Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
9 Νοεμβρίου 2024, 04:20:58

Αποστολέας Θέμα: Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010  (Αναγνώστηκε 404058 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

8 Σεπτεμβρίου 2011, 17:39:18
Απάντηση #615
Αποσυνδεδεμένος

Gatekeeper

Επώνυμοι
Ο κ. Μόσιαλος άφησε να εννοηθεί πως για το 2012-2013 θα αυξηθεί η αναλογία αποχωρήσεων - προσλήψεων στο Δημόσιο ίσως και σε μεγαλύτερο ποσοστό από το 1 προς 11 που ισχύει σήμερα.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Η υπογραφή του κου Μόσιαλου σε καλύπτει?
“It’s a poor sort of memory that onlyworks backwards, the Queen remarked.”
Lewis Carroll, 1872,
Through the Looking Glass

8 Σεπτεμβρίου 2011, 18:12:14
Απάντηση #616
Αποσυνδεδεμένος

aresko

συνεντευξη Λοβερδου στη Σταη
οταν λεει οτι δεν θα γινει καμια νεα προσληψη λεει "αυτες που... αλλα τον διακοπτει

8 Σεπτεμβρίου 2011, 19:12:13
Απάντηση #617
Αποσυνδεδεμένος

DrG

Από εμπρός ατσαλάκωτος και από πίσω ξεβρά....τος
Καμαρώστε τον αγωνιστή Ιατροκτόνο. Αλήθεια μήπως όλα ξεκινούν από τραυματική παιδική ηλικία και οικογενειακές καταστάσεις?
Μεταθέτει μετακινεί και διορίζει τα ρουσφέτια του καιι εμάς μας αντιμετωπίζει σαν εχθρούς αυτός που θα έπρπε να είναι δίπλα μας.

Υ.Γ. Θα γίνει οργανωμένη κίνηση όποιος ενδιαφέρεται ας είναι έτοιμος να συμμετάσχει.

8 Σεπτεμβρίου 2011, 19:29:21
Απάντηση #618
Αποσυνδεδεμένος

valkeh

Συναδελεφε beenthere γιατι νομιζεις οτι ειναι καλυτερα να κινηθει ο καθενας ατομικα απο τη στιγμη που ειμαστε τοσα πολλα ατομα με κοινο αιτημα? Θεωρω οτι μεσω αυτου του φορουμ μπορουμε να δουμε ποσοι ειμαστε και να δρασουμε συλλογικα. Σε προηγουμενη αναρτηση εδωσα το email και ενας συναδελφος ηδη απαντησε. Οποιος αλλος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει και θα ορισουμε teleconference μεσω skype η κατι αντιστοιχο για να δουμε τί μπορουμε και πως μπορουμε να κινηθουμε. Το email mou: valkeh@yahoo.com

8 Σεπτεμβρίου 2011, 19:31:50
Απάντηση #619
Αποσυνδεδεμένος

DrK

Οσα λέγονται από άτομα αιρετά και άρα προσωρινά υπό μορφή "αποφασίζουμε και διατάσουμε" στην τηλεόραση και σε συνεντεύξεις δεν ισοδυναμούν με έγγραφες υπηρεσιακές απαντήσεις που θα αναφέρονται συγκεκριμένα σε όσους έχουν φάκελο διορισμού μετά από κρίση στο υπουργείο (εντός ή εκτός των 681). Έτσι κάποιος θα πάρει εγγράφως την ευθύνη για την μέχρι τώρα κοροιδία και για το πιθανότατο από εδώ και πέρα μπλοκάρισμα. Και ίσως υποστεί και κάποιες νομικές συνέπειες ακόμα και σε μία χώρα που δύσκολα βρίσκεις το δίκιο σου ή το βρίσκεις με μεγάλη καθυστέρηση.
Επομένως συνάδελφε δεν με καλύπτει ο ηλεκτρονικός και έντυπος τύπος. Θέλω τις υπογραφές όσων παίζουν με τις ζωές μας, ενώ ξέρουν ότι πρόλαβαν να βολέψουν κάποιους με το γνωστό σύστημα του μέσου.

8 Σεπτεμβρίου 2011, 19:33:59
Απάντηση #620
Αποσυνδεδεμένος

stathis

Ξεκινησε το και ειμαι μεσα με 1000 κι για δικηγορο και οτι αλλο χρειστει.Αν θελεις δες τη σελιδα των αδιοριστων μελων ΔΕΠ ειναι  http://lecture.jimdo.com.Οι ανθρωποι καταφεραν παρα πολλα και κυριως την εκδοση λιστας-επετηριδας απο το ΥΠΕΠΘ.

8 Σεπτεμβρίου 2011, 21:01:22
Απάντηση #621
Αποσυνδεδεμένος

beenthere

Συναδελφοι συμφωνω μαζι σας για την εγγραφη κινηση απο μερους μας (με δικηγορο φυσικα) και να εξαναγκασθουν να μας απαντησουν εγγραφως.
Εγω απλα ειπα οποιος θελει να κινηθει και μονος του γιατι επειδη ειναι χρονοβορο να οργανωθουμε και να συναντηθουμε να γραψουμε επιχειρηματα και να βρουμε δικηγορο.
Εγω ηδη εχω ξεκινησει με δικηγορο γιατι πιστευω οτι πρεπει να δρασουμε αμεσα και χωρις καθυστερηση.ηδη χασαμε πολυ χρονο.ας ξεκινησουμε εστω και ο καθενας ξεχωριστα για να μην χανουμε χρονο και αν δουμε οτι πρεπει να κινηθουμε περαιτερω με μηνυτηριες καταγγελιες και δικαστηρια ας ειμαστε ηδη προετοιμασμενοι να εχουμε μιλησει ολοι με νομικους και να το συνεχισουμε μεχρι να βρουμε ακρη.
καθημερινα επειδη ζω στην ελλαδα και γνωριζω αρκετους συναδελφους βλεπω να διοριζονται ολοι γυρω μου και εγω να ειμαι συνεχως εκτος των 681-682-100-200-100 και τα παραμυθια που μας λενε γιατι το εχω τσεκαρει και ειμαι σιγουρος οτι προκειται για παραμυθια.
επισης σας ενημερωνω οτι τα χρηματα που χανετε καθημερινα οσο καιρο δεν διοριζεστε,την εξελιξη σας ως χρονος προυπηρεσιας ειναι παρα πολλα ,και το  κοστος ενος νομικου ειναι πολυ μικρο σε σχεση με αυτα.
αν καταφερει καποιος να μας οργανωσει ολους μαζι και να κανει κατι γρηγορα εγω εδω θα ειμαι και συμφωνω ,παρ΄ολα αυτα εχω την εντυπωση οτι ολοι αυτοι αυτο εκμεταλευονται οτι ειναι δυσκολο να οργανωθουμε και χρονοβορο,
γιατο ξαναλεω ξεκινηστε εστω και μονοι σας με νομικο και στην πορεια θα βρεθουμε ολοι να το συνεχισουμε, εξαλλου μην πιστευετε οτι στελνοντας ενα χαρτι εστω και απο οργανωμενη ομαδα θα συγκινηθουν αμεσα  και θα τους πιασει πανικος να μας απαντησουν αμεσα !θα μας παρει λιγο καιρο να συγκινηθουν οι καραγκιοζηδες να απαντησουν τα καραγκιοζιλικια τους .Γιατι εχουν και νομικο δικαιωμα να μην απαντησουν αμεσως ,
αν διαβασετε λιγο στο διαδικτυο θα δειτε οτι το υπ.υγειας απαντα μετα απο 2 μηνες στις ερωτησεις και σε ποσοστο λιγοτερο του 50% γιαυτο μην χανετε χρονο

9 Σεπτεμβρίου 2011, 01:34:35
Απάντηση #622
Αποσυνδεδεμένος

valkeh

Συναδελφε beenthere χαιρομαι που συμφωνεις και βλεπεις την αξια της συλλογικης αντιδρασης. Δοξα τω Θεο εχουμε την τεχνολογια με το μερος μας οποτε μπορουμε να ειμαστε ταχεις! Μονο απο εμας εξαρταται.Ετοιμαζω google document οπου μπορουμε να το βλεπουμε ολοι ( αυτο λεγεται διαφανεια υπουργειο που μας κρατατε στη μυστικοπαθεια για να μαγειρευεται τα ονοματα) και θα ενημερωνεται καθε φορα που καποιος μου στελνει email . Ας εχουμε ως στοιχεια ονοματεπωνυμο, Νοσοκομειο, ημερομηνια αιτησης, ημερομηνια κρισης.  Ξαναγραφω κι ελπιζω να μην γινομαι κουραστικη : οποιος συναδελφος εχει βαρεθει τη γελοιοτητα με την οποια μας αντιμετωπιζουν και θελει να βοηθησει στην οργανωση μιας συλλογικης διαμαρτυριας να επικοινωνησει μαζι μου στο valkeh@yahoo.com
4 υπο διορισμο γατροι στην λιστα προς το παρον.   

10 Σεπτεμβρίου 2011, 11:10:13
Απάντηση #623
Αποσυνδεδεμένος

tired

Εγω ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει ακομη. Τη μια μας λενε ΚΑΝΕΝΑΣ γιατρος στο ΕΣΥ. Απ την αλλη υποτιθεται υπαρχει εγκυκλιος που απαγορευει τις νεες προκυρηξεις. Αυτη η προκυρηξη για 5 παιδιατρους στο Αγλαια Κυριακου τι ειναι; Θα μας τρελανουν??

10 Σεπτεμβρίου 2011, 12:54:58
Απάντηση #624
Αποσυνδεδεμένος

DrG

Νομίζω μια αντικειμενική περιγραφή της ψυχοσύνθεσης του Ιατροκτόνου
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους

10 Σεπτεμβρίου 2011, 16:38:37
Απάντηση #625
Αποσυνδεδεμένος

beenthere

επειδη εχω την εντυπωση οτι η συζητηση θα αποπροσανατολιστει ,εστιαζω στο θεμα που ειναι; ποτε θα διοριστουμε οι γιατροι που εχουμε ηδη κριθει απο τα συμβουλια και τα χαρτια μας εκκρεμουν στο υπουργειο για υπογραφη.
το θεμα των προκηρυξεων νεων θεσεων ειναι πολυ μεγαλο και δικαια καποιοι αγωνιουν αλλα δεν εινα θεμα αυτης της σελιδας.
ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος και αν εχει ρωτησει τις ''πολυ ευγενικες ''  ''κυριες'' του υπ.υγειας γιατι στα ΦΕΚ που υπογραφτηκαν 31/12/2010 για διορισμους ιατρων εχουν διοριστει ατομα που τα χαρτια τους εφτασαν στο υπουργειο 15/12/2010,(γνωριζω τουλαχιστον 4 τετοια ατομα και οχι σε ειδικοτητες ''κρισιμες''οπως τις αποκαλουν στο υπουργειο)!
και στα ΦΕΚ του μαιοιυ του 2011 εχουν διοριστει ατομα που τα χαρτια τους εφτασαν τον νοεμβρη του 2010?
δηλαδη για οσους δεν καταλαβαν καποιοι που τα χαρτια τους εφτασαν νοεμβρη διοριστηκαν τον απριλη και καποιοι που τα χαρτια τους εφτασαν μεσα δεκεμβρη διοριστηκαν αμεσως.
και επισης καποιοι αλλοι συναδελφοι εδω μεσα γραφουν οτι τα χαρτια τους ειναι στο υπουργειο απο νοεμβρη και δεν ειναι ουτε καν στους 681!
αυτα για οσους πιστευουν τις μπουρδες που λενε οι ''κυριες '' στο υπουργειο γιατι μονο αυτεσ μπορει να δει καποιος ,δεν νομιζω οτι κανενας μπορει να ανεβει στον απο πανω οροφο να δει ουτε τον γραμματεα οχι τον υπουργο.
εγω προσωπικα δεν καταφερα ουτε την γραμματεα του γραμματεα να δω !!!!!!!!!
εχω την εντυπωση οτι τα ερωτηματα ειναι πολλα και απαντηση αξιοπιστη δεν προκειται να λαβουμε ποτε ,γιαυτο πιστευω οτι μονο ο εισαγγελεας μπορει να βρει τι σειρα ακολουθειται στο υπουργειο υγειας και ποιους διοριζουν?.τα αλλα που λενε περι σειρας και πρωτο--κολλων ειναι για τους ηληθιους που πιστευουν οτι θα τους συμπαθησουν και θα τους διορισουν αν ειναι ευγενικοι!
επισης ο ''υπουργος'' υγειας το δεκεμβρη που διοριζε με το σωρο γιατρους δεν κοιτουσε τι αναγκες υπαρχουν και αν υπαρχουν ?????τι καθοταν και εβγαζε ΦΕΚ 31/12/2010 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ για να μας λεει τωρα οτι γεμισαμε και δεν θα παρουμε κανεναν αλλον?
τους βολεψε τους δικους του και τωρα οι αλλοι που εμειναν δεν ειμαστε πολιτες αυτου του κρατους?
ειναι μεγαλοι καραγκιοζηδες και πρεπει να ψαξουμε με εισαγγελεα τι γινεται στο μπου....... γιατι αλλιως θα συνεχισουν να γελανε μαζι μας και θα παραμεινουμε γραφικοι...επαναστατες..

