Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
9 Νοεμβρίου 2024, 00:06:53

Αποστολέας Θέμα: Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010  (Αναγνώστηκε 404042 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

7 Οκτωβρίου 2011, 22:21:59
Απάντηση #660
Αποσυνδεδεμένος

beenthere

Συναδελφοι οπως σας ειχα ξαναγραψει και προ καιρου δεν καταλαβαινω τους λογους για τους οποιους πιστευετε οτι χρειαζεται οργανωση- συλλογος-ομοσπονδια η οπως αλλιως θελετε να την ονοματισετε για να διεκδικισετε το αυτονοητο και το δικιο σας!
το μοναδικο που κερδιζετε μεχρι τωρα ειναι καθυστερηση και τιποτα αλλο.
απο μια ερευνα που εκανα απο φιλους και γνωστους που διοριστηκαν το μοναδικο που παρατηρησα ηταν οτι διορισαν οτι ναναι χωρις κανενα κριτηριο απο αυτα που λενε στο υπουργειο οι γραμματεις διοτι στην υποτιθεμενη δημοκρατια που ζουμε το 2011 μονο μεχρι την γραμματεια μπορουμε να φτασουμε οι κοινοι θνητοι και μαλιστα στο συγκεκριμενο χρονικο πλαισιο που γραφουν,ουτε ειδικοτητες κρισιμες διορισαν ουτε προηγηθηκαν αναγκες ουτε χρονικη σειρα ακολουθησαν ουτε κρισεις ουτε τιποτα!βυσματα διορισαν και πιθανον και πολυ λιγους απο σποντα ,και δεν εννοω βυσματα οσους ξερουν βουλευτες και υπουργους μην παρερμηνευτει αυτο που λεω,απλα κλητηρες που ηξεραν σε πια σειρα να βαλουν το φακελλο σου στο γραφειο με τα πακετα.
εγω προσωπικα ασχοληθηκα αρκετο χρονο ψαχνοντας γυρω μου και βρηκα αρκετα κενα σε αυτα που λενε οσο αφορα τους διορισμους , ανακριβειες ασαφειες ,για το λογο αυτο εχω προσφυγη με νομιμες και νομικες διαδικασιες,πιθανοτατα θα μου παρει χρονο αλλα δεν εχω ουτε αλλο δρομο ουτε τροπο ουτε εχω αλλο χαμενο χρονο να περιμενω να με σωσει κανενας απο μηχανης θεος !
τωρα οσο αφορα αυτα που γραφουν καποιοι συναδελφοι για το τι γινετε γυρω μας στην κοινωνια στο κρατος και οπου αλλου δεν μας βοηθαει σε τιποτα εμας διοτι σε καθε κατηγορια ισχυουν αλλα πραγματα και οπως ειδατε διοριζονται αρκετοι σε διαφορους τομεις οπου δεν εφαρμοζεται ουτε 1;5 ουτε 1;10 ουτε 1;20 ουτε τιποτα το μοναδικο που εφαρμοζεται ειναι διορισμοι παντου αναλογα με το τι συμφερει καθε φορα το πολιτικο συστημα !
Γιαυτο κατα την γνωμη μου μην περιμενετε παρα καντε οτι εχετε να κανετε γιατι δεν θα ερθει βοηθεια απο πουθενα και οσο καθομαστε και περιμενουμε τοσο μας εχουν γραμμενους και ξεγραμμενους.........
Αν καποιος θελει να οργανωθουμε να παμε στο υπουργειο ολοι μαζι να διαμαρτυρηθουμε για τα διαφορετικα ψεμματα που λενε στον καθεναν απο εμας ξεχωριστα θα συμμετεχω μηπως και βρουμε και κανεναν καραγκιοζη πιο πανω απο τις γραμματεις και τον πιεσουμε λιγο

