αποσυνδεδεμένος

VERA

Κυκλοφόρησε σήμερα ΦΕΚ που έχει διορισμούς γιατρών και είχε ημερομηνία 4.5.2011 και οι διορισμοί είχαν ημερομηνίες από αρχές Απριλίου. Νομίζω ότι για κάποιους λόγους κάποια ΦΕΚ αργούν πολύ να κυκλοφορήσουν ενώ έχουν δημοσιευτεί. Το γιατί είναι άγνωστο.

7 Ιουνίου 2011, 10:48:23
Απάντηση #439
Αποσυνδεδεμένος

jupiter

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Κυκλοφόρησε σήμερα ΦΕΚ που έχει διορισμούς γιατρών και είχε ημερομηνία 4.5.2011 και οι διορισμοί είχαν ημερομηνίες από αρχές Απριλίου. Νομίζω ότι για κάποιους λόγους κάποια ΦΕΚ αργούν πολύ να κυκλοφορήσουν ενώ έχουν δημοσιευτεί. Το γιατί είναι άγνωστο.
Προφανώς σύμφωνα με όσα μου είπαν εμένα (αφού ρώτησα επισταμένως) αργούν στη Βουλή σε μερικούς τα χαρτιά. Προφανώς είναι σοκαρισμένοι οι εκεί υπάλληλοι από τις μούτζες που τρώνε καθημερινά από τον κόσμο στο Σύνταγμα. Ελπίζω σύντομα όλοι αυτοί οι σφραγιδοκράτορες υπαλληλίσκοι να σφραγίζουν χαρτιά στην τουαλέτα του σπιτιού τους μαζί με αυτούς που τους διορίσανε..
Συγνώμη αν θεωρείται επιθετική η στάση μου αλλά αν δεν τα πω εδώ θα τα πω στους ίδιους και τότε η πρόσληψή μου θα γίνει μετά το μνημόνιο 4

7 Ιουνίου 2011, 11:18:15
Απάντηση #440
Αποσυνδεδεμένος

kefalidisg

Επώνυμοι
  Συνάδερφε δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται στον έλεγχο... τα δικά μας των γενικών γιατρών δηλαδή αφού τα έστειλαν για δεύτερη φορά στο ΕΤ τυπώθηκαν τελικά ενάμιση μήνα μετά, από τις 21 Απριλίου στις 3 Ιουνίου. Απλώς τα ελέγχαν.....
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ
ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

7 Ιουνίου 2011, 11:38:16
Απάντηση #441
Αποσυνδεδεμένος

jupiter

Αυτό λέω κι εγώ. Και φυσικά δεν ελέγχαν τίποτα, τι να βρούν δηλαδή όταν για να φτάσουν σ' αυτούς έχουν περάσει από τυ Σκύλλα και τη Χάρυβδη, πώς να ξεφύγει μωρέ ένα λάθος? Και ούτε λέω ότι υπάρχει δόλος. Απλώς αμέριστη βλακεία και αδιαφορία. Γι' αυτούς είναι απλώς χαρτιά..

7 Ιουνίου 2011, 23:50:36
Απάντηση #442
Αποσυνδεδεμένος

DrG

Από τους διορισμούς που υπογράφηκαν ως τώρα και δημοσιεύτηκαν με ΦΕΚ συμπεραίνεται δυστυχώς ότι δεν έχει γίνει κανενός είδους επιλογή με βάση κριτήρια πχ ΜΕΘ, ημερομηνία προκύρηξης κλπ. Είναι χαρακτηριστικό ότι έγιναν ήδη πάνω από 50 διορισμοί σε νοσοκομεία της Αττικής από όλες τις ειδικότητες.

Επιβεβαιώνεται -και από κάποιους υπαλλήλους του Υπουργείου-' η τυχαία επιλογή δηλαδή ''πιάσε 681 από την στίβα'' και στείλε για υπογραφή. Αυτό έχει καταρχήν σαν αποτέλεσμα να διορίζονται προκυρήξεις του 2010 ενώ άλλες του 2009 να μένουν στο ράφι διότι έγινε αργότερα η κρίση η διότι άργησε η γραμματεας του συμβουλίου να τα ταχυδρομήσει στο Υπουργείο.