10 Σεπτεμβρίου 2011, 16:46:50
Απάντηση #626
Αποσυνδεδεμένος

DrG

Να συμπληρώσω ότι το θέμα αφορά όλες τις προκυρήξεις που βρίσκονται σε όλα τα στάδια εξέλιξης δηλαδή και τις κρίσεις που είναι στο υπουργείο και όλες τις προκυρήξεις που έγχουν γίνει, συνεπως οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι πρέπει να είναι όλοι όσοι μετείχαν σε αυτές. Όσο περισσότεροι πιέσουμε τόσο πιο αποτελεσματικοί θα είμαστε. Πρέπει το πνεύμα μας να είναι συλλογικό.

Υ.Γ. Οι τελευταίες προκυρήξεις βγήκαν μεν μεσα στο 2011 αλλά έγκριση είχαν πάρει μέσα στο 2010.

10 Σεπτεμβρίου 2011, 17:42:59
Απάντηση #627
Αποσυνδεδεμένος

DrK

Ο Δεκέμβριος 2010 ήταν οι ημέρες μοτοσυκλέτας, δηλαδή τότε που το μηχανάκι πήγαινε με αγωνία τα χαρτιά για τους διορισμούς των κολλητών. Ακολούθησε η περίοδος παγώματος, το 5:1 και για τους γιατρούς, το 10:1 και τώρα το 0:άπειρο, ΜΟΝΟ για τους γιατρούς όμως. Αυτά σε διάστημα 9 μηνών. Γνωρίζουμε όλοι κάποιους που διορίστηκαν και γνωρίζουμε πάνω κάτω το πως.
Όσον αφορά τους διορισμούς του Παίδων είναι για θέσεις 8 μηνών, δηλαδή κατώτερες και από επικουρικού.

Νομίζω ότι το πράγμα δεν μπορεί να γίνει χειρότερο.
Ο νομικός χαρτοπόλεμος που θα ακολουθήσει δεν περιμένω να οδηγήσει σύντομα σε διορισμό.
Νομίζω όμως ότι δεν πρέπει να αφεθούν ήσυχοι οι αχαρακτήριστοι που μας κοροϊδεύουν τόσο καιρό. Προσωπικά θα ψάξω με νομικό και την τελευταία λεπτομέρεια. Και κάτι τελευταίο: όταν οι υπάλληλοι εκτελούν παράνομες εντολές προισταμένων και παραπλανούν συνειδητά πολίτες νομίζω ότι δεν ενεργούν μόνο εκτός ηθικής αλλά και εκτός νόμου.
 Νομίζω ότι στην κοροϊδία μας συμετέχει μια ιεραρχική αλυσίδα από άτομα χωρίς συνείδηση.

11 Σεπτεμβρίου 2011, 12:47:30
Απάντηση #628
Αποσυνδεδεμένος

stathis

Συμφωνω οτι το θεμα της κοροιδιας και της ομηριας μας αφορα τις θεσεις που εχουν προκηρυχθει σε ολα τα σταδια απο το σημειο της προκυρηξεις εως τον ετοιμο φακελο στο υπουργειο, ομως εκει που πραγματικα υπαρχει σοβαρο νομικο προβλημα ειναι και το τονιζω οι θεσεις που εχουν κριθει οριστικα και βρισκονται στο υπουργειο, και για αυτες πιστευω οτι πρεπει να γινει νομικη κινηση.Προχθες επικοινωνησα με κυρια μεγαλου νοσοκομειου του Πειραια και ρωτησα για μια προκηρυξη αν μετα απο 9 μηνες επιτελους παραδοθηκαν εισηγησεις.Μου ειπε οτι δεν εχουν καμια εντολη να μπλοκαρουν κρισεις και εισηγησεις και οτι οι φακελοι θα παν κανονικα στο Υπουργειο

11 Σεπτεμβρίου 2011, 14:46:04
Απάντηση #629
Αποσυνδεδεμένος

beenthere

Διαβαστε ολοι τις χθεσινες ανακοινωσεις απο το συμβουλιο της ΟΕΝΓΕ αξιζει τον κοπο !!!!
Δεν αναφερεται πουθενα το προβλημα των διορισμων μας !!!!!!!!!!!!
Τελικα γιαυτο και ο καραγκιοζης εχει παρει θαρος και λεει δεν θα διορισω κανεναν  γιατι απλα κανενας δεν τον πιεζει να διορισει !
Και εμεις εχουμε αναλωθει σε μονολογους στα forum

Λέξεις κλειδιά: προσλήψεις  ιατροι  ΕΣΥ  2010 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
9 Απαντήσεις
16772 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 4 Νοεμβρίου 2009, 14:55:46
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
7487 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 8 Φεβρουαρίου 2010, 19:03:03
από anastasios theodoridis