Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Το ΙΚΑ ανοίγει την πόρτα στους συμβεβλημένους ιατρούς του ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ
Δ. Κουναλάκης:
Σήμερα πήρα το τμήμα φαρμακευτικής αντίληψης και συνταγογραφίας του ΙΚΑ που έβγαλε και τις οδηγίες για τον νόμο του ΕΟΠΥΥ και έχει τα τηλέφωνα στην εγκύκλιο.
Μου επιβεβαίωσε για τις 80 επισκέψεις και την απαγόρευση έκδοσης συνταγών & παραπεμπτικών εκτός των 80.
Άκουσα το εξής:
"- Ναι έχουμε ακούσει την συγκεκριμένη υπουργική απόφαση αλλά ξέρετε πως λειτουργούν οι δημόσιες υπηρεσίες. Μέχρι να κοινοποιηθεί με εγκύκλιο δεν εφαρμόζεται."
"- Μα, η απόφαση γράφει από 1η Απριλίου. Εάν βγάλετε εγκύκλιο στις 15 Απριλίου και εγώ μέχρι τότε έχω δει 85 άτομα θα τα πληρωθώ;"
"- Ναι, θα τα πληρωθείτε αλλά δεν μπορείτε να δείτε άλλους μέχρι το τέλος του μήνα"
Δεν φέρω καμιά ευθύνη. Για πληροφόρηση σας.
Σημείωση και απορία μου: Άμα δει ο επίτροπος να ζητιέται η πληρωμή για πάνω από 80 επισκέψεις και η υπουργική απόφαση που έχει βγει στις 29 Μάρτη δεν το επιτρέπει αυτό, θα τις υπογράψει να πληρωθούν; Ή θα μπλοκάρει την πληρωμή όλων; Για το Ίδρυμα δεν κουράζεται να βρει και δικαιολογίες εάν είναι να μην πληρώσει... Δεν θέλω να πανικοβάλλω, αλλά είναι μια απορία για τους πιο έμπειρους από μένα....
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΠΑΡΕΣΣΑ:
Το ΙΚΑ τελος.Μόλις πληροφορήθηκα ότι μπορούμε να δούμε 80 ασθενείς το μήνα και 100 συνταγές.Μαξιμουμ 2 συνταγολόγια το μήνα.Η ενημέρωση ήταν απο το ΙΚΑ.Περαστικά μας.Τα κατάφεραν .
Ιορδάνης Καπάνταης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο ΙΚΑ τελος.Μόλις πληροφορήθηκα ότι μπορούμε να δούμε 80 ασθενείς το μήνα και 100 συνταγές.Μαξιμουμ 2 συνταγολόγια το μήνα.Η ενημέρωση ήταν απο το ΙΚΑ.Περαστικά μας.Τα κατάφεραν .
--- Τέλος παράθεσης ---
100 συνταγές με την προϋπόθεση οτι εκτελείς μονο χειρόγραφες συνταγές.Αν εκτελείς και ηλεκτρονικές συνταγές, το όριο αφορά μόνο στον αριθμό ασθενών και όχι στο πλήθος συνταγών.
Κάνω λάθος???
Ούτως ή άλλως απο 1/4/2011 η ηλεκτρονική συνταγογράφηση ειναι υποχρεωτική πλέον για ΟΓΑ,ΟΑΕΕ,ΟΠΑΔ,οπότε γιατί να μην εκτελείς και ηλεκτρονικές συνταγές για ασθενείς του ΙΚΑ?
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΠΑΡΕΣΣΑ:
Ναι.Αφορά και ηλεκτρονικές συνταγές.
Δ. Κουναλάκης:
Με αφορμή το πως ξεκίνησαν, το πως πηγαίνουν τα πράγματα και προσδοκίες που υπήρξαν, αρχόμενο από ένα μήνυμα του Μακρέα, μπορείτε να δείτε εδώ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση