Γενικά > Νομικά θέματα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ
nart:
Ευχαριστώ και πάλι!
nart:
Καλησπέρα!
Αναφορικά με τη γνωμοδότηση που επισυνάπτω, η παραίτηση και ο διορισμός ιατρού Επιμελητή Β΄επί θητεία από ένα νοσοκομείο σε άλλο που έχει επιλεγεί (παράγραφος β) αφορά 'άλλη δημόσια θέση'? Υπηρετώ σε θέση Επιμελητή Β΄επί θητεία και έχω κάνει χρήση του νόμου 4057/14-3-12 για μετακίνηση μου σε άλλο νοσοκομείο. Έχω όμως λάβει εκπαιδευτική άδεια από το νοσοκομείο στο οποίο υπηρετώ και με ενδιαφέρει εάν η παραίτηση και ο διορισμός στο νέο νοσοκομείο (πάλι όμως σε θέση Επιμελητή β του κλάδου ιατρών ΕΣΥ επί θητεία) αφορά ΄άλλη δημόσια θέση'.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Πατρωνάκης Μάνος:
Ο Ν. 4057/12 της 14.3.12 αναφέρεται στο Πειθαρχικό Δίκαιο των Δημοσίων υπαλλήλων. Εσείς σύμφωνα με ποια διάταξη του Ν. μετακινείσθε;
nart:
Καλησπέρα!η μετακίνηση θα γίνει με βάση την παρ.34του ένα του άρθρου του νόμου που αναφέρω (ΦΕΚ 54Α).έχουν ήδη γίνει διορισμοί συναδέλφων με τη χρήση αυτού.Προσωπικά με ενδιαφέρει το θέμα της αποζημίωσης λόγω εκπαιδευτικής άδειας σε περίπτωση παραίτησης και διορισμού πάλι όμως σε θέση κλάδου ιατρών ΕΣΥ με βάση και τη γνωμοδότηση ,ευχαριστώ και πάλι !
nart:
Συγκεκριμένα έχω κάνει χρήση του επισυναπτόμενου, πολλοί συνάδελφοι έχουν μετακινηθεί ήδη με τον τρόπο αυτό...Η μετακίνηση όμως θεωρείται μετακίνηση σε 'άλλη δημόσια θέση' με τις επακόλουθες κυρώσεις της γνωμοδότησης λόγω εκπαιδευτικής άδειας? Από Νοσοκομείο/ Υπουργείο απάντηση καμία...Μίλησα και με τη ΔΥΠΕ σήμερα και δήλωσε αναρμόδια...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση