Συναδελφοι οπως σας ειχα ξαναγραψει και προ καιρου δεν καταλαβαινω τους λογους για τους οποιους πιστευετε οτι χρειαζεται οργανωση- συλλογος-ομοσπονδια η οπως αλλιως θελετε να την ονοματισετε για να διεκδικισετε το αυτονοητο και το δικιο σας!
το μοναδικο που κερδιζετε μεχρι τωρα ειναι καθυστερηση και τιποτα αλλο.
απο μια ερευνα που εκανα απο φιλους και γνωστους που διοριστηκαν το μοναδικο που παρατηρησα ηταν οτι διορισαν οτι ναναι χωρις κανενα κριτηριο απο αυτα που λενε στο υπουργειο οι γραμματεις διοτι στην υποτιθεμενη δημοκρατια που ζουμε το 2011 μονο μεχρι την γραμματεια μπορουμε να φτασουμε οι κοινοι θνητοι και μαλιστα στο συγκεκριμενο χρονικο πλαισιο που γραφουν,ουτε ειδικοτητες κρισιμες διορισαν ουτε προηγηθηκαν αναγκες ουτε χρονικη σειρα ακολουθησαν ουτε κρισεις ουτε τιποτα!βυσματα διορισαν και πιθανον και πολυ λιγους απο σποντα ,και δεν εννοω βυσματα οσους ξερουν βουλευτες και υπουργους μην παρερμηνευτει αυτο που λεω,απλα κλητηρες που ηξεραν σε πια σειρα να βαλουν το φακελλο σου στο γραφειο με τα πακετα.
εγω προσωπικα ασχοληθηκα αρκετο χρονο ψαχνοντας γυρω μου και βρηκα αρκετα κενα σε αυτα που λενε οσο αφορα τους διορισμους , ανακριβειες ασαφειες ,για το λογο αυτο εχω προσφυγη με νομιμες και νομικες διαδικασιες,πιθανοτατα θα μου παρει χρονο αλλα δεν εχω ουτε αλλο δρομο ουτε τροπο ουτε εχω αλλο χαμενο χρονο να περιμενω να με σωσει κανενας απο μηχανης θεος !
τωρα οσο αφορα αυτα που γραφουν καποιοι συναδελφοι για το τι γινετε γυρω μας στην κοινωνια στο κρατος και οπου αλλου δεν μας βοηθαει σε τιποτα εμας διοτι σε καθε κατηγορια ισχυουν αλλα πραγματα και οπως ειδατε διοριζονται αρκετοι σε διαφορους τομεις οπου δεν εφαρμοζεται ουτε 1;5 ουτε 1;10 ουτε 1;20 ουτε τιποτα το μοναδικο που εφαρμοζεται ειναι διορισμοι παντου αναλογα με το τι συμφερει καθε φορα το πολιτικο συστημα !
Γιαυτο κατα την γνωμη μου μην περιμενετε παρα καντε οτι εχετε να κανετε γιατι δεν θα ερθει βοηθεια απο πουθενα και οσο καθομαστε και περιμενουμε τοσο μας εχουν γραμμενους και ξεγραμμενους.........
Αν καποιος θελει να οργανωθουμε να παμε στο υπουργειο ολοι μαζι να διαμαρτυρηθουμε για τα διαφορετικα ψεμματα που λενε στον καθεναν απο εμας ξεχωριστα θα συμμετεχω μηπως και βρουμε και κανεναν καραγκιοζη πιο πανω απο τις γραμματεις και τον πιεσουμε λιγο