Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
15 Νοεμβρίου 2024, 03:45:31

Αποστολέας Θέμα: Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010  (Αναγνώστηκε 404610 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

17 Ιουνίου 2011, 16:38:26
Απάντηση #465
Αποσυνδεδεμένος

ianak

ρε παιδιά έχω πάρει κρίση το δεκέμβρη και ακόμα δεν έχω δει φεκ.....έχουν πάρει κρίσεις του ιανουαρίου άρα σίγουρα δεν έχουν σχέση με χρονολογιες οι διορισμοι....για να δουμε τι θα δουμε ακόμα

17 Ιουνίου 2011, 16:50:59
Απάντηση #466
Αποσυνδεδεμένος

CHRISTOS

ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑ!!! Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους.

17 Ιουνίου 2011, 17:06:22
Απάντηση #467
Αποσυνδεδεμένος

DrK

Αυτου του ειδους οι συζητησεις ειναι εντελως γελοιες!
Πρεπει να τελειωνει η αγωνια τοσων νεων επιστημονων. Στο κατω κατω οι θεσεις των περισσοτερων προυπηρχαν, αρα ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ απο τον προυπολογισμο. Απ' οτι προσεξα μετα το μαγικο νουμερο 681 δεν βρισκονται περισσοτεροι απο 400 συναδελφοι. Κοινη λογικη χρειαζεται για να αντιληφθει κανεις οτι δεν θα πεσει εξω ο προυπολογισμος αν δεν βασανιστουν περαιτερω 400 ειδικευμενοι γιατροι  που κριθηκαν μεσα απο νομιμα προβλεπομενες διαδικασιες για να καλυψουν πραγματικες αναγκες.
Οτιδηποτε αλλο εκτος απο αμεσο διορισμο για ολους αποτελει ανεξηγητο σαδισμο. Μονο ετσι θα σταματησει και και η δικαιη καχυποψια που αφορα τη σειρα των διορισμων. Γιατι αυτα που μας ελεγαν προ ολιγων μηνων περι προτεραιοτητας σε ΜΕΘ, ΜΕΝ, περιφερεια και οτι τηρειται σειρα με βαση αριθμο πρωτοκολλου δεν νομιζω οτι ισχυσαν, οπως ευκολα καταλαβαινει κανεις οταν παρακολουθει τα ΦΕΚ που παρουσιαζονται. Το πραγματικο κριτηριο ειναι αλλο, γνωστο και παντοτινο στη Μπανανια που ζουμε.

17 Ιουνίου 2011, 17:22:40
Απάντηση #468
Αποσυνδεδεμένος

ianak

Ο απόλυτος αριθμός γιατρών που θα διορισθεί είναι πολύ μικρότερος γιατί αρκετοί θα πάρουν δύο και παραπάνω θέσεις .((Ξέρω δύο συναδέλφους που προτίμησαν τη μια θέση και δεν υπάρχει άλλος να διορισθεί και η θέση μένει κενή). Από τους 681 ακόμα έχει αρκετό δρόμο να διορίσει. Είμαι περίεργος ...ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

17 Ιουνίου 2011, 17:43:16
Απάντηση #469
Αποσυνδεδεμένος

VERA

Εάν όντως μένουν θέσεις κενές  επειδή τελικά κανένας απο τους υποψηφίους δεν αποδέχθηκε το διορισμό τότε πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια στο υπουργείο , όσοι δε διορίζεστε με τους 681, μήπως και θεωρηθολυν ως μη γενόμενοι αυτοί οι διορισμοί... Πάντως ξέρω περιπτώσεις που συνάδελφοι ξέχασαν να αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους από δεικδίκηση θέσεων που δεν τους ενδιέφεραν ενώ μάλιστα είχαν ήδη διοριστεί στην πρώτη τους επιλογή. Καλό θα είναι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που όλοι ψάχνουν εναγωνίως δουλεια να επιδεικνύουμε λίγη υπευθυνότητα. Δεν κοστίζει τίποτα η αποστολή ενός φαξ...

