Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
12 Νοεμβρίου 2024, 22:33:56

Αποστολέας Θέμα: Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010  (Αναγνώστηκε 404436 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

7 Σεπτεμβρίου 2011, 02:52:10
Απάντηση #600
Αποσυνδεδεμένος

stasolaris

ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ εδώ σε αυτό το ΦΕΚ:623 τ.Γ δείτε στις σελ.5184-5189   το επισυνάπτω επίσης.
Αν έρθει η στιγμή ν αποφασίσεις αν θα ζήσεις ή θα πεθάνεις, κάνε και τα δύο σαν πρίγκηπας

PHILIP SIDNEY

7 Σεπτεμβρίου 2011, 13:20:53
Απάντηση #601
Αποσυνδεδεμένος

stathis

Ακουσατε τη σημερινη συνεντευξη Λοβερδου?Ακομα μια φορα δηλωσε με πολυ εντονο και κατηγορηματικο τροπο οτι δεν θα διοριστει κανενας γιατρος στο ΕΣΥ απο εδω κι περα!Για το θεμα το δικο μας δεν αναφερθηκε.Τελικα θα μπλοκαρει και τους διορισμους οσων εχουμε κριθει?Ο ανθρωπος συμπεριφερεται και μιλαει για τους γιατρους με τροπο απαξιωτικο λες και φταιμε εμεις που οι πολιτικοι και οι εγκαθετοι τους καταστρεφουν την υγεια ολα αυτα τα χρονια.Καποτε κατεκρινα τον Βαρναβα για την ακραια διαλεκτικη του εναντιον του υπουργου αλλα νομιζω οτι τελικα εχει δικιο.Ο Λοβερδος εχει βαλθει μετα το ασφαλιστικο να κατεδαφισει τελειως το ΕΣΥ κα να εξαθλιωσει τους γιατρους.Πρεπει να κινηθουμε αμεσα και να απαιτησουμε να ξεκαθαρισει τι θα κανει με μας καθοτι ειναι παρανομο και το τονιζω αυτο, να αρνηθει να μας  διορισει γιατι ετσι γουσταρει .Τις μηδενικες προσληψεις γιατρων δεν τις ζηταει ουτε η Τροικα ουτε ο πρωθυπουργος. Ειναι δικη του εμμονη.Συναδελφοι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!

7 Σεπτεμβρίου 2011, 15:05:45
Απάντηση #602
Αποσυνδεδεμένος

ianak

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Και εγώ είμαι αποφασισμένη να συμμετάσχω

Και εγώ είμαι μαζί σας. Βρείτε κάποιο δικηγόρο και ξεκινήστε το. Δεν ξέρω αν είναι παράνομο να μην πραγματοποιηθούν αυτοί οι διορισμοί, και επαναλαμβάνω....Πως βγήκαν αυτές οι 681 θέσεις??? Ξέρω κόσμο που είναι στους 681 με κρίση τον Απρίλιο. Θα μα τρελλάνουν?

7 Σεπτεμβρίου 2011, 15:09:16
Απάντηση #603
Αποσυνδεδεμένος

ianak

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς 
τον κ. Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Απόφαση διορισμού ιατρών για τους οποίους έχουν
ολοκληρωθεί οι κρίσεις
Υπάρχουν πολλές ολοκληρωμένες κρίσεις ιατρών Ε.Σ.Υ.  για τους
οποίους ωστόσο δεν έχει εκδοθεί απόφαση διορισμού.  Ο κ.  Υπουργός σε
συνάντηση με την ΟΕΝΓΕ είχε δεσμευτεί πως δεν θα ισχύσει ο περιορισμός
του 1:5 για τις θέσεις που είχαν προκηρυχθεί το 2010.
Παράλληλα,  μεταξύ των κρίσεων που έχουν ολοκληρωθεί,  σε
αρκετές έχουν επιλεγεί ιατροί που ήδη υπηρετούν στο Ε.Σ.Υ. και που
διεκδίκησαν τη θέση είτε για λόγους προαγωγής,  είτε για επιστημονικούς,
οικογενειακούς ή άλλους λόγους.  Είναι όμως προφανές ότι δεν είναι
δυνατόν να θεωρούνται νέοι διορισμοί,  διορισμοί γιατρών που ήδη
υπηρετούν στο Σύστημα Υγείας και θα συνεχίσουν να υπηρετούν σε αυτό.
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
1. Ποιο είναι ακριβώς το χρονοδιάγραμμα για τους
διορισμούς ιατρών Ε.Σ.Υ.  για τους οποίους υπάρχουν ήδη
ολοκληρωμένες κρίσεις;
2. Θα ισχύσει και για αυτούς τους διορισμούς ο περιορισμός
του 1:5 ή του 1:10; 
3. Προτίθεται το Υπουργείο να διαχωρίσει την κατηγορία
διορισμών για όσους ήδη υπηρετούν στο Ε.Σ.Υ., ώστε αυτοί
να προχωρήσουν άμεσα ;
Οι ερωτώντες Βουλευτές
Μουλόπουλος Βασίλης
Κριτσωτάκης Μιχάλης

ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ???????????
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΕ. ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ.

7 Σεπτεμβρίου 2011, 15:43:26
Απάντηση #604
Αποσυνδεδεμένος

Gatekeeper

Επώνυμοι
Ακουσατε τη σημερινη συνεντευξη Λοβερδου?Ακομα μια φορα δηλωσε με πολυ εντονο και κατηγορηματικο τροπο οτι δεν θα διοριστει κανενας γιατρος στο ΕΣΥ απο εδω κι περα!Για το θεμα το δικο μας δεν αναφερθηκε.
.     
Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται ενώ δεν γίνονται και άλλα που γίνονται χωρίς να λέγονται....
“It’s a poor sort of memory that onlyworks backwards, the Queen remarked.”
Lewis Carroll, 1872,
Through the Looking Glass

7 Σεπτεμβρίου 2011, 16:07:38
Απάντηση #605
Αποσυνδεδεμένος

stathis

Στην ερωτηση των βουλευτων του ΣΥΡΙΖΑ δεν δοθηκε ακομα απαντηση. Κυριε Νικολοπουλε εχετε καποιες πληροφοριες? ξερετε κατι καινουργιο?για το θεμα του δικηγορου ειμαι μεσα.πρωτα ομως να οργανωθουμε σαν πρωτοβουλια, να εγγραψουμε μελη και να απευθυνθουμε σε δικηγορο μετα να μας εκπροσωπησει. Δεν ξερω πως να το οργανωσουμε.Προσωπικα ειμαι στην επαρχια.Οποιος ενδιαφερεται ας ξεκινησει κατι στο διαδικτυο.Να ανοιξει ας πουμε ενα blog ή κατι σχετικο. Δυστυχως δεν εχω γνωσεις διαδικτυου για να κανω κατι τετοιο.Τελοσπαντων οποιος θελει να συμμετασχει ας μου στειλει καποιο προσωπικο μηνυμα για να ανταλλαξουμε προσωπικα στοιχεια επικοινωνιας.

7 Σεπτεμβρίου 2011, 17:02:50
Απάντηση #606
Αποσυνδεδεμένος

beenthere

συναδελφοι σοβαρευτειτε και μην λετε οτι ακουτε στην γειτονια! παρα αν εχει κανενας καποια αξιοπιστη πληροφορια απο αυτες τις δειθεν καλες κυριες του υπουργειου που μονο καλες δεν ειναι παρα εντελλως αποπροσανατολιστικες και λενε οτι τους κατεβασει απλα για να μας αποφυγουν,ξαναλεω αν εχει καποιος εγκυρη πληροφορηση ας την πει!
σταθειτε σε αυτο που γραφτηκε πιο πανω ,ενας συναδελφος γραφει οτι εκκρεμει θεση απο το 2009 και δεν ειναι στους 681,και ενας αλλος συναδελφος λεει οτι ξερει κριση απο τον απριλη του 2011 που διοριζετε.αν ισχυει κατι τετοιο αυτο ειναι στοιχειο να παμε σε δικηγορο και να τους τιναξουμε τα πεταλα οτι διοριζουν οπως ναναι ,γιατι χωρις κριτηρια διοριζουν αυτο ειναι σιγουρο και μην σας παραμυθιαζουν αυτες οι ακατανομαστες στο υπουργειο για ΜΕΘ,ΜΕΝ,ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ,ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥΣ ,ΑΝΑΓΚΕΣ και οτι αλλη βλακεια τους ερθει γιατι εγω ειμαι ενας απο αυτους ενοω σε τετοια θεση και δεν εχω διοριστει!
οποτε αν θελετε να κινηθουμε νομικα και εχετε στοιχεια και οχι κουτσομπολια ας κινηθουμε οσο υπαρχει χρονος ηδη εχουμε χασει χρονια απο την ζωη μας περιμενοντας με κριμενη θεση τους 681,τους 682,τους 200,τους 300 του λεωνιδα και δεν ξερω τι αλλη μαλακια θας σκεφτουν να μας πουν απο τις χαζες γραμματειεες του υπουργειου.
οσο για την οργανωση εταιρειας συλλογου ομαδας που λεει καποιος συναδελφος θα αναλλωθουμε σε λιστες του σιντλερ και διαδικτυακες βλακειες σαν τους αγανακτισμενους που γελανε ολοι μαζι τους!και εχει 100.000 κοσμο εξω απο την βουλη, και εχει 300 μεσα στην βουλη που τους γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι... που ξεπερασαν τους σπαρτιατες του λεωνιδα ...
Ξαναλεω αν εχετε εγκυρη πληροφορια πεστετην να δουμε πως θα δρασουμε

7 Σεπτεμβρίου 2011, 17:55:48
Απάντηση #607
Αποσυνδεδεμένος

stathis

Συμφωνω με οσα λες.Παρεθεσα μια πληροφορια κα τονισα οτι δεν ειναι διασταυρωμενη.Αυτο που με ανησυχει κυριως ειναι το παραληρημα του υπουργου οτι δεν θα διορισει κανενα γιατρο κτλ κατι που το τονισε και σε σημερινη συνεντευξη.Αυτο που πραγματικα πρεπει να γινει ειναι να μας δωσουν μια λιστα με βαση το ποτε πρωτοκολληθηκε καθε θεση που εχει κριθει ωστε να γνωριζουμε ποιος και ποτε και  να μην μπορει ο καθενας να βαλει τον δικο του μπροστα.Αυτο καταφερε η πρωτοβουλια των υπο διορισμο λεκτορων και νομιζω οτι στη φαση αυτη ειναι το καλυτερο που εχουμε να κανουμε.

7 Σεπτεμβρίου 2011, 18:27:08
Απάντηση #608
Αποσυνδεδεμένος

beenthere

Συναδελφοι καταρχας δεν αναφερομαι σε κανεναν προσωπικα και δεν κατηγορω καποιον απλα αναφερω οτι οποιος γραφει κατι να ειναι εγκυρο και να μην πιστευει κανενας τις δηθεν καλοπροαιρετες 'κυριες' για να μην τις κατονομασω αλλιως.
ο καθενας απο εμας ξερει τι πρωτοκολλο εχει και ποτε φτασανε τα χαρτια του.να μην πω για την βλακεια που γραφτηκε πιο πανω οτι δεν πρωτοκολλουνται τα χαρτια πια...με αυτα που μας λενε καθε μερα υποτημουν την νοημοσυνη μας και μας περνανε εντελλως για ηληθιους σαν αυτους...
Δεν κανουμε τιποτα με λιστα γιατι την λιστα θα την φτιαξουν και θα την κοψουν -ραψουν οπως θελουν..
εισαγγελικη παρεμβαση χρειαζεται να ψαξει εντεταλμενος του εισαγγελεα τα πρωτοκολλα απο τον δεκεμβρη που ξεκινησαν να διοριζουν μεχρι τους μεταγενεστερους διορισμους των δηθεν 681 που δεν ξερουμε ουτε ποσες θεσεις διοριστηκαν μεχρι τωρα ουτε με ποια κριτηρια ουτε σε πιο νουμερο βρισκονται ουτε ποσο παλιες ειναι οι θεσεις ουτε με πια σειρα εφτασαν .
Μηπως και βρουμε κανεναν εισαγγελεα και δεν υπακουει στις εντολες τους .γιατι ουτε η τροικα τους πιεζει ουτε κανενας απλα βρηκαν ευκαιρια να διορισουν τους δικους  τους απο το παραθυρο ...και οσο αναλλωνομαστε εδω γελανε μαζι μας .
Γιαυτο ξαναλεω οποιος εχει στοιχεια να τεκμηριωσουμε επιχειρημα ας τα πει να τους καταγγειλουμε στον εισαγγελεα ,αλλιως κανουμε ψυχοθεραπεια και κοροιδευομαστε μονοι μας

7 Σεπτεμβρίου 2011, 18:27:39
Απάντηση #609
Αποσυνδεδεμένος

valkeh

Ακριβως αυτο χρειαζεται! Λιστα ολων των ονοματων και με τους αριθμους πρωτοκολλων. Χρειαζεται να πιεσουμε.Δυστυχως μενω εξωτερικο αλλα θα στηριξω οποιαδηποτε κινηση οσο μπορω! το email μου ειναι: valkeh@yahoo.com. Οσοι θελετε στειλτε μου τα στοιχεια σας ονομα, ημερομηνια αιτησης, ημερομηνια κρισης και θα αρχισω ενα αρχειο. Θα ζητησω βοηθεια απο εναν φιλο για δημιουργια ιστοσελιδας.

7 Σεπτεμβρίου 2011, 18:31:01
Απάντηση #610
Αποσυνδεδεμένος

valkeh

και θα συμφωνησω οτι οι κυριες του Υπουργειου ειναι απαραδεκτες! εμενα μου ειχαν πει αρχικα οτι ανηκα στους 681 μετα ειπαν οχι... Λενε οτι τους κατεβει στο κεφαλι τους νομιζω μα δυστυχως ειναι η εικονα της χωρας μας. Ελαχιστοι δειχνουν την  που χρειαζεται παρ'ολο που κατεχουν υπευθυνες θεσεις..

7 Σεπτεμβρίου 2011, 20:14:59
Απάντηση #611
Αποσυνδεδεμένος

beenthere

Εγω συναδελφοι σας ειπα την γνωμη μου ,με το να κανουμε γιουρουσια και να φτιαχνουμε λιστες μονοι μας δεν κανουμε τιποτα μονο το χρονο μας χανουμε .απο την αλλη αν περιμενουμε να μαζευτουμε ολοι και να φτιαξουμε λιστα να παμε σε δικηγορο να μας φτιαξει δικογραφια για την καθε περιπτωση που ειμαστε τοσα ατομα με διαφορετικη περιπτωση ο καθενας θα παλευουμε μεχρι το 2025 να συνενοηθουμε...αυτο εκμεταλευονται και οι χαζες στο υπουργειο οτι καθενας απο εμας παει καθε μερα και ρωταει για την περιπτωση του αλλα παμε ξεχωριστα και αυτες απαντουν προφορικα οχι με χαρτια ,δεν καταγραφεται πουθενα επισημα η απαντηση που δινουν! και ετσι και αυτες λενε οτι μπουρδα τους κατεβασει να μας ξεφορτωθουν..
εγω προσωπικα εχω προσφυγει σε δικηγορο και μεσω του δικηγορου στον εισαγγελεα..και οχι μονο για τις 681 ,αλλα και για τους διορισμους που εγιναν τον δεκεμβρη,γιατι δεν γινεται να διοριζοντε το γεναρη γιατροι με πρωτοκολλα του δεκεμβρη ,και κατοπιν τον απριλη να βγαινουν διορισμοι με πρωτοκολλα του νοεμβρη κατι δεν παει καλα..και καποιυς τους προωθησαν τοτε για να ξεφυγουν απο περιοριστικα μετρα..και δεν μιλαμε για ενα και 2 ατομα μιλαμε για αρκετους που μας βγηκαν με κοκκινο και διοριστηκαν...
και μην ακουτε τις μπουρδες που λενε για αναγκες και ειδικοτητες  κρισημες γιατι δεν ισχυει αυτο αλλιως εγω θα ειχα διοριστει πολυ καιρο πισω αν ακολουθουσαν τα κριτηρια που λενε.
Σας συμβουλευω να στραφειτε εναντια στο υπουργειο νομικα ακομα και ο καθενας μονος του ,με δικηγορο και μεσω του δικηγορου  με εισαγγελεα για να καταλαβουν οτι δεν κοιμομαστε και η εποχη του μεσοπολεμου περασε και η μεταπολεμικη.ειμαστε με πανεπιστημιακη εκπαιδευση δεν μπορουν να μας κοροιδευουν ο καθε ασχετος που διοριστηκε με μεσον για να χτυπαει την γραφομηχανη!
ελεος !δεν μπορουν να διοριζουν η καθε πολιτικη κατασταση τους δικους τους και οσοι ειμαστε κριμενοι με αντικειμενικα κριτηρια να περιμενουμε να δικαιωθουμε απο νομους που ευνοουν παντα τους ιδιους ανεξαρτητα κομματικης παραταξης ευνοουνται τα λαμογια μια ζωη με ολους τους νομους και ολα τα συνταγματα!
Αμεσα ολοι τωρα προσφυγη σε εισαγγελεα για διερευνηση της καταστασης

7 Σεπτεμβρίου 2011, 21:11:49
Απάντηση #612
Αποσυνδεδεμένος

DrG

Ο υπουργός και τα τσιράκια του σήμερα είναι, αυριο δεν είναι. Εντεταλμένη υπηρεσία εκτελεί για να εξασφαλίσει το μπόνους για το μέλον. Ο ελεεινός και τρισάθλιος τρόπος που μας αντιμετωπίζει καθώς και η δουλική συμπεριφορά του στο καθηγητικό κατεστημένο αλλά και οι επιλεγμένες εξυπηρετήσεις που κάνει μέχρι και με ειδικές διατάξεις στους νόμους που κατασκευάζει είναι ενδεικτικά του που μας έχει γραμμένους

Είμαστε σε μειονεκτική θέση και για να πετύχουμε το οποιοδήποτε όφελος πρέπει να κάνουμε οργανωμένες και συστηματικές κινήσεις οι οποίες θα περιλαμβάνουν καταρχήν την δημιουργία ομάδας  και διάυλου επικοινωνίας. Προσωπικά θα προσπαθήσω το σαβατοκύριακο να αρχίσω κάτι σε συνεργασία με όποιον όποια συναδελφο το επιθυμεί. Εν τω μεταξύ σκεφτείτε όλοι ποιους συναδέλφους γνωρίζετε που έχουν κρίση ή περιμένουν.

7 Σεπτεμβρίου 2011, 21:23:07
Απάντηση #613
Αποσυνδεδεμένος

Gatekeeper

Επώνυμοι
Ο υπουργός και τα τσιράκια του σήμερα είναι, αυριο δεν είναι. Εντεταλμένη υπηρεσία εκτελεί για να εξασφαλίσει το μπόνους για το μέλον.

Τώρα μη σου πω τι θα εξασφαλίσει γιατί θα στενοχωρήσω τον διαχειριστη.
Ένα μόνο έχω να πω , οποίος ωθεί τα skilled μυαλά στην μετανάστευση είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.
“It’s a poor sort of memory that onlyworks backwards, the Queen remarked.”
Lewis Carroll, 1872,
Through the Looking Glass

8 Σεπτεμβρίου 2011, 15:17:52
Απάντηση #614
Αποσυνδεδεμένος

DrK

Προσωπικά μετανάστευσα 8 μήνες μετά την απόφαση ότι είμαι διοριστέος, διαβλέποντας ότι η τοποθέτηση μου θα καθυστερήσειι πολύ.
Το πήρα απόφαση ότι η πατρίδα μου έχει πρόβλημα και διάλεξα αυτόν τον τρόπο διαχείρισης της καριέρας μου προς το παρόν.
Γνωρίζω όμως ότι αρκετοί διορίστηκαν παρακάμπτοντας την σειρά που επικαλούνται οι γραμματείς στο Υπ.Υγ. Σειρά η οποία φυσικά επί μήνες παρέμενε και παραμένει αθέατη.
Νομίζω ότι πρέπει να γίνει ΕΓΓΡΑΦΩΣ ερώτηση με αρ. πρωτ. προς την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου και το γραφείο του υπουργού με την οποία να ζητούνται διευκρινίσεις ΕΓΓΡΑΦΩΣ σχετικά με το αν θα διοριστούν και πότε οι επιτυχόντες στις κρίσεις. H ερώτηση μπορεί να γίνει είτε ατομικά είτε ομαδικά.
Επίσης εδώ που φτάσαμε πρέπει να ζητηθεί να αποκαλυφθεί άμεσα ποια ήταν τα 681 άτομα των οποίων οι διορισμοί είχαν εγκριθεί για να δούμε τι είδους σειρά τηρήθηκε και ποια ήταν τα κριτήρια.
Μπορεί να μη διοριστούμε ποτέ αλλά θέλω να δω αν θα το δω εγγράφως και ποιός θα υπογράψει.

Λέξεις κλειδιά: προσλήψεις  ιατροι  ΕΣΥ  2010 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
9 Απαντήσεις
16897 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 4 Νοεμβρίου 2009, 14:55:46
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
7490 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 8 Φεβρουαρίου 2010, 19:03:03
από anastasios theodoridis
3 Απαντήσεις