Σε συνθήκες ''τυχαίας επιλογής'' ασφαλώς ευνοούνται μεταξύ των τυχερών και όποιοι έχουν την δυνατότητα να ''επιλεγούν τυχαία'' εφόσον δεν υπάρχει κανενα κριτήριο. Εκτός αν πιστεύει κάποιος ότι αυτά δεν γίνονται πια... ;D

Επιπλέον δεν υπάρχει καμμιά ενημέρωση για το τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια αλλά και καμμιά βεβαιότητα για το πότε θα ολοκληρωθούν οι 681.

Μήπως αντί να τα συζητάμε εδώ να περάσουμε καμμιά βόλτα από την πλατεία απέναντι από την Βουλή?

8 Ιουνίου 2011, 08:37:23
Απάντηση #443
Αποσυνδεδεμένος

jupiter

Κάθε μέρα εκεί είμαστε. Έχω γεμίσει πια καχυποψία, λες να με βλέπουν που τους χώνω ξεγυρισμένες μούτζες και γι' αυτό με ταλαιπωρούν έτσι? :) ;D

8 Ιουνίου 2011, 23:15:18
Απάντηση #444
Αποσυνδεδεμένος

giannkom

Ιατροί
Συνάδελφοι, από δική μου εμπειρία σας ενημερώνω οτι κάνει 5 ημερολογ. ημέρες μετά την ημερομηνία δημοσίευσης του ΦΕΚ για να λάβει κανείς το χαρτί διορισμού από το υπουργείο Υγείας. Με το τελευταίο, πλέον, διορίζεται κάποιος/α στο νοσοκομείο.

Καλή επιτυχία σε όλους/όλες και υπομονή. Όπως φαίνεται, τα 681 ΦΕΚ θα βγούν.

12 Ιουνίου 2011, 07:40:11
Απάντηση #445
Αποσυνδεδεμένος

dralex

Καθόμουν και διάβαζα αυτό το τόπικ. Βρήκα ότι το πρώτο μήνυμα το έστειλα το Γενάρη. Πιστεύω ότι αυτό που μας έχουν κάνει όλον αυτόν τον καιρό είναι ανήθικο τουλάχιστον. Τόσοι μήνες αβεβαιότητα και τώρα που υποτίθεται ότι προχώρησε το θέμα μας, τρώμε το μαρτύριο της σταγόνας. Σήμερα θα δημοσιευτεί, όχι αύριο θα δημοσιευτεί, όχι πήγε ένα βήμα πίσω αλλα σιγά καλέ γιατί βιάζεστε.. ΄
Και από την άλλη μόλις κατατέθηκε νομοσχέδιο που μιλάει για προσλήψεις 10 προς 1. Είναι να μη φοβάσαι? Φυσικά όλοι λένε ότι εφόσον έχει προχωρήσει ως εκεί δεν σταματάει. Και ποιός μπορεί να το διαβεβαιώσει αυτό? Στην Ελλάδα είμαστε. Ξαφνικά του τη βιδώνει του αλλουνού και λέει ΣΤΟΠ, δύσκολο είναι? Θα θελα κάποτε να μπορούσαμε να βρούμε το δίκιο μας γι αυτήν την ταλαιπωρία, αλλά θα είναι ποτέ δυνατόν? Στη χώρα που ο τσοχατζόπουλος ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος και ΤΟΛΜΑ να δίνει συνεντεύξεις υπάρχει ελπίδα να υπάρξει δικαιοσύνη?

12 Ιουνίου 2011, 21:30:58
Απάντηση #446
Αποσυνδεδεμένος

DrG

Μην λες ονόματα drAlex.... για θα σε φάει η μαρμάγκα ;)
Έχεις δίκιο αλλά αν κοιτάξουμε γύρω μας αλλά και πίσω μας στον χρόνο το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο.