17 Ιουνίου 2011, 18:25:05
Απάντηση #470
Αποσυνδεδεμένος

valkeh

Γεια σας συνάδελφοι. Συγχαρητήρια και καλή δουλειά σε όσους διρίστηκαν. Ελπίζω η νεότερη γενιά του ΕΣΥ να δουλέψει σκληρά και με αρχές.
Εγώ δουλεύω ακόμα στο εξωτερικό - 7 χρόνια τωρα- στην Αγγλία. Έκανα μία αιτηση τον Αύγουστο του 2009 για την θέση που με ενδιέφερε. Οι κριτές με έβγαλαν 1η  Σεπτέμβριο 2010 αλλα κάποιος από τους συνυποψηφιους έκανε ένσταση οπότε η διαδικασά καθυστέρησε λίγο ακόμα.  Οι κριτές με ξανα έκριναν 1η και τελικά η επιτροπή του νοσοκομείου 03 Φεβρουαρίου 2011 αποφάσισε ότι μπορώ να πάρω την θέση.
Από το υπουργείο αρχικά άκουσα οτι ημουν στους 681 τώρα μαθαίνω οτι δεν είμαι...
Ζω και δουλεύω στην Αγγλία και είναι δύσκολο να παρακολουθώ τις εξελίξεις από πιο κοντά. Αυτο το forum βοηθάει πολυ. Τελικά γνωρίζει κανείς πως γίνεται η επιλογή αυτων που οι θέσεις τους φεύγουν για ΦΕΚ?

17 Ιουνίου 2011, 19:03:38
Απάντηση #471
Αποσυνδεδεμένος

VERA

Συναδέλφισσα αυτό που λες είναι πολύ ανυσηχητικό. Ως στιγμής αν σε κάποιον λέγαν ότι τα χαρτιά του φύγαν για υπουργικη υπογραφή σημαίνει ότι σίγουρα θα κατέληγε στο ΕΤ. Η ημερομηνία που αναφέρεις είναι οριακή. Στείλαν αμέσως τα χαρτιά σου στο υπουργείο μετά την κρίση ή άργησαν?  Το πρόβλημα είναι ότι γύρισαν στο υπουργείο και πολλά χαρτιά από διορισμούς που έγιναν στις 31/12/2010  επειδή δεν έγιναν αποδεκτοί από υποψηφίους που είχαν αφήσει την υποψηφιότητά τους σε πολλές θέσεις. Το αποτέλεσμα είναι να ανακαλούνται αποφάσεις του 2010 και διορισμοί του 2010 για να διοριστούν τελικά οι επόμενοι υποψήφιοι το 2011 και να εκτοπίσουν από τη λίστα όσους εκλέχθηκαν στις αρχές του 2011. Αν πάντως σου είχαν πει ότι έστειλαν τα χαρτιά σου για υπογραφή ξαναπάρε στο υπουργείο μήπως έπεσες σε λάθος υπάλληλο τη δευτερη φορά( υπαρχουν 3-4 υπαλληλοι που τρέχουν τους διορισμούς και ο καθένας ξέρει τα ονόματα των ατόμων που του έχουν ανατεθεί). Καλό κουράγιο.

17 Ιουνίου 2011, 19:56:44
Απάντηση #472
Αποσυνδεδεμένος

valkeh

@Vera : ευχαριστω πολύ για την απάντηση και το κουράγιο.Τα χαρτια μου φτάσαν στο υπουργείο στα μέσα του Φεβρουαρίου. Δεν ξέρω τι να πω και εγω.. Αρχικά ανήκα στους 681 τώρα δεν ανήκω... Ίσως η 1η πληροφορία ήταν λάθος ίσως η δεύτερη είναι ανακριβής.. Δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει μία κεντρική μοναδα όπου μπορείς να δείς την πρόοδο της θέσης σου. Χρειάζεται ενας υπολογιστής και ένας υπαλληλος να περάσει τα στοιχεια. Τηλεφωνα και πηγαινε ελα στο υπουργείο... Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω ξανα. Σ'ευχαριστω πολυ και καλη επιτυχία και σ' εσενα.