7 Οκτωβρίου 2011, 22:46:56
Απάντηση #661
Αποσυνδεδεμένος

beenthere

Κανενα νομοσχεδιο και κανενας νομος δεν τους καλυπτει για τις παρανομιες που εχουν κανει οσο αφορα τους διορισμους στο υπ.υγειας απλα συνεχιζουν γιατι απλα εμεις ειμαστε σε ληθαργο και το ξερουν πολυ καλα αυτο διοτι κανενας δεν τους εχει στειλει χαρτι με δικηγορο και με εισαγγελεα μεχρι τωρα για να αρχισουν να ανυσηχουν...ουτε η τροικα φταειει ουτε η κριση ουτε τιποτα μια χαρα διοριζουν αυτους που θελουν να διορισουν...μελετηστε λιγο τους διορισμους και θα δειτε οτι δεν υπαρχει κανενα κριτηριο απο οποια σειρα ναναι διοριζουν και οτι ειδικοτητα ναναι διοριζουν αρκει να ειναι αυτος που θελουν.
Σας γραφω εδω ενα παραδειγμα παρανομιας  απο τα πολλα που εχω βρει ; βρηκα τον ιδιο γιατρο διορισμενο σε 3 διαφορετικες θεσεις στην ιδια ΥΠΕ ανακοινωμενο στο ιδιο ΦΕΚ! αν μελετησετε λιγο την νομοθεσια και ρωτηστε και κανενα δικηγορο θα σας ενημερωσει οτι θα πρεπει αυτος ο γιατρος να επιλεξει την μια θεση που θελει πριν την ανακοινωση του ΦΕΚ,
Μπορει καποιος να διοριζετε σε πανω απο μια θεσεις  αλλα πριν το φεκ δεν γινεται να βγουν 3 διορισμοι ταυτοχρονα  στο ιδιο φεκ για το ιδιο ατομο  αυτο υποδηλωνει παρανομια καμια οργανωση σε καμια βαθμιδα στο υπουργειο και κανενας ελεγκτικος μηχανισμος!
ουτε 681 υπαρχουν ουτε κατανομη με βαση τις αναγκες ουτε με σειρα  ουτε με τιποτα ! το μοναδικο που υπαρχει ειναι οτι οσοι ειμαστε κοινοι θνητοι και δεν εχουμε αλλο τροπο να διοριστουμε καθομαστε σπιτι μας και κοιμομαστε!
Γιαυτο αν καποιος ενδιαφερεται να κανει κατι ας το ψαξει λιγο και με κανεναν δικηγορο

7 Οκτωβρίου 2011, 23:24:31
Απάντηση #662
Αποσυνδεδεμένος

tired

Εγω προσωπικα την ερχομενη εβδομαδα σκεφτομαι να επισκεφτω δικηγορο η οποια ειναι εργασιολογος και ασχολειται με τετοιου ειδους θεματα. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!!!!

9 Οκτωβρίου 2011, 23:23:20
Απάντηση #663
Αποσυνδεδεμένος

tired

Δειτε αυτες τις μεταταξεις στο Υπουργειο Υγειας. ΕΛΕΟΣ πια!!!

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

11 Οκτωβρίου 2011, 12:47:27
Απάντηση #664
Αποσυνδεδεμένος

mayroskavalaris

Δυστυχώς οι κρίσεις για την επιλογή των ιατρών του ΕΣΥ ειναι εντελώς απαράδεκτες και ανήθικες. Η όποια αξιολόγηση ακόμα και αν γίνει σωστά με  αξιοκρατικά κριτήρια δεν λαμβάνεται υπόψιν αν δεν συμφωνεί με την επιλογή του Διευθυντή ο οποίος δέχεται πιέσεις και "μέσον" και έτσι επιλέγει απόλυτα αναξιοκρατικα τον κάθε γιατρό για να καλύψει μια θέση επιμελητη Β του ΕΣΥ. Ο εξευτελισμός του κάθε συναδέλφου έιναι εκ των ων ουκ ανευ για να μπορέσει να πετύχει τον πολυπόθητο διορισμό. Ο "συνάδελφος" χρησιμοποιεί κάθε "μέσον", "γλύψιμο" και κάθε λογής ανέντοιμο τρόπο για να καταλάβει μια θέση που δικαιωματικά ανήκει στον πρώτο σε αξιολόγηση. Αν πετύχει και πάρει την θέση καμαρώνει και μάλιστα θεωρείται και "μάγκας" (ας διαβάσουν τον πραγματικό ορισμό του μάγκα απο τον Χαριτόπουλο "υμων των ιδίων") που έρριξε τον άλλον συνάδελφο που ήταν πρώτος και δικαιωματικά έπρεπε να καταλάβει την θέση.   Ο "συνάδελφος" αυτός λοιπόν θεωρεί τον εαυτό του δημοκράτη και χριστιανό και μάλιστα καθε Κυριακή πηγαίνει εκκλησία κανει το σταυρό του και μετα κάθεται στο οικογενειακό τραπέζι να νουθετήσει τα παιδιά του να αγαπάνε και να σέβονται τον διπλανό τους. Αυτη ειναι η Ελλάδα που δημιούργησαν οι "πατέρες" του έθνος μας πολιτικοί που μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια μας κακόμαθαν στα ρουσφέτια και στα μπαξίσια και στην αρπαχτή και στις κομπίνες μας.  Ο χαμένος αν είναι λίγο αξιοπρεπής δεν νομίζω ότι θα επιλέξει ουτε τον δρόμο της νομικής διεκδίκησης της θέσης -έτσι και αλλιώς θα έπρεπε να επιλεγεί εξαρχής σύμφωνα με την αξιολόγηση και να μην τίθεται τέτοιο θέμα-αλλά ούτε και της συνεργασίας με ανέντιμους ανθρώπους. Η ψεύτικη Ελλάδα καταρρέει σήμερα εντελώς δίκαια για μένα. Οι έντιμοι και αξιοπρεπείς Έλληνες μάλλον στην πλειονότητα τους πέθαναν στους διαρκείς πολέμους του έθνους, οι υπόλοιποι αδύνατοι μικροί δειλοί υποδούλοσαν το πνεύμα τους στον θεό του ατομισμού αγνοώντας το σύνολο, τον διπλανό μας. Μια τέτοια κοινωνία δεν έχει μέλλον κανένα.