Έπεσε και το δόλωμα του ιδιωτικού ιατρείου για τους ΕΣΥτες και οι περισσότεροι τώρα τρίβουν τα χέρια τους, ασχέτως αν οι αξιότιμοι εκπρόσωποι μας εξέδωσαν ανακοινώσεις.
Για τους καθηγηταράδες γαργάρα, πάρτε και ιατρεία στην επαρχία. Λες και διορθώθηκαν όλα τα άλλα....
Προσωπικά θα το σκεφθώ πλέον πολύ σοβαρά να γυρίσω όταν και όποτε βγει το ΦΕΚ διότι είναι ξεκάθαρο ότι ζούμε σε συνθήκες ελεγχόμενης πτώχευσης η οποία δεν θα διαρκέσει λιγότερο από 15 -20 χρόνια. Η ''εξορία'' μου φαίνεται όλο και πιο ελκυστική με αυτά που συμβαίνουν... Δεν ξέρω σε τι να ελπίζω.

Το πνεύμα της συζήτησης είναι απογοητευτικό, ΦΕΚ, ΚΑΔ, ΓΓΑ 3 μέρες 5 μέρες 10 μέρες 20 μέρες, το ένα χαρτί το άλλο χαρτί......
Από τότε που άνοιξες την συζήτηση έχει διαλυθεί το σύμπαν και η κουβέντα έχει κολλήσει σε τέτοιο βαθμό που αν την διαβάσει κανενας μη γιατρός θα μας πάρει στο ψιλό...
Καλή τύχη

12 Ιουνίου 2011, 21:43:45
Απάντηση #447
Αποσυνδεδεμένος

DrK

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Καθόμουν και διάβαζα αυτό το τόπικ. Βρήκα ότι το πρώτο μήνυμα το έστειλα το Γενάρη. Πιστεύω ότι αυτό που μας έχουν κάνει όλον αυτόν τον καιρό είναι ανήθικο τουλάχιστον. Τόσοι μήνες αβεβαιότητα και τώρα που υποτίθεται ότι προχώρησε το θέμα μας, τρώμε το μαρτύριο της σταγόνας. Σήμερα θα δημοσιευτεί, όχι αύριο θα δημοσιευτεί, όχι πήγε ένα βήμα πίσω αλλα σιγά καλέ γιατί βιάζεστε.. ΄
Και από την άλλη μόλις κατατέθηκε νομοσχέδιο που μιλάει για προσλήψεις 10 προς 1. Είναι να μη φοβάσαι? Φυσικά όλοι λένε ότι εφόσον έχει προχωρήσει ως εκεί δεν σταματάει. Και ποιός μπορεί να το διαβεβαιώσει αυτό? Στην Ελλάδα είμαστε. Ξαφνικά του τη βιδώνει του αλλουνού και λέει ΣΤΟΠ, δύσκολο είναι? Θα θελα κάποτε να μπορούσαμε να βρούμε το δίκιο μας γι αυτήν την ταλαιπωρία, αλλά θα είναι ποτέ δυνατόν? Στη χώρα που ο τσοχατζόπουλος ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος και ΤΟΛΜΑ να δίνει συνεντεύξεις υπάρχει ελπίδα να υπάρξει δικαιοσύνη?
Έχεις απόλυτο δίκιο συνάδελφε. Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις ότι είσαι ένας από τους 681. Προσωπικά ενώ η κρίση μου έγινε τον Ιανουάριο του 2011 για προκήρυξη του 2009, απο το υπουργείο γνωρίζω ότι δεν ειμαι στους 681. Άρα δεν ξέρω αν θα διοριστω ποτέ και κανείς δεν μπορεί να μου προσδιορίσει ούτε απώτατο χρόνο διορισμού. Άρα υπάρχουν κάποιοι σε χειρότερη θέση.
Για όλους όμως ισχύει το εξής: όταν καταθεσαμε τα χαρτιά μας οι εργασιακες συνθηκες που είχαμε στο μυαλό μας ήταν διαφορετικές απο αυτές που θα βρούμε όταν και αν διοριστουμε.
Αυτό ισχύει και για όσους εγλειψαν κατουρημενες ποδιές για να ... χωθουν στους 681 παρεκτοπιζοντας άλλους. Πρέπει να αναρωτηθούν αν άξιζε τον κόπο. Προσωπικά προβληματιζομαι πολύ και ψάχνοντας για λύση την βρήκα σε πρόταση απο το εξωτερικό, σε χώρα όπου σέβονται τους γιατρούς οι πολιτικοί, οι ασθενείς και κυριως οι συνάδελφοι τους. Προσωπικά περισσότερο με απασχόλησε να πετύχω αυτό παρά να παγιδευτω σε μια περίοδο αναμονής για κάτι που μπορεί να μη μου αρέσει. Προτείνω σε όσους μπορούν να κάνουν το ίδιο, ιδίως σε όσους δεν κατάφεραν να ... τρουπώσουν στον παράδεισο των 681. Όταν με το καλο η μαμά (Μήδεια ) πατρίδα θυμηθεί να τους καλέσει θα σκεφτούν ανάλογα με τα τότε δεδομένα. Η ζωή είναι σκληρή...

