Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
15 Νοεμβρίου 2024, 00:06:11

Αποστολέας Θέμα: Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010  (Αναγνώστηκε 404588 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

6 Ιουλίου 2011, 12:30:48
Απάντηση #495
Αποσυνδεδεμένος

DrK

ΛΑΘΟΣ.
1. Στο τεύχος Γ από την αρχή του 2011 οι διορισμοί δεν είναι πάνω από 300. Από τους διορισμούς στα ΦΕΚ δεν προκύπτει προτεραιότητα για ΜΕΘ, ΜΕΝ, κλπ. ούτε απόλυτη τήρηση αρ. Πρωτ.
2. Ο χαμός στο τεύχος Γ αφορά κατά ένα μεγάλο ποσοστό παραιτήσεις από το ΕΣΥ και συνταξιοδοτήσεις.
3. Το μέλλον των εκτός των 681 είναι αβέβαιο, ακόμα και όταν έχουν κριθεί τον Ιανούαριο του 2011. Δηλαδή  6 μήνες μετά το υπουργείο επίσημα δεν δίνει χρονικό ορίζοντα. Ταυτόχρονα κάποιοι που είχαν κριθεί τις τελευταίες μέρες του 2010 έχουν διοριστεί εδώ και ένα μήνα, ενώ επίσης έχουν διοριστεί και κάποια άτομα που κρίθηκαν στο τέλος του Ιανουαρίου 2011 εφαρμόζοντας το σύστημα "χαρτιά χέρι με χέρι plus vysma"

Αν κάποιος έχει κάτι ευοίωνο να καταθέσει ας το κάνει. Αλλά να μας πει που στηρίζεται.
Μέχρι να γίνει αυτό ας μας αφήσει με την τεράστια αηδία που το όλο σκηνικό προκαλεί και θα μείνει σε κάθε περίπτωση αξέχαστη.

6 Ιουλίου 2011, 15:25:12
Απάντηση #496
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
15 διορισμοί στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Διορισμοί λόγω παραιτήσεων στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

11 διορισμοί στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

6 Ιουλίου 2011, 16:44:41
Απάντηση #497
Αποσυνδεδεμένος

DrG

Ψυχραιμία (που λεει ο λόγος)

Όντως οι διορισμοί που έχουν γίνει μετα το ξεπάγωμα είναι κάτι λιγότερο από 300.

Με τον ρυθμό που υπάρχει είναι μάλλον βέβαιο ότι οι 681 θα διοριστούν φέτος αργά η γρήγορα. Άλλωστε τα χαρτιά τους έφυγαν από το Υπ Υγ. Αν τηλεφωνήσετε λοιπόν στις ευγενικές υπαλλήλους του ΥΠΥΓ θα σας πουν αν είστε μεσα ή όχι.

Το πρόβλημα όπως σωστά τίθεται είναι οι υπόλοιπες κρίσεις που είτε βρίσκονται στο υπουργείο είτε εκρεμμούν για τις οποίες δεν υπάρχει κανενα χρονοδιάγραμμα και κανενας σχεδιασμός. Ο υπουργός και η παρέα του ποιούν την νήσσαν άρα καμμια διαβεβαίωση δεν υπαρχει για του χρόνου. Εκεί χρειάζεται να πιέσουμε αλλά για να πιέσουμε πρέπει να οργανωθούμε και ασφαλώς να το θέσουν οι εκπρόσωποι μας οι οποίοι συνήθως μιλούν αόριστα.

6 Ιουλίου 2011, 16:49:36
Απάντηση #498
Αποσυνδεδεμένος

DrG

Υ.Γ. Η προκύρηξη μου είναι του 2009, αλλά χάρη στην τεμπελιά την αδιαφορία και την γαιδουριά μιας σειράς πλέον ''αγανακτισμένων'' συμπολιτών μας κρίθηκε μέσα στο 2011. ευτυχώς δεν επένδυσα ποτέ σοβαρά στο ελληνικό δημόσιο

6 Ιουλίου 2011, 18:39:35
Απάντηση #499
Αποσυνδεδεμένος

tired

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Υ.Γ. Η προκύρηξη μου είναι του 2009, αλλά χάρη στην τεμπελιά την αδιαφορία και την γαιδουριά μιας σειράς πλέον ''αγανακτισμένων'' συμπολιτών μας κρίθηκε μέσα στο 2011. ευτυχώς δεν επένδυσα ποτέ σοβαρά στο ελληνικό δημόσιο

Η αληθεια ειναι πως οι αγανακτισμενοι συμπολιτες που αναφερεις ειναι  καποιοι "αγανακτισμενοι" συναδελφοι οι οποιοι μπορει να κανουν μεχρι και ενα χρονο να γραψουν 5 αραδες ωστε να ολοκληρωθουν οι εισηγησεις αλλων αμοιρων συναδελφων που εχουν ενδεχομενως διδακτορικα, διπλωματα, παπλωματα.... καποιοι συναδελφοι λοιπον, με ευκολια ξεχνουν οτι καποτε ηταν στην ιδια θεση..... Η "καρεκλα" ειναι μαλακη βλεπεις και βολικη και δεν πα να χαλασει ο κοσμος!

6 Ιουλίου 2011, 18:43:29
Απάντηση #500
Αποσυνδεδεμένος

elpida

Γιώργος 111 συμφωνώ να οργανωθούμε αλλά υπάρχει κάποια πρόταση?

6 Ιουλίου 2011, 19:20:12
Απάντηση #501
Αποσυνδεδεμένος

DrK

Με δεδομένο ότι αυτό που γίνεται δεν είναι σίγουρα ηθικό, και κάτι μου λέει ότι δεν είναι απόλυτα νόμιμο.

1. Να απαιτηθεί διαύγεια όσον αφορά τα κριτήρια που καθόρισαν ως τώρα και θα καθορίσουν και από εδώ και πέρα τη σειρά διορισμών. Να εξεταστεί αναδρομικά αν τηρήθηκαν για όσους έχουν διοριστεί ως τώρα στα πλαίσια των 681.
2. Να δοθεί χρονοδιάγραμμα διορισμού με επίσημο τρόπο σε κάθε διοριστέο (λίστα στο διαδίκτυο ?)
3. Ίσως - και με τη βοήθεια του Ιατρικού Συλλόγου - να εξεταστεί αν είναι σύννομη μια τέτοια στάση κωλυσιεργίας και παραπληροφόρησης απέναντι σε διοριστέους. Επίσης χρήσιμη θα ήταν η άποψη του Συνήγορου του Πολίτη για όλα αυτά.

6 Ιουλίου 2011, 19:45:23
Απάντηση #502
Αποσυνδεδεμένος

jupiter

3. Ίσως - και με τη βοήθεια του Ιατρικού Συλλόγου - να εξεταστεί αν είναι σύννομη μια τέτοια στάση κωλυσιεργίας και παραπληροφόρησης απέναντι σε διοριστέους. Επίσης χρήσιμη θα ήταν η άποψη του Συνήγορου του Πολίτη για όλα αυτά.

Eδώ δεν αντέχω να μην παρέμβω. Ο Ιατρικός Σύλλογος για μένα έχει ξεφτιλιστεί τόσο πολύ πλέον που είναι απλά ένα ανέκδοτο να τον αναφέρουμε στις συζητήσεις μας. Όταν πήγα να ζητήσω βοήθεια στα πλαίσια της απίστευτης ταλαιπωρίας που προηγήθηκε του διορισμού μου, τους έπιασα τελείως αδιάβαστους χωρίς να έχουν ιδέα ούτε καν ότι έχουν κολλήσει οι προσλήψεις. Είπαμε ο σύλλογος είναι μόνο για να διεκδικεί χαζομάρες ακαταλαβίστικες για τους ιδιώτες γιατριούς και τους ΙΚΑτζίδες. Και ενεργοποιείται μόνο όταν στέλνει SMS στο κινητό στις εκλογές και στις χαζοδιαδηλώσεις έξω από το ΥΥΚΑ.

6 Ιουλίου 2011, 20:10:44
Απάντηση #503
Αποσυνδεδεμένος

DrK

Μάλλον έτσι είναι. Ας πούμε λοιπόν ότι ο Ι.Σ. αρκείται στις ανακοινώσεις και τα SMS.
Πάντως αν κόπτεται για την αξιοπρέπεια των γιατρών έχει εν προκειμένω ένα λόγο για να την υπερασπιστεί.
Ακόμα κι αν ακούγεται σαν ανέκδοτο ας το πούμε κι αυτό ...

7 Ιουλίου 2011, 23:20:59
Απάντηση #504
Αποσυνδεδεμένος

valkeh

Δεν ξερω ποσο μπορω να βοηθησω πρακτικα γιατι ακομα εργαζομαι Αγγλια. Αν ομως μπορω να κανω κατι θα το εκανα ευχαριστως γιατι συμφωνω απολυτα χρειαζεται να ασκησουμε καποια πιεση. Οπως και ο/η tired η θεση μου ειναι απο το 2009 και τελικα κριθηκε 2011....Αστειες καταστασεις. Παντως καποια στιγμη θα πρεπει να σκεφτουμε πως να αλλαξουμε και τον ΙΣ που εχει μηδαμινο λογο/χαρακτηρα...

7 Ιουλίου 2011, 23:31:03
Απάντηση #505
Αποσυνδεδεμένος

valkeh

Μικρη διορθωση για να ειμαστε ακριβεις ;-) :  η αιτηση μου (ισως και η αγανακτιση μου) χρονικα ειναι
οπως και του Γιωργου 111 και οχι του/της tired...

8 Ιουλίου 2011, 06:33:36
Απάντηση #506
Αποσυνδεδεμένος

tired

Μικρη διορθωση για να ειμαστε ακριβεις ;-) :  η αιτηση μου (ισως και η αγανακτιση μου) χρονικα ειναι
οπως και του Γιωργου 111 και οχι του/της tired...