18 Ιουνίου 2011, 14:38:16
Απάντηση #473
Αποσυνδεδεμένος

mandreou

Συνάδερφοι, προτείνω για να διευκολυνθούμε όσοι δεν μένουμε Αθήνα και προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά με αρμόδιους να αναφέρει όποιος συνάδελφος έβγαλε άκρη σε ποια τηλέφωνα πρέπει να απευθυνθούμε αν :
1)Περιμένουμε διορισμό από κρίση Επιμελητή ΕΣΥ
2)Από προκήρυξη Αγροτικών ιατρείων
3)Στο ΕΤ για την εξέλιξη σε ΦΕΚ
4) Για εξέλιξη επιμελητών ΕΣΥ ή για μονιμοποίηση
Καλό είναι τώρα που πολλοί συνάδερφοι έχουν οργανωθεί να δημιουργήσουμε μια λίστα χρήσιμων τηλεφώνων.

19 Ιουνίου 2011, 09:06:47
Απάντηση #474
Αποσυνδεδεμένος

dralex

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Συνάδερφοι, προτείνω για να διευκολυνθούμε όσοι δεν μένουμε Αθήνα και προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά με αρμόδιους να αναφέρει όποιος συνάδελφος έβγαλε άκρη σε ποια τηλέφωνα πρέπει να απευθυνθούμε αν :
1)Περιμένουμε διορισμό από κρίση Επιμελητή ΕΣΥ
2)Από προκήρυξη Αγροτικών ιατρείων
3)Στο ΕΤ για την εξέλιξη σε ΦΕΚ
4) Για εξέλιξη επιμελητών ΕΣΥ ή για μονιμοποίηση
Καλημέρα. Θα γράψω αυτά που ξέρω.
1. Όταν περιμένεις διορισμό, για τα περισσότερα νοσοκομεία της Αθήνας τα πρακτικά κρίσεων μετά το πρωτόκολλο πάνε σε ένα γραφείο στο δεύτερο όροφο όπου το τηλέφωνο είναι 210 5226453. Για νοσοκομείο της επαρχίας είναι άλλο γραφείο ακριβώς δίπλα, αλλά δεν το ξέρω, όμως στο 210 5232821 (κέντρο) ή στο προηγούμενο θα σας διαφωτίσουν. Σε αυτές τις υπαλλήλους γυρνάνε τα χαρτιά μετά από κάθε βήμα για υπογραφές, οπότε αν το σηκώσουν το τηλέφωνο θα σας πληροφορήσουν. Αφού πάρουν υπογραφή από το γενικό γραμματέα λοιπόν, παίρνουν και από την οικονομική υπηρεσία του υπουργείου αν είναι παλιές θέσεις ή από το υπουργείο οικονομικών αν είναι νεοσυσταθείσες. Μετά πάνε στο υπουργείο εσωτερικών στο τμήμα προσλήψεων στο τηλέφωνο 213 1313259 και 213 1313257 στην κυρία Ρενδούμη αλλά μπορεί να σας πληροφορήσει μάλλον και όποια σηκώσει το τηλέφωνο. Μετά πάνε στο εθνικό τυπογραφείο όπου με το που τα βάζουν στο κομπιούτερ παίρνουν έναν αριθμό ΚΑΔ με τον οποίο στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος εκεί που λέει αναζήτηση με ΚΑΔ μπορείτε να δείτε αν βρίσκετε σε στάδιο επεξεργασίας ή δημοσιεύτηκε. Από το εθνικό τυπογραφείο (χαχαχα νομίζετε ότι τελειώσατε) πριν δημοσιευτεί πηγαίνει στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης δηλαδή στη Βουλή. Το τηλέφωνο εκεί είναι 210 3385744 αλλά κάποιες φορές περισσότερα ξέρει αυτή που σηκώνει το τηλέφωνο στο κέντρο που το τηλέφωνο είναι 210 3385404. Από τη γενική γραμματεία κάποιες φορές επειδή λείπει μια σφραγιδούλα ή επειδή στο ίδιο δοκίμιο (έτσι λέγεται το χαρτί που φεύγει από το τυπογραφείο και πάει στη γενική γραμματεία) βρίσκεται και ένα άλλο θέμα που είναι άσχετο με το διορισμό γιατρών αλλά μπορεί πχ να αφορά τη μετάταξη υπαλλήλων, ίσως ξαναγυρίσει στο υπουργείο εσωτερικών οπότε ξαναπευθύνεστε στην κα Ρενδούμη. Μετά ξαναγυρνάει στη γενική γραμματεία της κυβέρνησης και μετά στο εθνικό τυπογραφείο. 
3. στο Εθνικό τυπογραφείο το τηλέφωνο είναι 210 5279000.
Η συμβουλή μου: παίρνετε συνέχεια τηλέφωνο. Έχει σημασία. Οι περισσότεροι είναι ευγενικοί, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα αφήσουν την υπόθεσή σας στην άκρη έτσι για πλάκα. Ιδίως στο πρώτο στάδιο και στο υπουργείο εσωτερικών μπορεί να ξεμείνει.
Καλή επιτυχία σε όλους.

19 Ιουνίου 2011, 18:37:04
Απάντηση #475
Αποσυνδεδεμένος

chrisrad

Καλησπερα ...σας διαβαζω ολους εδω και πολυ καιρο εχοντας και εγω τα ιδια ακριβως αγχη με εσας ...Μετα απο 2 χρονια αναμονης και αγωνιας επιτελους διοριστηκα ...Θελω να μοιραστω μαζι σας ολα αυτα που περασα τα οποια δεν ειναι καθολου περασμενα ξεχασμενα ...Κατεθεσα λοιπον τα χαρτια μου πριν δυο χρονια περιπου ...κριθηκα 1η και παρα τις ενστασεις τριτων -τεταρτων ,το συμβουλιο με εκρινε 1η . Στελνονται τα χαρτια μου στο υπουργιο 12/10 και οπως με ενημερωνει η υπαλληλος δυστυχως μας προλαβε  η εγκυκλιος του Υπ.Εσ. και θα πρεπει να περιμενουμε...Μετα απο 4 μηνες χωρις καμια απολυτως ενημερωση και με μονη επικοινωνια το τηλ του Υπ.Υγειας ( κατοικω στην επαρχια) ,αρχιζουν τα χαρτια μου να πηγαινουν απο υπουργιο σε υπουργιο και απο γραφειο σε γραφειο...Επιτελους τα χαρτια εχουν φτασει στο Ε.Τ. με λάθος ωστόσο πατρονυμο...Το υπ.υγειας δεν απαντα στα τηλ. και το Ε.Τ. με ενημερωνει οτι θα πρεπει να βγει ΦΕΚ με λαθος πατρονυμο και εν συνεχεια διορθωση του λαθους ...την επομενη μερα στο Ε.Τ. απαντα στο τηλ. μια "καλη" κυρια και με ενημερωνει οτι τα χαρτια μου ειναι στην γεν γραμ κυβερ. και θα πρεπει να απευθυνθω εκει...Μετα απο δυο μερες το υπουργιο υγειας απαντα και στελνει την διορθωση που πρεπει ...Τελικα ο διορισμος ηρθε αλλα εχει και συνεχεια ...Αφου εχω ετοιμασει τα δικαιολογητικα μου πηγαινω ολο χαρα πια στο νοσοκομειο ...η υπαλληλος λοιπον μου λεει οτι δεν μπορει να κανει τον διορισμο γιατι ειναι 1:10 μμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Ενταξει ...καποιος μου κανει πλακα ...
Θελω να πω ενα μεγαλο κουραγιο και υπομονη σε ολους οσους περιμενουν ... σας νιωθω απολυτα ...καλη τυχη σε ολους

19 Ιουνίου 2011, 20:25:56
Απάντηση #476
Αποσυνδεδεμένος

valkeh

@dralex :πολυ χρησιμες  ολες οι πληροφοριες και ενα μεγαλο ευχαριστω για τον κοπο που εκανες να τις μοιραστεις με ολους εμας! Για εμενα ιδιαιτερα που ζω ακομα εξω και δεν μπορω να παραιτηθω απο την εδω θεση αν δεν δω το ονομα μου στο ΦΕΚ, ειναι τεραστια βοηθεια γιατι τουλαχιστον ξερω τωρα που να απευθυνω και τα αντιστοιχα τηλεφωνα...
Κουραγιο σε ολους!

