επειδη εχω την εντυπωση οτι η συζητηση θα αποπροσανατολιστει ,εστιαζω στο θεμα που ειναι; ποτε θα διοριστουμε οι γιατροι που εχουμε ηδη κριθει απο τα συμβουλια και τα χαρτια μας εκκρεμουν στο υπουργειο για υπογραφη.
το θεμα των προκηρυξεων νεων θεσεων ειναι πολυ μεγαλο και δικαια καποιοι αγωνιουν αλλα δεν εινα θεμα αυτης της σελιδας.
ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος και αν εχει ρωτησει τις ''πολυ ευγενικες '' ''κυριες'' του υπ.υγειας γιατι στα ΦΕΚ που υπογραφτηκαν 31/12/2010 για διορισμους ιατρων εχουν διοριστει ατομα που τα χαρτια τους εφτασαν στο υπουργειο 15/12/2010,(γνωριζω τουλαχιστον 4 τετοια ατομα και οχι σε ειδικοτητες ''κρισιμες''οπως τις αποκαλουν στο υπουργειο)!
και στα ΦΕΚ του μαιοιυ του 2011 εχουν διοριστει ατομα που τα χαρτια τους εφτασαν τον νοεμβρη του 2010?
δηλαδη για οσους δεν καταλαβαν καποιοι που τα χαρτια τους εφτασαν νοεμβρη διοριστηκαν τον απριλη και καποιοι που τα χαρτια τους εφτασαν μεσα δεκεμβρη διοριστηκαν αμεσως.
και επισης καποιοι αλλοι συναδελφοι εδω μεσα γραφουν οτι τα χαρτια τους ειναι στο υπουργειο απο νοεμβρη και δεν ειναι ουτε καν στους 681!
αυτα για οσους πιστευουν τις μπουρδες που λενε οι ''κυριες '' στο υπουργειο γιατι μονο αυτεσ μπορει να δει καποιος ,δεν νομιζω οτι κανενας μπορει να ανεβει στον απο πανω οροφο να δει ουτε τον γραμματεα οχι τον υπουργο.
εγω προσωπικα δεν καταφερα ουτε την γραμματεα του γραμματεα να δω !!!!!!!!!
εχω την εντυπωση οτι τα ερωτηματα ειναι πολλα και απαντηση αξιοπιστη δεν προκειται να λαβουμε ποτε ,γιαυτο πιστευω οτι μονο ο εισαγγελεας μπορει να βρει τι σειρα ακολουθειται στο υπουργειο υγειας και ποιους διοριζουν?.τα αλλα που λενε περι σειρας και πρωτο--κολλων ειναι για τους ηληθιους που πιστευουν οτι θα τους συμπαθησουν και θα τους διορισουν αν ειναι ευγενικοι!
επισης ο ''υπουργος'' υγειας το δεκεμβρη που διοριζε με το σωρο γιατρους δεν κοιτουσε τι αναγκες υπαρχουν και αν υπαρχουν
??τι καθοταν και εβγαζε ΦΕΚ 31/12/2010 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ για να μας λεει τωρα οτι γεμισαμε και δεν θα παρουμε κανεναν αλλον?
τους βολεψε τους δικους του και τωρα οι αλλοι που εμειναν δεν ειμαστε πολιτες αυτου του κρατους?
ειναι μεγαλοι καραγκιοζηδες και πρεπει να ψαξουμε με εισαγγελεα τι γινεται στο μπου....... γιατι αλλιως θα συνεχισουν να γελανε μαζι μας και θα παραμεινουμε γραφικοι...επαναστατες..