12 Ιουνίου 2011, 21:49:51
Απάντηση #448
Αποσυνδεδεμένος

DrK

Έχεις απόλυτο δίκιο συνάδελφε dralex.  Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις ότι είσαι ένας από τους 681. Προσωπικά ενώ η κρίση μου έγινε τον Ιανουάριο του 2011 για προκήρυξη του 2009, απο το υπουργείο γνωρίζω ότι δεν ειμαι στους 681. Άρα δεν ξέρω αν θα διοριστω ποτέ και κανείς δεν μπορεί να μου προσδιορίσει ούτε απώτατο χρόνο διορισμού. Άρα υπάρχουν κάποιοι σε χειρότερη θέση.
Για όλους όμως ισχύει το εξής: όταν καταθεσαμε τα χαρτιά μας οι εργασιακες συνθηκες που είχαμε στο μυαλό μας ήταν διαφορετικές απο αυτές που θα βρούμε όταν και αν διοριστουμε.
Αυτό ισχύει και για όσους εγλειψαν κατουρημενες ποδιές για να ... χωθουν στους 681 παρεκτοπιζοντας άλλους. Πρέπει να αναρωτηθούν αν άξιζε τον κόπο. Προσωπικά προβληματιζομαι πολύ και ψάχνοντας για λύση την βρήκα σε πρόταση απο το εξωτερικό, σε χώρα όπου σέβονται τους γιατρούς οι πολιτικοί, οι ασθενείς και κυριως οι συνάδελφοι τους. Προσωπικά περισσότερο με απασχόλησε να πετύχω αυτό παρά να παγιδευτω κι αλλο σε μια περίοδο αναμονής για κάτι που μπορεί να μη μου αρέσει. Προτείνω σε όσους μπορούν να κάνουν το ίδιο, ιδίως σε όσους δεν κατάφεραν να ... τρουπώσουν στον παράδεισο των 681. Όταν με το καλο η μαμά (Μήδεια ) πατρίδα θυμηθεί να τους καλέσει θα σκεφτούν ανάλογα με τα τότε δεδομένα. Η ζωή είναι σκληρή...

13 Ιουνίου 2011, 01:16:55
Απάντηση #449
Αποσυνδεδεμένος

tired

Ισως φανω υπεραισιοδοξη ή ισως θελω να δωσω μια νοτα αισιοδοξιας στους παραπανω μονολογους, γιατι κι εγω δεν ειμαι στους 680, ομως θελω να πιστευω πως ολοι μας και δεν νομιζω πως ειμαστε και πολλοι, (άλλωστε η πορτα εχει κλεισει πια και οι προσληψεις σταματησαν) θα ειμαστε στις θεσεις μας μεχρι το τελος του χρονου. Καλη επιτυχια

Λέξεις κλειδιά: προσλήψεις  ιατροι  ΕΣΥ  2010 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
9 Απαντήσεις
16959 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 4 Νοεμβρίου 2009, 14:55:46
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
7493 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 8 Φεβρουαρίου 2010, 19:03:03
από anastasios theodoridis
3 Απαντήσεις