Τωρα συναδελφισσα δεν καταλαβα που διαφωνεις μαζι μου εγω βρισκομαι στην ιδια κατασταση με το Γιωργο 111

8 Ιουλίου 2011, 11:28:55
Απάντηση #507
Αποσυνδεδεμένος

valkeh

@ tired: οχι δεν διαφωνω καθολου. Σε προηγουμενη αναρτηση αναφερθηκα στην αιτηση μου και νομιζα οτι ηταν στα ιδια χρονικα πλαισια  με της δικης σου αιτησης. Ξαναδιαβαζοντας τις αναρτησεις καταλαβα οτι εκανες παραθεση απο τον συναδελφο Γιωργο111 και αρα δεν ηταν η δικη σου αιτηση απο το 2009 κλπ. Απλα ηθελα να ειμαι απολυτα ακριβης. Πραγματικα δεν εχει καμια σημασια, ειναι χαζο λεπτομερειες και δεν επρεπε να απασχολω το blog μ'αυτα. Για να ειμαι ξεκαθαρη δεν διαφωνω καθολου μαζι σου!

10 Ιουλίου 2011, 20:35:25
Απάντηση #508
Αποσυνδεδεμένος

ianak

Οι "καλοί" μου συνάδελφοι κατάφεραν να κάνουν την εισήγηση μετά από ένα χρόνο για θέση που προκυρήχθηκε το 2009 και ξέρετε τι μου είπαν όταν πήγα να τους πω να καταθέσουν τις εισηγήσεις? "έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε" κάντε υπομονή. Ακούσατε ακούσατε!!!!!! τμήμα που υπολειτουργεί και έχουν και άλλες δουλειές...αλλά αν η θέση ήταν για το δικό τους τμήμα θα ήθελαν να γίνει γρήγορα.. Και μετά συνάδελφοι λέμε για τους γραμματείς και τα υπουργεία. Αυτοί είμαστε. Για την ιστορία η κρίση έγινε πριν δέκα ημέρες και πιθανώς το τμήμα θα υπολειτουργεί για πάντα γιατί δεν προβλέπω διορισμό ποτέ.
Ας κάνουμε κάτι ................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 Ιουλίου 2011, 00:06:34
Απάντηση #509
Αποσυνδεδεμένος

Sophia

το φεκ μου βγηκε στις 4/7 για θεση που προκυρηχθηκε τον μαρτιο του 2010 και τελικα κριθηκε τον δεκεμβριο του 2010 οποτε και σταλθηκαν τα χαρτια στο υπουργειο.Απο καθυστερησεις των εισηγητων ισως να ειχα παρει την θεση απο τον Δεκεμβριο και για αυτο καταλαβαινω απολυτα τι λετε.Ο νομος  παντως οριζει συγκεκριμενο διαστημα που πρεπει να γινουν οι εισηγησεις.Ειναι λιγες οι περιπτωσεις που ξερω τα πραγματα να εχουν γινει οπως πρεπει και στο χρονοκο διαστημα που οριζει ο νομος.Παντως δεν πανε με το πρωτοκολο γιατι εχουν διοριστει ατομα που ειχαν πρωτοκολο και μετα απο μενα και μεσα στο 2011 και το ξερω καλα.Μην αφηνεται τον χρονο να παρναει να πατε στον γενικο γραμματεα  και στην τομεαρχη στο υπουργειο να σας δωσουν εξηγησεις για το που ειναι τα χαρτια και γιατι δεν υπογραφοντια μονο τα δικα σας και των αλλων περνανε γρηγορα απο τις υπογραφες.Σιγουρα κουτουπονονται απο καποιους που περνανε πιο γρηγορα για τους γνωστους λογους, και τα αλλα μενουν συνεχως πισω.Επισης η γραμματεας παιζει ρολο ποσο γρηγορα ετοιμαζει και στελενει τα χαρτια.Στην περιπτωση μου ελειπε δυο φορες την εβδομαδα χωρις να την αντικαθηστα καποιιος/α και εκανε και λαθη στα χαρτια.Αν δεν βγαλετε ακρη αν ολοι σας συμπεριφερθουν σαν σκουπιδι απαντωντας μονολεκτικα να επιμενεται με συνεχομενες ερωτησεις ωστε να ενοχλουντε (θα σας παραπεμπουν σε καποιον ανωτερο εκει μπορει κατι να γινει).Μην τους ντρεπεστε γιατι οι ιδιοι δεν εχουν ντροπες ( δεν μιλαω για ολους τους υπαλληλους υπαρχουν και καλοι ανθρωποι εκει μεσα βεβαια),να πατε και να ξαναπατε και να ξαναπατε.

Λέξεις κλειδιά: προσλήψεις  ιατροι  ΕΣΥ  2010 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
9 Απαντήσεις
16952 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 4 Νοεμβρίου 2009, 14:55:46
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
7493 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 8 Φεβρουαρίου 2010, 19:03:03
από anastasios theodoridis
3 Απαντήσεις