11 Οκτωβρίου 2011, 18:47:59
Απάντηση #665
Αποσυνδεδεμένος

dralex

Δυστυχώς οι κρίσεις για την επιλογή των ιατρών του ΕΣΥ ειναι εντελώς απαράδεκτες και ανήθικες. Η όποια αξιολόγηση ακόμα και αν γίνει σωστά με  αξιοκρατικά κριτήρια δεν λαμβάνεται υπόψιν αν δεν συμφωνεί με την επιλογή του Διευθυντή ο οποίος δέχεται πιέσεις και "μέσον" και έτσι επιλέγει απόλυτα αναξιοκρατικα τον κάθε γιατρό για να καλύψει μια θέση επιμελητη Β του ΕΣΥ. Ο εξευτελισμός του κάθε συναδέλφου έιναι εκ των ων ουκ ανευ για να μπορέσει να πετύχει τον πολυπόθητο διορισμό. Ο "συνάδελφος" χρησιμοποιεί κάθε "μέσον", "γλύψιμο" και κάθε λογής ανέντοιμο τρόπο για να καταλάβει μια θέση που δικαιωματικά ανήκει στον πρώτο σε αξιολόγηση. Αν πετύχει και πάρει την θέση καμαρώνει και μάλιστα θεωρείται και "μάγκας" (ας διαβάσουν τον πραγματικό ορισμό του μάγκα απο τον Χαριτόπουλο "υμων των ιδίων") που έρριξε τον άλλον συνάδελφο που ήταν πρώτος και δικαιωματικά έπρεπε να καταλάβει την θέση.   Ο "συνάδελφος" αυτός λοιπόν θεωρεί τον εαυτό του δημοκράτη και χριστιανό και μάλιστα καθε Κυριακή πηγαίνει εκκλησία κανει το σταυρό του και μετα κάθεται στο οικογενειακό τραπέζι να νουθετήσει τα παιδιά του να αγαπάνε και να σέβονται τον διπλανό τους. Αυτη ειναι η Ελλάδα που δημιούργησαν οι "πατέρες" του έθνος μας πολιτικοί που μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια μας κακόμαθαν στα ρουσφέτια και στα μπαξίσια και στην αρπαχτή και στις κομπίνες μας.  Ο χαμένος αν είναι λίγο αξιοπρεπής δεν νομίζω ότι θα επιλέξει ουτε τον δρόμο της νομικής διεκδίκησης της θέσης -έτσι και αλλιώς θα έπρεπε να επιλεγεί εξαρχής σύμφωνα με την αξιολόγηση και να μην τίθεται τέτοιο θέμα-αλλά ούτε και της συνεργασίας με ανέντιμους ανθρώπους. Η ψεύτικη Ελλάδα καταρρέει σήμερα εντελώς δίκαια για μένα. Οι έντιμοι και αξιοπρεπείς Έλληνες μάλλον στην πλειονότητα τους πέθαναν στους διαρκείς πολέμους του έθνους, οι υπόλοιποι αδύνατοι μικροί δειλοί υποδούλοσαν το πνεύμα τους στον θεό του ατομισμού αγνοώντας το σύνολο, τον διπλανό μας. Μια τέτοια κοινωνία δεν έχει μέλλον κανένα.
Είσαι θεός. Και φυσικά κι εσύ το ίδιο θα κάνεις όταν σου δωθεί η ευκαιρία. Δεν το λέω προσβλητικά απλά έτσι είναι. Είμαστε για τα μπάζα..