20 Ιουνίου 2011, 18:43:49
Απάντηση #477
Αποσυνδεδεμένος

Sophia

(ρε παιδιά έχω πάρει κρίση το δεκέμβρη και ακόμα δεν έχω δει φεκ.....έχουν πάρει κρίσεις του ιανουαρίου άρα σίγουρα δεν έχουν σχέση με χρονολογιες οι διορισμοι....για να δουμε τι θα δουμε ακόμα)
Εχω κριθει  τον Δεκεμβριο και ακομα δεν εχω δει ΦΕΚ για θεση στην επαρχια που δεν ειναι νεοσυστατη καθοτι υπηρχε συναδελφος εκει με μεταθεση για δυο χρονια τουλαχιστον.Κραταω την ψυχραιμια μου και ευχομαι σε ολους  γρηγορα αποτελεσματα.

22 Ιουνίου 2011, 01:03:30
Απάντηση #478
Αποσυνδεδεμένος

DrG

Η αλήθεια είναι ότι εφόσον από τον Μάιο ανεστάλησαν εντελώς οι προκυρήξεις όλο αυτό που γίνεται δεν έχει ιδιαίτερο νόημα διότι ο αριθμός των κριθέντων ή υπό κρίση θέσεων είναι πεπερασμένος και κατα κάποιες εκτιμήσεις περίπου 500 - 700  επιπλέον των 681. Όι ευγενέστατες υπάλληλοι του Υπουργείου μας διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κανενα σχέδιο για τους πλέον των 681 μέχρι στιγμής ???. Επίσης ότι το 1/5 έχει γίνει 1/7.

Είναι γελοίο το γεγονός ότι στο Υπουργείο δεν γνωρίζει κανείς τον ακριβή αριθμό των επιπλέον των 681. Αυτό μπορεί να συμβαίνει είτε γιατί δεν υπάρχει βάση δεδομένων είτε γιατί δεν υπάρχει η τεχνογνωσία και η υψηλή εξειδίκευση για να γίνει ο πολύπλοκος υπολογισμός  ;D. Αν ο αριθμός αυτός ήταν γνωστός θα μπορούσε στην συνέχεια να δημιουργηθεί με την βοήθεια και των Σοφών που είναι όλο καλές ιδέες ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα προσλήψεων ώστε να ξέρουμε κι εμείς τι μας γίνεται. Αυτό ασφαλώς είναι εξαιρετικά πολύπλοκο.

Η γνώμη μου είναι ότι διατηρείται συνειδητά το μπάχαλο για να χρησιμοποιείται κατά το δοκούν. Είναι μια διαφορετική έκφανση του παρακράτους των κουκουλοφόρων. Αυτό που πάσει θυσία αποφεύγουν πάντοτε οι επαγγελματίες ντενεκέδες είναι η διαφάνεια και η αξιοκρατία.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό επίσης από όλους τους συναδέλφους που διορίζονται με ΦΕΚ και αποδέχονται ότι οφείλουν να παραιτηθούν από άλλες κρίσεις εκτός αν σκοπεύουν να κάψουν θέσεις παραιτούμενοι μετά από αποδοχή θέσεως. Το τελευταίο είναι επιεικώς αντιδεοντολογικό υπό τις παρούσες θέσεις.

Αν μειωθεί ο αριθμός των κλινικών με οποιοδήποτε τρόπο δημιουργείται η συνθήκη που μπορεί να ευνοήσει θεωρητικά ακύρωση κρίσης και πρόσληψης με αποτέλεσμα κάποιοι να μείνουν στον αέρα.

Υ.Γ. Αν ήμουν σμηχανοδηγός στον ΟΣΕ θα είχα διοριστεί στο ΕΣΥ μια ώρα αρχύτερα :D

22 Ιουνίου 2011, 09:12:38
Απάντηση #479
Αποσυνδεδεμένος

jupiter

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Υ.Γ. Αν ήμουν σμηχανοδηγός στον ΟΣΕ θα είχα διοριστεί στο ΕΣΥ μια ώρα αρχύτερα :D

Αυτό είναι σίγουρο. Όλος ο ΟΣΕ έχει γίνει τραυματιοφορείς ..

Λέξεις κλειδιά: προσλήψεις  ιατροι  ΕΣΥ  2010 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
9 Απαντήσεις
16955 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 4 Νοεμβρίου 2009, 14:55:46
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
7493 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 8 Φεβρουαρίου 2010, 19:03:03
από anastasios theodoridis
3 Απαντήσεις