11 Οκτωβρίου 2011, 22:49:52
Απάντηση #666
Αποσυνδεδεμένος

DrG

Συν Αθηνά και χείρα κίνει

Οργανωνόμαστε σιγά σιγά

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια

Ελα μαζί μας, μαζεύουμε και καταγγελίες

11 Οκτωβρίου 2011, 23:02:40
Απάντηση #667
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Καλή αρχή και επιτυχία -πραγματικά το εύχομαι- στην προσπάθειά σας.
« Τελευταία τροποποίηση: 11 Οκτωβρίου 2011, 23:06:19 από Ο διακοσμητής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

11 Οκτωβρίου 2011, 23:11:37
Απάντηση #668
Αποσυνδεδεμένος

DrG

Η προσπάθεια φίλε διακοσμητή πρέπει να είναι όλων μας για πολύ περισσότερα πράγματα από αυτό που επιδιώκει η ιστοσελίδα

Μην αποστασιοποιείσαι, αν δεν έχεις κάποια ιδιαίτερη αντίρηση σε παρακαλώ να συμμετάσχεις και είμαι σίγουρος ότι ένα μυαλό που γράφει ευρηματικά και διαθέτει χιούμορ (το δικό σου δλδ) διαθέτει τα τυπικά προσόντα για να συμβάλλει δημιουργικά, ειδικά τώρα.

Υ.Γ. Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

12 Οκτωβρίου 2011, 00:52:01
Απάντηση #669
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση, πάνω που είχα αρχίσει να νιώθω αποδιοπομπαίος μετά τα σημερινά και θα γίνω μέλος πολύ σύντομα. Άλλωστε, έχω φίλους που περιμένουν το διορισμό τους και στους οποίους -φυσικά- θα γνωστοποιήσω το νέο μπλογκ.
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

12 Οκτωβρίου 2011, 16:43:38
Απάντηση #670
Αποσυνδεδεμένος

tired

Ταξιδακι στο Ριο Ντε Τζανειρο θα παει ο Υπουργουλης μας. Και 23000 ευρω τα εξοδακια του για δυο μερες. Ετσι για να ενημερωθει........

12 Οκτωβρίου 2011, 16:50:52
Απάντηση #671
Αποσυνδεδεμένος

Γ.Κτιστάκης

Moderator
Σας επισυνάπτουμε την απάντηση??? του αρμόδιου Υπουργείου στην ερώτηση με θέμα: «Απόφαση διορισμού ιατρών για τους οποίους έχουν ολοκληρωθεί οι κρίσεις

12 Οκτωβρίου 2011, 17:58:37
Απάντηση #672
Αποσυνδεδεμένος

ianak

Μπράβο απάντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..Καμία σχέση με αυτά που τον ρώτησαν.
Έμαθα ότι μπορεί να γίνει πάλι επερώτηση στη βουλή για αυτό.
Έστειλα mail και εγώ στο καινούργιο blog και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που δούλεψαν για αυτό. Είμαστε όλοι μια γροθιά και μπορούμε να κάνουμε πολλά...
Περιμένω το password να επικοινωνήσουμε.
Ο αγώνας τωρα αρχίζει και θα μας βρούνε μπροστά τους.
Και όπως είπαν οι Τσέχοι Γιατροί που παραιτήθηκαν ομαδικά από το τσέχικο ΕΣΥ:" ΕΜΕΙΣ ΦΕΥΓΟΥΜΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ"

14 Οκτωβρίου 2011, 13:04:31
Απάντηση #673
Αποσυνδεδεμένος

mayroskavalaris

Όχι δεν θα κάνω το ίδιο συνάδελφε και αυτο δεν το λέω επειδή δεν είμαι Έλληνας, αλλά αρνούμαι να μπώ στον σωρό των ημιμαθών  ατομιστών "κωλοελλήνων". Έχω ζήσει χρόνια στο εξωτερικό αλλά και έχω μια παιδεία καθώς και μια νοοτροπία -απο τον τρόπο που μεγάλωσα και τις αρχές που έλαβα- "συνόλου" προτάσοντας πάντα το "εμείς" και όχι το "εγώ" σε όλη μου την ζωή. Ενδιαφέρον άρθρο για να μιλήσουμε πάλι γενικά γιατι αυτό είναι πιο σημαντικό.
Είσαι θεός. Και φυσικά κι εσύ το ίδιο θα κάνεις όταν σου δωθεί η ευκαιρία. Δεν το λέω προσβλητικά απλά έτσι είναι. Είμαστε για τα μπάζα..

18 Οκτωβρίου 2011, 09:58:19
Απάντηση #674
Αποσυνδεδεμένος

DrG

Μια ταφοπλακα στα μουλωχτα για τους χιλιαδες συναδελφους που περιμενουν να κριθουν. Αληθεια τι περιμενουμε;

Λέξεις κλειδιά: προσλήψεις  ιατροι  ΕΣΥ  2010 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
9 Απαντήσεις
16767 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 4 Νοεμβρίου 2009, 14:55:46
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
7487 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 8 Φεβρουαρίου 2010, 19:03:03
από anastasios theodoridis
3 Απαντήσεις